Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril-nely

???

Ahojky plsky nevíte někdo jak se jmenuje doopravdy ŠARLOT ? charllote...ta mrcha..tady to nemůžu najít *9* *7*
    • rikki-rikkishenqa

Re: ???

Herečka se jmenuje Brittany Byrnes *3*
      • vite tohle

vite ze claire uz porodila a ma hocicku marii a ze cariba ma 3 lety kluka alexandra a ma to jimem alias s natem votres *9* *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1* *1*
    • rikki-rikkishenqa

Herečka se jmenuje Britanny Byrnes *3*
      • Re: Re: ???

chci být mořskou panou
        • Re: Re: Re: ???

jjjo chci byt morskou pannou taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
    • tony9

Ahoj, její jméno je Brittany Byrnes
    • Re: ???

Britany Birnes *14*
      ale je blbka
  • kde?

zdravim,nemuzu na goglu najit tu plaz gold coast,nemuzete mi nekdo napsat pobliz jakeho mesta to je diiky,a nejhezci je rikki!! *14* *14* *14* ,a budou jeste dalsi serie??
    • Re: kde?

Je to pobliz Brisbane, na východním pobřeží austrálie a není to pláž, ale město. Leží na jihu Queenslandu, téměř na hranici..
      • Re: Re: kde?

chci být mořskou panou
  • Jsem mořská panna jakmile se dotknu vody mám ocas mám kouzelné schopnosti všechno je to pravda mám sestru která to má jako já stejný.
  • rikki

jeste zee neodjizdi rikki,bych se na to asi uz nedival...a proc odjizdi ema pryc?
  • vite?

cariba heine alias rikki,bude hrat v serialu PACIFIC,coz je pokracovani BRatrstva neohrozenych?..vite to ?
  • adrianga

emma

kam zmizí emma??:(a v jakým dílu?a proč? *9*
    • rikki-rikkishenqa

Re: emma

Odejde ze seriálu,v 3.sérii *9*
      • rikki-rikkishenqa

Re: Re: emma

-Prý se dala na modeling *5*
        • Re: Re: Re: emma

jo a čeká miminko *3* *14* škoda že tam nebude,,, ale dneska na jetixu říkali roztoč to na jetix s novými díly h2o-stačí přidat vodu... tak nwm no... *9* *1* *1* *1*
          • marienn

Re: Re: Re: Re: emma

kdo

,
            ? *15* *15* *8* *8* *13*
  • buse 3 serie na disneychannel ?

Ahoj , chtěla bych vědět jestli budu h2o 3.serie na disney channel .... já newim ale mohli by jí tam dávat ne ... když dáváj nový díly kouzelníků z wawerli .......... tak by mohli dávat i tu 3.sérii h2oo *8*
    • alusqa99

Re: buse 3 serie na disneychannel ?

h2o tam bude určitě ta 3 série já sem psala někomu s Disney channelu a oni napsaly buď v říjnu nebo v listopadu to se ještě neví.
  • mischicka

disney channel

my disney channel nemáme takže 3. serii uvidím až to daj na internet *9*
    • Re: disney channel

hm ..to je pech ..,.docela ybch se na to chtěla už podívat xD ;)) *3* *9*
    • alusqa99

Re: disney channel

Nevíte někdo kdy bude mít Claire (Emma) To miminko?
      • cleosertori169

Re: Re: disney channel

claire uz porodila uz davno holcicku marii a ted ji jsou asi 3 mesice *15* *3*
  • Absolutně nepoutavý seriál v podání tří kamarádek, které se záhadně promění v mořské panny. Neatraktivní děj a ještě horší herecké výkony!!!
    • Ahoj katko to co tady píšeš ti neschvaluju :-( ale každý má jiný názor
    • Katko Ty jedna krávo a ty se díváš tedy na co na nějaké hovadiny ve kterých delaj s*x?? Tak nás nech na pokoji mi ten serial milujem a nepíšem o nich takove hrozne věty my to schvalujem a neuražíme!!!
  • kdy bude?

kdy bude treti serie???uz se nemuzu dockat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit