Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: No fuj

polib si prdel devko ten serial je super a nikdo ho nebude urazet zbohem *16* *5*
  • Re: Re: ryky

jo a kdyz tak se to pise Rikki *8*
  • Re: Re: tééším see

fakt a jaky tam sou dily
  • Re: tééším see

no ted sem cetla ze uz v tomto roce v zari pokut ty holky co to tady pisou nekecaj cus
  • Re: H2O

to sem stebou cleo je nejlepsi taky ji mam nejradsi
  • Re: Re: který díl je nejj ??

to se pletes existuje *5*
  • Re: ryky

cariba heine cus *14*
  • alusqa99

Re: H2OOOOO

udělají nový díly ty sou už natočený a u nás budou v září akorát tam místo Emmi bude nová mořská panna Bella *9* *16*
  • alusqa99

h2o je nejjjjjj

h2o je ten nejlepší seriál na světě.Už se těším na nový díly, který budou u nás vysílat už na nové stanici Disney channel v září. No, ale je blbý že tam nebude Emma prostě mi ju ta Bella nenahradí!A podle mě je Claire těhotná píše se to všude a určitě by si to nevymysleli, kdyby to nebyla pravda tak by se o tom tolik nepsalo a určitě by Claire řekla že to není pravda.Jinak natáčí horror The messengers 2 : The Scarecrow *3*
  • miley214

Re: No fuj

tto není pravda h2o je neeejjjj a ty zlej
  • Re: Re: Re: huráá

já chcu taky bejt mořskou pannou
  • díl h2o

nejlepší díl je ten první takže proměna a úplně ten poslední kdy se stane sharllote normal. holkou *1* *1*
  • Re: H2OOOOO

bude to škoda znám ty díly
  • miley214

emma

nejlepší je emma *3* *3*
  • kamil.veber

RE

H2o miluju koukam se na to kazdy den a nejlepsi cleo. *14* *14* *14* *3* *3*
  • Re: AAAAACHJOOOO

Claire odešla dobrovolně!!! Indiana jenom dostala nabídku, kterou přijala. Podle mě je to pěkná holka, každý si oblíbí někoho jiného.. tak ale zatím ji vůbec neznáš, tak ji neurážej.
  • svatulka3d

H2OOOOO

Já miluju mockoo H2O každej den se na to dívám,ale mohli by udělat další díly , ty staré už mám okoukané , ale to neudělají,protože vlastně Emma jde pryč ,protože čeká to mimčo:( to mě štve:( *9* *9* *9*
  • nespesna

mléko

jo je to supr ato mléko je hustý a chtělá bzch být mořká panna.
  • Re: AAAAACHJOOOO

to máš pravdu
  • Re: víte jak ? já jo

taky jsem měla witch styl když tam bylo h2o *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit