Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajusinkal

H2o bude..

Emma nečeká miminko,jenom bude natáčet nějaký film a nebude mít čas na h2o.A 3.série budou vysílat na jetixu v září tohohle roku,ptala jsme se jich, už to nemůžu vydržet *1*
    • H2o jnejlepší

H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!H2O IS THE BEST!!!
      *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *4* *14* *3* *4* *14* *4* *14* *3* *1* *1*
  • bugra

SKvělýý!!

hej dneska jsem na youtube.com zkoukla všech 13 dílu co tam jsou sicxe v angličtině ale bylo to úúžasnéé xD .
    Upa mě to dostalo a Indiana tam má nádherný písničky . O Emmě se sice blábolí jen na začátku a vůbec tam nebyla ale Bella je taky úúasná . Myslela jsem si co to zase bude ale je fakt dobrá měli byste se taky kunout . Jo a kvalita je dobrá není to nahrávaný z Tv takže jako dost dobré Ne jako v televizi ale dobrý. *14*
  • Mám doma

Ahoj,já mám doma barbie která 1 vypadá jako rikkia jedna jako emma !! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • nefeeeeeeeeer

To je nefer lidi...vite jak ja ta kravina v popisu h2o (zdá se, že tyto prastaré...) jj ta blbovina...jsem tam dala new popis a oni my ho nechteji autorizovat!!!!!!!!!

zkuste nekdo kdo ma blog dat na ten blog ten popis a ja to tam napisu znovu a zadam ze to mam z toho blogu...¨doufam ze tak mi to uz autorizujou

jo a vite kolik uzasnych fotke mi neautorizovali?!) *16* *8*
  • No fuj

Nechci vás urazit, ale dle mého názoru je tenhle seriál poděs. Absolutně bez pointy a o ničem.
    • Re: No fuj

h2O je superr tak sem nechot když se ti nelíbí *1* *1* *8* *8* *8* *16* *16* *16*

polib si prdel devko ten serial je super a nikdo ho nebude urazet zbohem *16* *5*
    • miley214

Re: No fuj

tto není pravda h2o je neeejjjj a ty zlej

no sorry ale je to dobrý serial . Víš jakou ten seriál dal práci ? a víš co se ty herci museli naučit ?? třeba Cleo/Phoebe se musela kvůli tomuhle filmu naučit plavat pod vodou a stou ploutvý .... protože ona to neuměla . filmu se nevzdala a naučila se to !
      • Re: Re: No fuj

Jasně, ale..
        zaprvé, já nemluvila o hercích..
        zadruhé, myslím, že to je nic oproti jiným věcem, které se herci kvůli rolím museli naučit..
        • kamca12

Re: Re: Re: No fuj

No tvůj názor, já si tedy myslím že to má hlavu a patu. Seriály v poslední době bývají pomale telenovely v tomto seriálu se aspoň odehrává něco jinýho...mořský panny. *3* Ale je to tvůj názor...
  • H2O v Čr

H2O v Čr: Toto je první kampaň fandů seriálu H2o stačí přidat vodu, která má donutit Disney Channel, aby začal vysílat 3.sérii!!! Máš vlastní účet na youtube a chceš, aby byly v Čr nové díly? Pokud ano, tak se podívej na http://www.youtube.com/user/DisneyC zech (oficiální web Disney) a napiš do komentářů toto: ,,My chceme 3.sérii H2o, stačí přidat vodu na Disney Channel! Prosíme o její vysílání!" Tento text šiřte na svých webech a sami se zapojte!!! Čím víc nás bude, tím větší je pravděpodobnost vysílání nové řady!!!
  • kamca12

H2O

Mě se H2O mocinky líbí. *1* *3* Všechny tři jsou úžasný, ale Cleo-Phoebe Tonkin mám nejraději. *5*
    • Re: H2O

to sem stebou cleo je nejlepsi taky ji mam nejradsi
  • nevíte

proím nevíte náhodou kd ese kupuje h2o sešit viděla jsem ho na jedné stránce ve slovenštině ale na objednání nebyl tak vás prosím dekuji předem vaše kamča *16*
    • Re: nevíte

no daji se koupit vsede v papiraku
  • hanicka10

hanka

ach jo.Emma tam uz nebude hrat.Prej ze chce hrat film hororu ze nechce aby vsichni vedeli ze ona jenom protaci film h20. *9* *9* *9* ale moc se tesim na h20 novy serial
    • ,,,

hej ale lidi to bude h2o o ničem když tam bude ta bella jo a bella se stala mořskou panou když ji bylo 8
      takže to bude o ničem mno...jako ze začátku to bylo upe super seriál ale tad jako fakt nwm od toho jak se stala charlot mořskou panou tak je to nuda...
  • jeden díl

Ahoj pls nevíte jak se menuje ten díl jak Riki nosí ty ryby tomu chlapovi co je pak dal do juice baru?dik pište na cela@seznam.cz nebo i sem děkuju!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit