Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terezah2o

poradte

ahj chtěla bych se zeptat jak jste tam přidali ty odkazy-mi to furt ukazje že to někdo upravuje!! *8* *7* jo a muj blog je h2o-stacipridatvodu-info.blog.cz podivejte se tam prosííím *3* *15*
  • 3.série

Vidím, že se tu spekuluje, jak to bude v třetí sérii...
    Všechno najdete tady:
    http://serial-h2o.sblog.cz/3 _serie
  • martinaset001

3.serie

AHOJKY VŠICHNI NA MY BLOGU JSOU DALŠÍ INFORMACE O 3.SERII TAK SE JUKNĚTE A DEJTE KOMENTY CO TOMU ŘÍKATE www.supercrazy7.blog.cz *13* *3*
    • Re: 3.serie

dobrej blog *1* *3*
  • moli

?

hele nevíte někdo jestli bude rikki chodit s willem? diky moc a jinak h2o je bozi vcera sem videla ten dil jak willa rikki zachranila a moc me zajima jak to bude dal protoze mi pride ze se do ni will zamiloval
    • Re: ?

Nebude.Will bude chodit s Bellou.
  • srat na to

me jedine sere ze skoncil luise ten mi tam bude chybet *9* *9* *9*
  • anisek22

ahoj lidi

ahojik lidi zítra už je disney channel.bude tam chodit 3.sérka h2O *3* fakt nevím
    • alusqa99

Re: ahoj lidi

To pochybuju 3 série bude až v říjnu nebo v listopadu, ale né dneska na Disney channelu dneska byl premiérový díl Hannah Montany a kouzelníku z Waverly place. Ale na h2o se móoooooooooooooooooooooooooooooooc těším *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 3.série

3.série seriálu H2o, nejlepšího seriálu, co znám, bude spuštěna v říjnu 2009 na kanále TEN Network...:-)...už se těším:-)...jen škoda, že v tu dobu bude škola:-(
    • anule34

Re: 3.série

hm to máš pravdu *3* *3*
  • H2o

ta písnička se jmenuje No originaly Girl *4*
    • Re: H2o

to je otázka?
      jesli jo tak se ta písnička tak jmenuje!! *4*
      ráda jsem pomohla! *3*
  • vim kde se da koupit

holky jestli ten medailonek chcete napište na email pragakom@volny.cz pro obednavku toho medailonku
  • Bella bude OK!!!

nechapu proc nektery z vas nadavaji porad na Bellu a pak jeste na Indianu Evans!!
    po prve: Bella bude dobra morska panna!!
    po druhe: Indiana tu roli jenom prijala, na tom neni nic zlyho!!
    a potreti: taky nechapu proc nadavate na Brittany! za to ze hrala Charlotte tak je hned sprosta?? a taky proc nadavate na Charlotte, vzdyt je to jenom SERIAL!! *13*
    • alusqa99

Re: Bella bude OK!!!

Hele ta Bella je blbá už podle těch ukázek nesnáším ju! Emmu nikdo nenahradí chápete nikdy! Jedinýho koho budu mít ráda s té 3 srie je Lews,Ash,Cleo a Rikki
    • Re: Bella bude OK!!!

Mo je slova....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit