-
Claire
Claire zmizí, protože bude točit film.......myslím že tam bude hrát i Angus, ale nejsem si jistá *1* *1* *15* -
Co je to?
Ahojky tenhle film H2O stačí přidat vodu je seriál nebo film? dík předem za odpověď *7* -
-
Re: Co je to?
seriál -
-
Re: Re: Co je to?
díky....a kdy a kde ho vysílají? :-) -
-
Re: Re: Re: Co je to?
vysílají h2o na Disney channelu ve všední den v 11:00 a nebo ve 20:00 hodin -
-
Re: Re: Re: Re: Co je to?
Pardon ne v 11:00 ale v 11:50
-
-
-
-
-
Multybazar.eu
Dobrý den,otevřeli jsme pro Vás nový inzertní portál,kde si můžete bezplatně vkládat Vaše nabídky či poptávky.že budete spokojení.Nalezne te nás na www.multybazar.eu S přáním pěkného dne -
H2O treti serie novinka
oficialne potvrzeno, ze treti serie H2O nebude na ceskym Disney Channelu ani v listopadu :(( -
-
Re: H2O treti serie novinka
to je škoda... :(
k tomu jak tufurt někdo píše že Bella bude blbá...nemyslim si, že bude blbá, ale škoda že ta Emma už tam nebude... :( -
-
Re: Re: H2O treti serie novinka
a nebude ani v prosinci
-
-
-
kulisy
chci se zeptat,nevite jestli nejaky ty domy jsou jen kulisy,nebo jsou to normalni baraky,a juice bar je kulisa nebo ne? -
Claire Holt
Neznáte někdo nějaký kvalitní český blog o H2o? Dáte adresku? -
Popis
ježiši, co to tam napsali do toho popisu za kraviny.... Jinak h2o je úplně super seriál a hlavně na Jetix už za 2 týdny běží 2. řada *14* -
-
Re: Popis
jj ta druha rada bezi od zari. uz se ni moc tesim *15* -
-
new dily
nejlepčí je že už konečně budou ty new díly *14* ...potože dyž to opakovaly pořád dokola tak to bylo o ničem *16*
-
-
H2O just water
mas pravdu H2O je super *14* *14* *14* *3* *14* -
-
H2O just water
Musím se přidat taky se mi to moooc líbí. *4* *4* *4* -
Re: H2O just water
h2o je supr a nejradeji mam riiki *14* je to pohoda *5* -
-
H2o stačí přidat vodu
Ahojky nevíte někdo jestli existuje H2o stačí přidat vodu na DVD? jestli někdo víte tak mi pls napište na icq:426-811-418 nebo na E mail: Adelkasonska@seznam.cz Prosím prosím jestli někdo budete vědet napiště mi mě na tom mooooooooooooooooooc záleží Děkuji ahoj *9*
-
-
-
h2o
ahoj jsme segri a mame ten film moc radi *10* *15* *4*
-
-
...
škoda, že to co je v popisu neni k filmu..ty admini teda makaj.... njn... a jako tenhle seriál moc nemusim..příde mi to blbost jako vše na jetix pstě... *3* -
-
Re: ...
Terri, TEN SERIÁL JE SUPEER !!!!!!!!
a jestli josu na Jetixu kraviny??!!!! asik ne protoze jinka by se na nej nekolik tisic lidi nedivalo *9*
nemyslis?? *7* *1* -
Básně h2o
Ahoj , h2o je prostě nej napsala jsem i básně..Hej hej hej h2o je nej.Hej hej hej h2o je prostě nej *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Básně h2o
Wow.To je teda mrtě dlouhá básnička. *5* *15* *7* -
-
Re: Re: Básně h2o
H2O je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* sou sssssssssssssuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr -
Re: Re: Básně h2o
to jo no *1*
-
-
-
Re: ...
seš blbá ten seriál je super *14* *8* *4* *3* *14* *15*
-
-
h2o 3 série už je na internetu
H2o už je na yyou tube ke shlédnutí 1 díl který se jmenuje Krokodýlí slzy je v Angličtině ale podle mě to snad těm největším fanouškům nevadí stejně jako to nevadí mě no tady máte odkaz a pouštějte si to na etapy jo napr 1/3 2/2 3/3 http://www.youtube.com/watch?v=6t-1mCO-avc&feature=related Ještě jsem to neviděla právě se du dívat -
h2o je nej
h2o just add water (stačí přidat vodu) je nej seriál na světě !!! *3*