Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twilight111

Claire

Claire zmizí, protože bude točit film.......myslím že tam bude hrát i Angus, ale nejsem si jistá *1* *1* *15*
  • Co je to?

Ahojky tenhle film H2O stačí přidat vodu je seriál nebo film? dík předem za odpověď *7*
    • alusqa99

Re: Co je to?

seriál
      • Re: Re: Co je to?

díky....a kdy a kde ho vysílají? :-)
        • alusqa99

Re: Re: Re: Co je to?

vysílají h2o na Disney channelu ve všední den v 11:00 a nebo ve 20:00 hodin
          • alusqa99

Re: Re: Re: Re: Co je to?

Pardon ne v 11:00 ale v 11:50
  • Multybazar.eu
    Multybazar.eu
    Dobrý den,otevřeli jsme pro Vás nový inzertní portál,kde si můžete bezplatně vkládat Vaše nabídky či poptávky.že budete spokojení.Nalezne te nás na www.multybazar.eu S přáním pěkného dne
  • H2O treti serie novinka

oficialne potvrzeno, ze treti serie H2O nebude na ceskym Disney Channelu ani v listopadu :((
    • nejfanynka

Re: H2O treti serie novinka

to je škoda... :(
      k tomu jak tufurt někdo píše že Bella bude blbá...nemyslim si, že bude blbá, ale škoda že ta Emma už tam nebude... :(
      • Re: Re: H2O treti serie novinka

a nebude ani v prosinci
  • chicko

kulisy

chci se zeptat,nevite jestli nejaky ty domy jsou jen kulisy,nebo jsou to normalni baraky,a juice bar je kulisa nebo ne?
  • Claire Holt

Neznáte někdo nějaký kvalitní český blog o H2o? Dáte adresku?
  • Popis

ježiši, co to tam napsali do toho popisu za kraviny.... Jinak h2o je úplně super seriál a hlavně na Jetix už za 2 týdny běží 2. řada *14*
    • lowe-linka

Re: Popis

jj ta druha rada bezi od zari. uz se ni moc tesim *15*
      • hanoushek

new dily

nejlepčí je že už konečně budou ty new díly *14* ...potože dyž to opakovaly pořád dokola tak to bylo o ničem *16*
    • H2O just water

mas pravdu H2O je super *14* *14* *14* *3* *14*
      • H2O just water

Musím se přidat taky se mi to moooc líbí. *4* *4* *4*
      • Re: H2O just water

h2o je supr a nejradeji mam riiki *14* je to pohoda *5*
        • H2o stačí přidat vodu

Ahojky nevíte někdo jestli existuje H2o stačí přidat vodu na DVD? jestli někdo víte tak mi pls napište na icq:426-811-418 nebo na E mail: Adelkasonska@seznam.cz Prosím prosím jestli někdo budete vědet napiště mi mě na tom mooooooooooooooooooc záleží Děkuji ahoj *9*
    • h2o

ahoj jsme segri a mame ten film moc radi *10* *15* *4*
  • ...

škoda, že to co je v popisu neni k filmu..ty admini teda makaj.... njn... a jako tenhle seriál moc nemusim..příde mi to blbost jako vše na jetix pstě... *3*
    • Re: ...

Terri, TEN SERIÁL JE SUPEER !!!!!!!!

a jestli josu na Jetixu kraviny??!!!! asik ne protoze jinka by se na nej nekolik tisic lidi nedivalo *9*
      nemyslis?? *7* *1*
    • Básně h2o

Ahoj , h2o je prostě nej napsala jsem i básně..Hej hej hej h2o je nej.Hej hej hej h2o je prostě nej *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
      • Re: Básně h2o

Wow.To je teda mrtě dlouhá básnička. *5* *15* *7*
        • Re: Re: Básně h2o

H2O je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* sou sssssssssssssuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr
        • Re: Re: Básně h2o

to jo no *1*
    • Re: ...

seš blbá ten seriál je super *14* *8* *4* *3* *14* *15*
  • alusqa99

h2o 3 série už je na internetu

H2o už je na yyou tube ke shlédnutí 1 díl který se jmenuje Krokodýlí slzy je v Angličtině ale podle mě to snad těm největším fanouškům nevadí stejně jako to nevadí mě no tady máte odkaz a pouštějte si to na etapy jo napr 1/3 2/2 3/3 http://www.youtube.com/watch?v=6t-1mCO-avc&feature=related Ještě jsem to neviděla právě se du dívat
  • h2o je nej

h2o just add water (stačí přidat vodu) je nej seriál na světě !!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit