Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: MILEY CYRUS.

co šílíš tohle je diskuse h2O *14*
  • MILEY CYRUS.

AHOJKY MILEY TVOJE PÍSNIČKY JSOU FAKT MOC SUPROVÍ. *4*
  • RIKKI

ahojky víte že Rikky je těhotná.otec toho dítěte je Zejn. *14* *3* *1* *1* *5* *4* *4* *3* *5* *14* *15*
  • RIKKI

ahoj jmenuji se helenka lahodová a mám moc ráda vaše uplně nové epizody. *3*
  • Re: h2o je nejjjjjj

jo h2o je nejjj seriál na jetixu ale carlotte je kráva ale emma a cleo s rikki jsou superr ale cleo je nejj *14* *14*
  • Re: .

já se stebou bavím a promin
  • nej.seriál

H2O JE NEJJJLEPŠÍ SERIÁL NA SVĚTĚ A LEPŠÍ NEŽ HANNAH MONTANA PROSTĚ SERIÁL H2O LOVUJU *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nejj seriál
  • alusqa99

Re: nové díly

v záží 2009 *3* *1*
  • alusqa99

Re: h2o stačí přidat vodu

jj přesně to sou nejj seriály z Jetixu *1* *4* *14* *3*
  • alusqa99

Re: nikola

co?????????????????????????? CHARLOTTE?????????????????????!!!! s Emmou souhlasím! *14* Ale charlotte?! *16* *16* *16* *9* *7* *7* *10* *10*
  • alusqa99

Re: Re: JETIX

ale h2o tam bude pořád aji na Disney Chanelu vím to a budou už v září nový díly třetí série tak si to užívejte dokuď je tam eště Emma no, ale tam bude eště v prvním díle. Claire Holt seš nejjjj a mám tě moc ráda *14* *14*
  • alusqa99

Re: Re: škoda že claire odchází

sory tam mělo být h2o
  • alusqa99

Re: škoda že claire odchází

souhlasím stebou akrát s tou bellou ne nemám ju ráda a nikdy ju mít ráda nebudu a podle mně co h2o bude držet tak bude Cleo a Rikki a to že tam nebude Lewis to už je fakt hustý neměli natáčet třetí sérku. když jim to Claire Holt odmítla a něměli tam už vůbec dávat náhražku za ní a když už třetí sérii tak jenom s cleo a Rikki je to jako, kdyby v Harrym potterovy nahradila Hermionu nějáká úplně cizí holka v austrálii a Americe Indianu Evans znají, ale u nás ne a mi ju nechcem. Jinak h2p je nejjjjjjjjjjjj a Cariba Phoebe a Claire sou nejjjjjj herečky na celám světě *14* *14*
  • alusqa99

Re: Bella

Dobže chápu, že jí ještě neznáme a ,že nemusí být tak špatná, ale mě prostě nikdy nikdy nikdy....... Emmu (Claire Holt) nenahradí chápete. A h2o nepotřebuje žádnou zmněnu mě se líbí takový jaký je a to že tam bude Bella a ještě Will ten potápěč místo Lewise a mnoho dalšího těch zmněn udělali až moc a to sem zvědavá jaký to bude. A když teda tak doufám že se s Belly Cleo a Rikki nestanou nej kámošky for ever to byla jenom Emma,Cleo a Rikki To by mě fakt naštvali a mnoho dalších určitě taky a ještě taky sem zvědavá jestli bude mít medailonek, ale to asi ne na fotkách ho nemá. Jinak Claire Holt,Phoebe Tonkin a Cariba Heine sou nejlepší herečky na světě *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* Á h2o je nejjj seriál na světě a vždycky bude akorát mi vadí že v čr není moc věcí s h2o co jsem zatím viděla bylo tričko a box na sešity do školy tak doufám ž se to brzy spravý a bude tady tolik věcí jako se super zpěvaačkou Hannah Montanou *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • miley11cyrus

.

h2o super!!!!!!!!!!!!!
  • nej.seriál

h2o je nejjj *14* *14* *14* aji lepší než hannah h2o LOVUJUUUUUUUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JE TO NEJJJJ SERIÁL NA SVĚTĚ *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* NEJJJ SERIÁL PR *3*
  • pokecáme

ahojik lidi pokecáme tady na diskusi *1* *1* prosíííííííííííííím *15*
  • anule34

Re: 3.série

hm to máš pravdu *3* *3*
  • Re: Bella

ahojik možná máš pravdu *1*
  • Bella

Ahoj všichni. Jak pročítám příspěvky, zjišťuji, že hodně z vás má averzi vůči Belle. Já bych se na to díval tak, že Claire Holt přijala jinou nabídku a tak nebyla jiná šance, než vzít do seriálu někoho jiného. Naopak si myslím, že by Bella nemusela být vůbec špatná a těším se na ni...Vždyť zatím nemůžeme hodnotit, nemáme potřebné srovnání. Já osobně jsem Indianu Evans hrát neviděl, ale určitě svou roli zvládne. Uvažujte, do tak uspěšného seriálu nemohou vzít nulu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit