-
poradte
ahj chtěla bych se zeptat jak jste tam přidali ty odkazy-mi to furt ukazje že to někdo upravuje!! *8* *7* jo a muj blog je h2o-stacipridatvodu-info.blog.cz podivejte se tam prosííím *3* *15* -
3.série
Vidím, že se tu spekuluje, jak to bude v třetí sérii...
Všechno najdete tady:
http://serial-h2o.sblog.cz/3 _serie -
3.serie
AHOJKY VŠICHNI NA MY BLOGU JSOU DALŠÍ INFORMACE O 3.SERII TAK SE JUKNĚTE A DEJTE KOMENTY CO TOMU ŘÍKATE www.supercrazy7.blog.cz *13* *3* -
-
Re: 3.serie
dobrej blog *1* *3*
-
-
?
hele nevíte někdo jestli bude rikki chodit s willem? diky moc a jinak h2o je bozi vcera sem videla ten dil jak willa rikki zachranila a moc me zajima jak to bude dal protoze mi pride ze se do ni will zamiloval -
-
Re: ?
Nebude.Will bude chodit s Bellou.
-
-
srat na to
me jedine sere ze skoncil luise ten mi tam bude chybet *9* *9* *9* -
ahoj lidi
ahojik lidi zítra už je disney channel.bude tam chodit 3.sérka h2O *3* fakt nevím -
-
Re: ahoj lidi
To pochybuju 3 série bude až v říjnu nebo v listopadu, ale né dneska na Disney channelu dneska byl premiérový díl Hannah Montany a kouzelníku z Waverly place. Ale na h2o se móoooooooooooooooooooooooooooooooc těším *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
3.série
3.série seriálu H2o, nejlepšího seriálu, co znám, bude spuštěna v říjnu 2009 na kanále TEN Network...:-)...už se těším:-)...jen škoda, že v tu dobu bude škola:-( -
-
Re: 3.série
hm to máš pravdu *3* *3*
-
-
H2o
ta písnička se jmenuje No originaly Girl *4* -
-
Re: H2o
to je otázka?
jesli jo tak se ta písnička tak jmenuje!! *4*
ráda jsem pomohla! *3*
-
-
vim kde se da koupit
holky jestli ten medailonek chcete napište na email pragakom@volny.cz pro obednavku toho medailonku -
Bella bude OK!!!
nechapu proc nektery z vas nadavaji porad na Bellu a pak jeste na Indianu Evans!!
po prve: Bella bude dobra morska panna!!
po druhe: Indiana tu roli jenom prijala, na tom neni nic zlyho!!
a potreti: taky nechapu proc nadavate na Brittany! za to ze hrala Charlotte tak je hned sprosta?? a taky proc nadavate na Charlotte, vzdyt je to jenom SERIAL!! *13* -
-
Re: Bella bude OK!!!
Hele ta Bella je blbá už podle těch ukázek nesnáším ju! Emmu nikdo nenahradí chápete nikdy! Jedinýho koho budu mít ráda s té 3 srie je Lews,Ash,Cleo a Rikki -
Re: Bella bude OK!!!
Mo je slova....
-