Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adrianga

bella

kdo je bella?
    • rikki-rikkishenqa

Re: bella

Bella je Indiana Evans,bude hrát v 3.sérii,když odejde Claire Holt *9*
  • To je škoda, že to skončilo mohli by natočit pokračování zajímalo by mě jestli se Ricky dá zase dohromady se Zanem.
  • alusqa99

h2o

Už jsou 4 díly h2o
  • Pisnicky H2O !!

http://www.uloz.to/207168/kate-alex a-h2o-iii.rar

na teto strance stahnete album h2o,ale musite to umet s netem jinak to po vas bude chtit po stahnuti zakoupeni (ale de to i bez nej *1* )
  • Nemám ráda Šarlotu!

Ta Šarlota mě tak strašně štve! Jak pořád balí Louise a jak si myslí. brrr. Víte, že má být taky mořská panna? Celkem mě to udivilo, to teprve bude hustý! A už by taky mohli konečně dát nový díly, furt jenom opakujou a zasekli se na tom Maku a už mě nebaví pořád čekat. *9*
    • Re: Nemám ráda Šarlotu!

Charlotte je uplne blba!!!Ja ju tak nesnasim, ale tesim se, az budou davat, jak vude morska panna a Cleo, Emma a Rikki ju odcaruji.To bude bomba, doufam, ze to bude brzo. *16* *3*
  • bobula98

medailonky h2o

prosim prosi napiste mi kde bych mohla sehnat medailonky h2o
    • Re: medailonky h2o

daji se sehnat vsedu ale ty stejne ale podobne... podobne jsem uz videla
    • Re: medailonky h2o

Já ho mám, ale nevím kde se dá sehnat mě ho dala kámoška k těmhle Vánocům.... *3*
      • Re: Re: medailonky h2o

a to ti mam jako verit???? se ji zeptej a pak totu napis ale jestli nenapises tak si kecala *13*
  • Emma?

Ahoj :-). Co s stalo s Emmou, že již není ve 3. sérii ?
    • Re: Emma?

Emma je tehotná poroto musela skončit.
      • Re: Re: Emma?

diky;). A co tam řekli, že někam odjíždí nebo co ?
        • Re: Re: Re: Emma?

Ema neni těhotná! Vy idioti! To věříte všemu co napíše bulvár???!!!! Pitomci! Ema skončila protože právě natáčí nový film s názvem The Beautifel City,a prý jí H2o už nebavilo.
          • Re: Re: Re: Re: Emma?

vy trouby nectete casaky ani zpravy ste nekoukali??? vsak ona zemrela *8* budes nam chybat emusko mneli jsme te radi *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Emma?

Prej umřela... *1* Tyvole vy máte ale bujnou fantasii....=D kdyby umřela tak se neobjeví ve 4 řadě !!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Emma?

narodila sa krasna holcicka...otec ju hodil v porodnici o zem nebo neco takovyho..mnela totiz barvu oci po sve matce a to mu ji pripomenulo.... a menuje jse Paradise *9*

je ty trubko a to nemam s casaku
            • avril-nely

Re: Re: Re: Re: Re: Emma?

Neni!!!!!! jo AniQo mas pravdu,všichni sou tu blby njn
        • Re: Re: Re: Emma?

Ema neni těhotná! Vy idioti! To věříte všemu co napíše bulvár???!!!! Pitomci! Ema skončila protože právě natáčí nový film s názvem The Beautifel City,a prý jí H2o už nebavilo.

promiň ale co si to řekla?idioti?komu tady jako nadáváš? *10* je těhotná ...a žádnej ten tvůj "The Beautifel City" neexistuje..si najeť na Google.cz *9*
          • celebrita222

Re: Re: Re: Re: Emma?

no já nwm jak to doopravdy je a bulváru taky nevěřim, ale všude píšou že je těhotná a nic jinýho na svět nevyplavalo! *15* *15*
  • Rikki a Zane

Ahojky, taky sleduji serál H2O. Strašně se mi líbí Rikki a Zane. Myslím,že jim to spolu sluší.Bylo to dramatický jak se rozešli a zase se spolu dali dohromady. *14* Ještě jsem ale neviděla druhou sérii celou. Nevíte někdo jestli spolu zůstanou? Jsem strašně zvědavá. *4*
    • lonita

Re: Rikki a Zane

ano zustanou ale ve treti serii se rozejdou a zane bude chodit s nekym jinym kamaradka charloty. *10* *10*
      • Re: Re: Rikki a Zane

*15* haha *15*
    • _sabruska_

Re: Rikki a Zane

Taky se mi moc líbí rikki a zane.., když se podíváš na na youtube a dáš tam h2o tak tam je i druhá serie tady furt opakují první řadu ,víš že charlotte bude taky mořská panna !! ale pak už bude zase normal..
      • lowe-linka

Re: Re: Rikki a Zane

Jo to vim už jak dlouho asi půl roku to neni žádná novinka. *1*
      • Re: Re: Rikki a Zane

proč to všechno vykecáte některý lidi to třeba chtěj vědět z televize nebo od něčeho jinýho a ne abyste to vykecali tak čau
  • Ahoj já teď píšu pravdu :-) zkoušela jsem toto abych se stala mořskou pannou a opravdu to funguje:napustit si vanu a dát do ní mořskou sůl a potom si vlézt do vany zhasnout a namazat si nohy niveou , říct toto: pokud se nestanu mořskou pannou tak můj život skončí. Ale bacha! Nesmíš ty paty namočit! Ale v koupelně nesmí být nikdo jenom ty! Jinak kouzlo nebude fungovat! Za 12hodin by ses měla stát mořskou pannou . Další pořady jak se stát mořskou pannou se mě teď ptejte jsem tu každý den a pardon že píšu tak dlouho večer:-) mějte se a odpovídejte mi prosím :-)
    • Ahoj bello byla bys tak hodna a poslala mi na email kaja.vrz@seznam.cz jak se stat mořskou panou.
    • Ahoj Bello, moc děkuji za Tvůj tip jak se stát mořskou pannou. Vykoušela jsem! Tež už nejsem malou holčičkou, ale krásnou mořskou panou. prosím ještě o odklínadlo, někdy mě totiž tem ocas dost vadí!! *16* *16* *16* *10* *10* *10* Moc Ti děkuji.
    • kk
  • :)

Lidi :D ja vim ze to bude asi zvlastni dotaz ale nevite nekdo co to mela Cleo ve 3.serii za mobil?:D
    • Re: :)

Taky mne to zajímalo... Má iPhone

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší