Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h2o-staci-pridat-vodu-

-----------

Chtěla bych vědět jak se jmenuje ta co hraje Charlotte,
    neví někdo?
    • Re: -----------

Brittany Byrnes
  • Tak je to potvrzené. 4.série NEBUDE! Místo toho nás ale čeká zbrusu nový podobný seriál od stejných tvůrců, kteří natočili H2O. Anglicky se jmenuje MAKO MERMAIDS. Bude to o třech mořských pannách Sirena, Nixie a Lyla,které budou ochraňovat kouzelný ostrov Mako před vetřelci. Na ostrov ovšem připluje 16letý kluk jménem Zac, který objeví kouzelné jezírko a stane se z něj mořský muž s rybím ocasem a schopnostmi jaké mají mořské panny. Tady to máte oficiálně potvrzené společně s PRVNÍ FOTKOU nové trojky mořských pannen: http://www.tvtonight.com.au/2012/05/big-budget-mako-mermaids-for-ten.html Seriál se právě začal natáčet. Na australské televizi se objeví asi na podzim. V Česku asi až o hodně později.
  • aho mě se nejvíc líbí klio a vám????????????????????????????
  • H2o

mrkněte na můj blog-je tam taky spustu H2o! *3*
    • pdk

jo jo kokneme *3*
  • H2o-nej blog na světě!!!

Prosím podívejte se na můj blog o h2o..projděte si všechny rubriky a nezapomentě se zůčastnit soutěží a psát KOMENTÍKY!!!děkjujuuu vám mocyyy!!!! *3*
  • Ahoj h2o stačí přidat vodu je ten nejlepší seriál natočila bych i 4,5,6,7,8,9,10 atd.Ten seriál miluju. *14*
  • 4.série NEBUDE

Bohužel 4.série opravdu nebude, je to potvrzené. A ani film.
    • Re: 4.série NEBUDE

nikde to potvrdene neni jonthan m shiff sam povedal ze bude 4.seria aklebo kino fil, a na zdf byl prispevek ze je v plane aj kino film aj 4.seria keby si mal h2o.widget tak by si otom vedel
  • h20

čau hale nevíte kdy má začít na jetixu 3. série??? pls na mejla ivca.koli@seznam.cz *3*
  • h2o

vypadá to že 4.série možná bude
    • emmuska

Re: h2o

to asi těžko ne xD vždyt všichni už mají rozdělané další filmy a producenti taky už prý nic neplánují... ale bylo by to fajn :)
  • já mám moc ráda h2o jenom škoda že tam už není emma to by bylo super kdyby byla 4 série a byla tam emma i bela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší