-
AAAAACHJOOOO
ÁÁÁÁÁÁ nějaká blbka Indiana!!!!!!ať de hrát do nějakýho filmu ve kterym sou INDIANI
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!A navíc je ošklivá !!!!!!Emě se teda jako nevyrovná!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* -
Noooooooo
hmm já myslim že by mohli udělat h2o jako že už jsou dospělí a Ema by měla to mimííííí!!!!!!!!ááááách jo já bysem chtěla vidět Emino MIMINKOOOOOOO to bude určitě po ní!!!!!!!! LOZTOMILÍ MiMí!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* A jinak!!!!!Milujju H2o!!!!!!
"I LOWE H2O!!!" *14* *14* -
Re: který díl je nejj ??
žádnej díl nešlapej mi na ocas neexistuje!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *10* *10* -
Re: Re: Re: Claire...
ježši a vy věříte nějakýmu popcornu??tam se toho píše.. -
H2o
Mě moc baví h2o je to super!!!!To s tím mlékem je hustý!!! *1* *3* *15* -
víte jak ? já jo
víte jak holky dokázali takhle dlouho mít otevřený oči pod vodou bez těch potapječských brejlí ?????? já jo ................ včera sem si od kamarádky pujčila witch styl a tam byli h2o a psali tam že si do očí kapali plnotučký mlíko ..... hustý co .. a mam tam i hezu plakát h2o -
Re: H2O
taky bych ju chtěla co máš z toho a ještě ty síly zmrazit kohokoli *1* *1* *1* *1* -
Re: cheli
Neboj Rikki nezůstane sama ,protože tam přibyde nějakej novej kluk a Rikki s Bellou o něj budou soupeřit. *3* -
jupííí
Je fajn, že jsou zase tři *15* ta čtvrtá se k nim vůbec nehodila *13* . -
Re: Re: Re: Makko
h2o je skělý hlavně rikki a mako existuje ale v austrálii kdo je pro tak my můžete napsat na e-mail vgurova@seznam.cz *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* -
H2O
H2O stačí přidat vodu mě baví moooc ale e škode že nemůžu mít také ploutev *9* *9* -
Re: Re: Makko
To sem nevěděl -
Re: Re: Makko
No to neni pravda!Makko neexistuje!Natáčeli to v jednom mořském parku v Austrálii! *13* -
ivure
H2o stačí přidat vodu mě baví. *15* -
h2o stačí přidat vodu
hej lidi fakt už tam ema nebude? a jestli nebude už to nebude ono možná *9* *5* -
Re: ryky
Cariba Heine!!!! -
Re: ryky
Cariba heine -
ryky
nevite jak se jmenuje ryky. *7* -
h2o stačí přidat vodu
ash se jmenuje craig horner *1* *1* *16* *5* -
ash
nevíte jak se jmenuje ash z h2o? díky! já to nikdy nestihnu přečíst!!!!!!!!!