-
Re: Re: Claire...
je to pravda že je těhotná bylo to v časopisu Popcorn! -
Re: Makko
Mako neexistuje teda ano,ale jmenuje se Malpelo a je na ostrově jménem Island. A není porostlý lesy, ale je úplně holý.
*4* -
Re: Re: který díl je nejj ??
ten je hnusný *9* -
všechny
mě se líbí všechny. *14* -
Re: který díl je nejj ??
mě se líbí:rybí chřipka nebo jak se to jmenuje..jak se emma řízne o ten korál...trochu napínaví ale stejně se mi asi líbí nejvíc....nebo taky zamilovaní -
Re: claire konci
Ono se jeste nevi jestli Claire Holt odejde. Tisk ma jen neurčité informace.tak to sem nepiste když to nevite jistě. a nekteři ani neumi napsat jeji jmeno. *3* -
ano skutečný je ale je to ostrov jako každy jiny je tam plaž turisti atak a zaběry z měsiční tuně jsou z možskeho parku -
který díl je nejj ??
který díl z h2o se vám nejvíc líbí ? mě asi uplně ten první - proměna
a nebo taky : Zamilovaní
a taky : Oslava ve třech
ale vlatně mě se líbí všechny díly kromě dílu : nešlapej mi na ocas -
to já nevim .. ale seriál h2o lowuju !!!!!!!!§ *14* -
Makko
Je ostrov Makko skutečný.Já slyšela že je,ale záběra z měsíční tůně se prý točily ve studiu. Jak to teda je *9* -
H2o sešit
Ahoj mám sešit s článkama s H2o pordám ho za 50kč(25 počtovný+25kč sešit) jestlibyste měli zájem pošlu foto sešitu *4* můj mail:lucibus-buffy@seznam.cz *14* *5* -
Re: H2o
to asi jo no..... -
h2o just add water
ona si myslí, že je to tak česky!!!!!!!!! *1* *1* *7* *8* *13* *3* -
,,,
hej ale lidi to bude h2o o ničem když tam bude ta bella jo a bella se stala mořskou panou když ji bylo 8
takže to bude o ničem mno...jako ze začátku to bylo upe super seriál ale tad jako fakt nwm od toho jak se stala charlot mořskou panou tak je to nuda... -
Re: Re: claire konci
A proč se rozejdou Zane s Rikky? -
Neumře!Odjede s rodinou úplně pryč!Rikki a Cleo potkají novou mořskou panu Bellu a zahcrání s ní Makko.Charlotina kamarádka bude chodit se Zanem -
vite tohle
vite ze claire uz porodila a ma hocicku marii a ze cariba ma 3 lety kluka alexandra a ma to jimem alias s natem votres *9* *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: loveeee
*3* *14* *5* *1* *3* je bezva -
Ahoj Holky. No asi máš pravdu asi udělaj poseldní díl S NÍ, že se jí třeba něco stane, nebo umře, nebo se někam daleko odstěhuje, ale i tak nechápu proč tam prostě na rovinu neřeknou, že tam už nebude hrát, proč tam musí dělat nějaký hnusný cény, kdy umírá nebo tak... *9* -
H2o
H2O nekončí jenom tam nebude Emma ta odjede se svou rodinou pryč z města a Rikky a Cleo objevi Indianu která taky mořská panna! *4* ale bez Emmi to nebude vono. *9*