-
......
Já mám H2o strašně ráda.Pěkně mě se*e že to dávaj až v noci!!!!Proč??Dyť na to v tu dobu nikdo nečumí :( :( :( ..Taky mě docela mrzí že kvůli dítěti už tam nehraje Claire (Emma) ... Ale s Bellou je to docela pěkný ale s Emmou to přece jen bylo..lepší.Chtěla bych 4 sérii ale asi se nedočká nikdo kdo ji chce. :( :( To je asi všechno co jsem chtěla říct :) -
Re: Alex Russo
no tak to vubec bella je kus emma ne *1* -
Re: h2o
to asi těžko ne xD vždyt všichni už mají rozdělané další filmy a producenti taky už prý nic neplánují... ale bylo by to fajn :) -
h2o
vypadá to že 4.série možná bude -
Re: Alex Russo
Souhlas nejlepší h2o bude vždycky to kde je Emma a to 1 a 2. série *3* -
???????
Nevítě kěkdo jestli disney neplánuje změnu programu dávájí h2o o půl 1 odpoledne kdy jsem ještě ve škole a pak až v 1 v noci a to už zase spím :( -
Alex Russo
Čusek,jsem velkej fanda h2o..jenomže toho starého,ne ten z Bellou.....Lepší to je z Emmou...prostě jak sem se dozvěděla,že emma nebude už hrát tak sem se zhrozila,no prostě emma je fakt super *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
naty
nejvic na tom filmu se mi libi jejich pratelstvi a podle me naty se tam nehodi sarlot -
jetix
Nevíto nikdo jak dlouho přibližně bude ještě disney channel a jestli bude ta 4.série H2O.Stejně byl jetix lepší *3* -
muj blog
muj blogisek :) http://bluewaterhigh5.blog.cz/ *1* -
Re: .......
Ale kdeže. Myslel jsem že tohle už uzavřená záležitost, že tomu už nikdo nevěří ale přecejen. EMMA NIKDY TĚHOTNÁ NEBYLA! To si jen někde vymysleli. Odešla, protože dostala nabídku na natáčení filmu PROKLETÍ DOMU SLUNEČNIC 2 http://film.osobnosti.cz/messengers -2-the-scarecrow.php Ten film se točil zároveň s H2O a proto si Emma musela vybrat buď H2O nebo ten film a ona si nechápu proč vybrala ten film *7* -
Re: Re: Re: 4 serie
*1* *1* *1* Jen né wikipedii! Pochop, že na wikipedii si může KAŽDÝ PSÁT CO CHCE a každý tam může smazat co chce. A to jsem právě udělal a tu vymyšlenou iformaci o 4.sérii jsem smazal. Ale jinak tímto nemyslete že 4.sérii nechci.Taky bych byl moc rád za pokračování ale bohužel zatím žádné oficiální info. A hlavně nikdo nevěřte wikipedii tam je většina informací neověřená. Raději sledujte zarhraniční, důvěryhodné stránky jako www.h2ojustaddwater.net nebo www.h2o-portal.hu Jedině tam se může objevit pravdivé info o 4.sérii. -
.......
ve třetí sérii hraje bella protože emma byla ve skutečnosti těhotná tak musela odejít -
Re: Re: 4 serie
http://cs.wikipedia.org/wiki/H2O:_S ta%C4%8D%C3%AD_p%C5%99idat_vodu#Epi zody je to potvrzené -
Re: 4 serie
PLANÝ POPLACH! Nic oficiálně potvrzené není! Kdy už konečně lidi přestanou věřit na blábolům na různých blozích a začnou číst OFICIÁLNÍ INFORMACE? Režisér 4.sérii nevyvrátil ale ani nepotvrdil. A navíc tento rok začíná točit úplně nový seriál na místech kde se dřív dělalo H2O takže se 4.serií to nevypadá nadějně. -
4 serie
bude 4 serieee jupíííí je to potvrzené *14* *14* *14* *14* *14* -
h20
Proč dávaj na (Disney Channel)PROGRAM)
starý h20 stačí přidat vodu a pak zace to nový a pak to starý,tam hraje Rikki,Emma a Cleo to je starý h20 a to nový hrají Cleo,Bella a Rikki to je to nový,a jednou jsem si dívala napočítači a prý budou dávát upé nejnovější díly,bude jiný začátek jinak to bude udělané a to nevím kdy,ale psaly to tam a taky ukázka byla,to je fakt upé dokonalalý.To je vše :-) -
blog
kuknite muj blogisek bluewaterhigh5.blog.cz a muj nick na youtube bluewaterhigh5 *1* -
Re: Re: pls...
kuju :) -
Re: pls...
Luke Mitchell