-
???
Ahojky plsky nevíte někdo jak se jmenuje doopravdy ŠARLOT ? charllote...ta mrcha..tady to nemůžu najít *9* *7* -
-
Re: ???
Herečka se jmenuje Brittany Byrnes *3* -
-
vite tohle
vite ze claire uz porodila a ma hocicku marii a ze cariba ma 3 lety kluka alexandra a ma to jimem alias s natem votres *9* *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Herečka se jmenuje Britanny Byrnes *3* -
-
Re: Re: ???
chci být mořskou panou -
-
Re: Re: Re: ???
jjjo chci byt morskou pannou taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Ahoj, její jméno je Brittany Byrnes -
Britany Birnes *14*
ale je blbka
-
-
kde?
zdravim,nemuzu na goglu najit tu plaz gold coast,nemuzete mi nekdo napsat pobliz jakeho mesta to je diiky,a nejhezci je rikki!! *14* *14* *14* ,a budou jeste dalsi serie?? -
-
Re: kde?
Je to pobliz Brisbane, na východním pobřeží austrálie a není to pláž, ale město. Leží na jihu Queenslandu, téměř na hranici.. -
-
Re: Re: kde?
chci být mořskou panou
-
-
-
Jsem mořská panna jakmile se dotknu vody mám ocas mám kouzelné schopnosti všechno je to pravda mám sestru která to má jako já stejný.
-
rikki
jeste zee neodjizdi rikki,bych se na to asi uz nedival...a proc odjizdi ema pryc? -
vite?
cariba heine alias rikki,bude hrat v serialu PACIFIC,coz je pokracovani BRatrstva neohrozenych?..vite to ? -
emma
kam zmizí emma??:(a v jakým dílu?a proč? *9* -
-
Re: emma
Odejde ze seriálu,v 3.sérii *9* -
-
Re: Re: emma
-Prý se dala na modeling *5* -
-
Re: Re: Re: emma
jo a čeká miminko *3* *14* škoda že tam nebude,,, ale dneska na jetixu říkali roztoč to na jetix s novými díly h2o-stačí přidat vodu... tak nwm no... *9* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: emma
kdo
,
? *15* *15* *8* *8* *13*
-
-
-
-
-
buse 3 serie na disneychannel ?
Ahoj , chtěla bych vědět jestli budu h2o 3.serie na disney channel .... já newim ale mohli by jí tam dávat ne ... když dáváj nový díly kouzelníků z wawerli .......... tak by mohli dávat i tu 3.sérii h2oo *8* -
-
Re: buse 3 serie na disneychannel ?
h2o tam bude určitě ta 3 série já sem psala někomu s Disney channelu a oni napsaly buď v říjnu nebo v listopadu to se ještě neví.
-
-
disney channel
my disney channel nemáme takže 3. serii uvidím až to daj na internet *9* -
-
Re: disney channel
hm ..to je pech ..,.docela ybch se na to chtěla už podívat xD ;)) *3* *9* -
Re: disney channel
Nevíte někdo kdy bude mít Claire (Emma) To miminko? -
-
Re: Re: disney channel
claire uz porodila uz davno holcicku marii a ted ji jsou asi 3 mesice *15* *3*
-
-
-
Absolutně nepoutavý seriál v podání tří kamarádek, které se záhadně promění v mořské panny. Neatraktivní děj a ještě horší herecké výkony!!!
-
-
Ahoj katko to co tady píšeš ti neschvaluju :-( ale každý má jiný názor
-
Katko Ty jedna krávo a ty se díváš tedy na co na nějaké hovadiny ve kterých delaj s*x?? Tak nás nech na pokoji mi ten serial milujem a nepíšem o nich takove hrozne věty my to schvalujem a neuražíme!!!
-
-
kdy bude?
kdy bude treti serie???uz se nemuzu dockat