-
Disney Channel
mě by opravdu zajímalo, kde berete ty informace ohledně vysílání:-)...já osobně nevím, každý den hledám na českých i zahraničních webech, kdy 3.série dorazí na Disney Channel, ale nikde to není napsané. Navíc na oficiálním webu Disney ještě ani není televizní program.Podle mě jenom někdo moc rád používá výraz ,,oficiální", přičemž si danou ,,oficiální" věc jenom myslí...:-)...
Určitě mě teď zkritizujete, jen do mě:-)...ale cožpak vám to není divné? -
-
Re: Disney Channel
Přesně tak!Nikdo přesně neví kdy dorazí H2o k nám do čech!Takže oficiální a neoficiální zatim nechte stranou!Někdo tu plácl že tu bude v září pak ze v rijnu a asi se zatim nic neuskutecnilo....takze to radsi nechte bejt.....az tu bude tak to stejne budete edet protoze by to bylo na disney channelu:) *5* *3* *14* *4* *1*
-
-
3.série
Jak to všechno víte s tou 3.sérii????Je mi dost líto že tam emma hrát nebude...je to jak VkVéčka samí drama!!! *16* *8* -
-
Re: 3.série
z australských stránek kde píše režisér, z různych rozhovorů z herci atd. =))
-
-
H20 sbírka
měl by někdo zájem o sbírku H20?
Jestli jo tak pište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz a prodám ji jedině v celku a za dobrou cenu.Ale hodně toho tam zastat není je to jenom to co mám 2x tak prosím pište *4* -
H2o,just add water
Ahoj sice vidim H2o jen parkrat za tyden,ale musim potvrdit ze je to uzasnej serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
ja totiz kreslim a H2o me inspiruje ikdyž mi je devet. *15* *14* *4* *14* *3* -
-
Re: H2o,just add water
v tom s tebou souhlasím h2o je super! *1*
-
-
♥ H2o Stač přidat vodu ♥
V loni touhle dobou i dřív jsem byla uplněn mega bláen do h2o nejdřív jsem si strašně oblíbila Emmu..Postupem času jsem měla ráda uplně všechny tři ráda moooc a říkala jsem že jsou best všechny.Dívala jsem se na h2o každý den,kupovala jsem si věci s h2o...atd až jednou jsem se dozvěděla že Claire končí v h2o a že se natáčí nová série a už né s Emmou ale s novou holkou jménem Bella! Když jsem to zjistila byla jsem hrozně naštvaná a Indiana se mi podle fotek vůbec nelíbila neměla jsem ji ráda a ani nemám(sorry všem fans Belly ale prostě ji nemusím)Tak jsem se ještě dívala na 1 a 2 sérii až do té doby než začal Disney channel to h2o přestali dávat tak ať jsem byla jakejkoli fanoušek mě to něják přešlo a oblíbila jsem si Disney seriál která se mi líbí do teď. Potom ale začalo h2o 3.série 1 díl se mi docela líbil ale už to není vůbec ono sorry ale když odejde jedna postava ještě kevšemu hlavní a nastrčí tam novou tak už to nikdy není to co bývalo a rozhodně né lepší! Tak nechápu všechny co tu Bellu mají rádši než Emu no hlavně jak tu všichni psali že Bella je blbá atd! nejhlepší dl v h2o je ten ve ketrým není moc Bella! A navíc když tam claire nechtěla už hrát meli to natočit jen s Phoebe a Caribou. Sorry všem fans Belly ale takovej mám prostě názor -
h2o stačí přidat vodu
h2o stačí přidat vodu je nejlepší seriál hlavně Cleo *4* já jsem jejich velká fanynka nechci se chlubit,ale viděla jsem už všechny díly,jsou to super díly začátek od proměny je nejlepší ti co něco neviděli tak byste se měli na to podívat na internetu stojí to zato *1* -
h2o je nejlepší seriál ze všech kéž by se točili další série přišla by i Emma a Luis všichni by se vrátili *14*
-
-
co říkaš na Cleo
-
-
h2o
jukněte se na moje stránky
www.h2ostacipridatvodu.es tranky.cz *1* *1* *4* *14* *3* -
-
Re: h2o
jj já už tvů blog znám ale newím jestli tam máš ode mě ňáký komentík!!! *3* *4* *3* *1* *1* *15* -
Re: h2o
rada ti napisem
-
-
ahoj rikki jak se máš já se mám doobře já Obdivuju
v h2o stačí přidat vodu -
-
Mysliš si že tě slyší
-
-
Emo budem si psát na Gmail můj Gmail:Natalkavlasimska@gmail.com
-
-
-
Emma není těhotná!
Při pročítání příspěvků na této stránce mě udivuje že si stále tolik lidí myslí, že Emma odešla kvůli tomu, že je těhotná *1* . To je ale naprostá pitomost. Emma (Claire Holt) jak už tu někdo zmínil sama odešla kvůli natáčení tohoto konkurenčního filmu: http://www.csfd.cz/film/43019-prokl eti-domu-slunecnic-2/ Emma nikdy těhotná nebyla to si jen zase vymysleli v nějakém z těch časopiů typu Popcorn,Bravo atd. A jestli někdo nevěří, tak ať najde nějakou fotku nebo oficiální informaci o tom že je těhotná *3*