-
nej.seriál
h2o je nejj seriál aji než hannah h2o je prostě nejj.jsou tam stráášně super herci a ash je krásnejj no to je jedno ale šarlota je úplně blbá taková vlezlá *3* *3* a one je hnusná mořská panna *15* *15* -
nikola
love *14* h2o *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nikola
nejlepší je ema a šarlot. *1* *15* *4* *3* -
škoda že claire odchází
emmu nikdo nenahradí a nějaká bellla no to jo no a navíc nebude vycházet s rikki takže no děs a jestli odejde luis tak taky hrůza doufám že ta bella bude trochu jako emma a jestli ne tak hlavně at né jako chartlotte protože charlotte je hrozná a nowý díly budou možná super a co ash chudák s kým bude chodit to by mě zajímalo ještě že tam bude cleo a rikki *1* *1* *1* *1* ufff ale seriál h2o je suuper ale emmu fakt nikdo nikdo nenahradí protože emma byla strašně spolehlivá doufám že ta bella bude trošku jako emma protože ju fakticky nikdo nenahradí(možná že ta bella bude dobrá) ale fakt možná *9* *9* ale jsem dost sklamaná *9* *9* -
3.série
3.série seriálu H2o, nejlepšího seriálu, co znám, bude spuštěna v říjnu 2009 na kanále TEN Network...:-)...už se těším:-)...jen škoda, že v tu dobu bude škola:-( -
nikola
máš pravdu tet to bude dyzny chanel.hlasuješ semnou na jetyx nebo na dyzny chanel.ahoj *1* *15* *4* *3* *7* -
JETIX
Díky moc za odpověď -
Re: Re: H2OOOOO
aj Luis odchází? tak to je blbé... :( -
Re: JETIX
Jetix se přemění na Disney chanel, takže Jetix už nebude. -
3.série
Vidím, že se tu spekuluje, jak to bude v třetí sérii...
Všechno najdete tady:
http://serial-h2o.sblog.cz/3 _serie -
Re: H2OOOOO
si normalni vzdyt odejde i luis a nahradi ho will a emmu nahradi bella vis takze treti serie bude *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
JETIX
Ahoj....Chci se zeptat, jak dávají tu reklamu na JETIXU o tom Disney Channel, který má být 19. září, tak by mě zajímalo jestli ty seriály atd. zkrátka ten Disney mají být na Jetixu? Moc by mě to zajímalo. -
h2o stačí přidat vodu
LOVUJU SERIÁL H2O jako hanah montana *14* *14* -
Re: Re: Re: který díl je nejj ??
existuje:-) -
Re: Re: Re: Makko
No to teda je pravda...no jo, je taky pravda, že natáčeli v nějakém tom mořském parku nebo co, ale makko je udělaný na počítači a to podle ostrova Malpelo!!! *3*
Více informací zde: http://h2o-stacipridatvodu-info.blo g.cz/0903/ostrov-mako-existuje -
Re: Re: nové díly
Zalez, slováku zasranej. Nemáš na českých stránkách, co dělat -
nelepší je cleo
nejlepší je cleo má úžasný modní oblečení a je milaá a má nejlepší mooooooc -
LOVE H2O
LOVE *14* H2O *14* LOVE *14* H2O *14* LOVE *14* H2O *14*
JA LOVUJU H2O *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* -
love h2o
h2o je nej serial co sem kdy videla
*14* *14* *14* *14* *4* *1* *1* *3* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* -
skoda claier
mas pravdu clair nikdo nenahradi *13*