-
Re: MILEY CYRUS.
co šílíš tohle je diskuse h2O *14* -
MILEY CYRUS.
AHOJKY MILEY TVOJE PÍSNIČKY JSOU FAKT MOC SUPROVÍ. *4* -
RIKKI
ahojky víte že Rikky je těhotná.otec toho dítěte je Zejn. *14* *3* *1* *1* *5* *4* *4* *3* *5* *14* *15* -
RIKKI
ahoj jmenuji se helenka lahodová a mám moc ráda vaše uplně nové epizody. *3* -
Re: h2o je nejjjjjj
jo h2o je nejjj seriál na jetixu ale carlotte je kráva ale emma a cleo s rikki jsou superr ale cleo je nejj *14* *14* -
Re: .
já se stebou bavím a promin -
nej.seriál
H2O JE NEJJJLEPŠÍ SERIÁL NA SVĚTĚ A LEPŠÍ NEŽ HANNAH MONTANA PROSTĚ SERIÁL H2O LOVUJU *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nejj seriál -
Re: nové díly
v záží 2009 *3* *1* -
Re: h2o stačí přidat vodu
jj přesně to sou nejj seriály z Jetixu *1* *4* *14* *3* -
Re: nikola
co?????????????????????????? CHARLOTTE?????????????????????!!!! s Emmou souhlasím! *14* Ale charlotte?! *16* *16* *16* *9* *7* *7* *10* *10* -
Re: Re: JETIX
ale h2o tam bude pořád aji na Disney Chanelu vím to a budou už v září nový díly třetí série tak si to užívejte dokuď je tam eště Emma no, ale tam bude eště v prvním díle. Claire Holt seš nejjjj a mám tě moc ráda *14* *14* -
Re: Re: škoda že claire odchází
sory tam mělo být h2o -
Re: škoda že claire odchází
souhlasím stebou akrát s tou bellou ne nemám ju ráda a nikdy ju mít ráda nebudu a podle mně co h2o bude držet tak bude Cleo a Rikki a to že tam nebude Lewis to už je fakt hustý neměli natáčet třetí sérku. když jim to Claire Holt odmítla a něměli tam už vůbec dávat náhražku za ní a když už třetí sérii tak jenom s cleo a Rikki je to jako, kdyby v Harrym potterovy nahradila Hermionu nějáká úplně cizí holka v austrálii a Americe Indianu Evans znají, ale u nás ne a mi ju nechcem. Jinak h2p je nejjjjjjjjjjjj a Cariba Phoebe a Claire sou nejjjjjj herečky na celám světě *14* *14* -
Re: Bella
Dobže chápu, že jí ještě neznáme a ,že nemusí být tak špatná, ale mě prostě nikdy nikdy nikdy....... Emmu (Claire Holt) nenahradí chápete. A h2o nepotřebuje žádnou zmněnu mě se líbí takový jaký je a to že tam bude Bella a ještě Will ten potápěč místo Lewise a mnoho dalšího těch zmněn udělali až moc a to sem zvědavá jaký to bude. A když teda tak doufám že se s Belly Cleo a Rikki nestanou nej kámošky for ever to byla jenom Emma,Cleo a Rikki To by mě fakt naštvali a mnoho dalších určitě taky a ještě taky sem zvědavá jestli bude mít medailonek, ale to asi ne na fotkách ho nemá. Jinak Claire Holt,Phoebe Tonkin a Cariba Heine sou nejlepší herečky na světě *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* Á h2o je nejjj seriál na světě a vždycky bude akorát mi vadí že v čr není moc věcí s h2o co jsem zatím viděla bylo tričko a box na sešity do školy tak doufám ž se to brzy spravý a bude tady tolik věcí jako se super zpěvaačkou Hannah Montanou *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
.
h2o super!!!!!!!!!!!!! -
nej.seriál
h2o je nejjj *14* *14* *14* aji lepší než hannah h2o LOVUJUUUUUUUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JE TO NEJJJJ SERIÁL NA SVĚTĚ *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* NEJJJ SERIÁL PR *3* -
pokecáme
ahojik lidi pokecáme tady na diskusi *1* *1* prosíííííííííííííím *15* -
Re: 3.série
hm to máš pravdu *3* *3* -
Re: Bella
ahojik možná máš pravdu *1* -
Bella
Ahoj všichni. Jak pročítám příspěvky, zjišťuji, že hodně z vás má averzi vůči Belle. Já bych se na to díval tak, že Claire Holt přijala jinou nabídku a tak nebyla jiná šance, než vzít do seriálu někoho jiného. Naopak si myslím, že by Bella nemusela být vůbec špatná a těším se na ni...Vždyť zatím nemůžeme hodnotit, nemáme potřebné srovnání. Já osobně jsem Indianu Evans hrát neviděl, ale určitě svou roli zvládne. Uvažujte, do tak uspěšného seriálu nemohou vzít nulu.