-
H2O - 3. série na Disney Channel CZ
Oficiálně: Pokračování seriálu "H2O: Stačí přidat vodu" bychom měli s největší pravděpodobností vysílat tento rok, avšak bližší termín není zatím znám. -
ahoj jak se mate napište nikolka *1* *1* *1* *1* *1*
-
né od 10.4 ale od 1.4 !!!
nevim jak vy, ale já dneska koukala jak blázen, když sem viděla že místo 10.4 dávaj novou řadu od 1. protože tam byla ta nová Bella a né Emma. Takže ať neprošvihnete do 10.4 spoustu dílů. Dávaj je totiž od 1. asi se spletli!!!!!!! -
-
Re: né od 10.4 ale od 1.4 !!!
Ne, 3.série začíná 10. dubna. Nespletli se, pořád dokola teď vysílají H2O Sneak Peek, což je první díl. Nicméně další díly jsou až od 10.4.
-
-
h2o stačí přidat vodu
no viděla jsem dneska a včera new díly a jsou super a bella taky -
-
Re: h2o stačí přidat vodu
No dovol? Bella je naprostá kráva a tahle znělka h2o zatím uplně nejhůř nazpívaná! 1 znělka děs ale ušlo to díly byli skvělí a holky taky 2 znělka uplně ta nejlepší krásně nazpívaná díly ještě lepší než předtím děj lepší a holky ještě lepšííííí 3 nejhorší znělka co byla, děj docela dobrej holky super až na Bellu ta je děsná a ta Willova sestra taky !
-
-
CO SI MYSLÍM O H2O
H20 STAČÍ PŘIDAT VODU SLEDUJU PRAVIDELNĚ A JE SUPER SERIÁL HROZNĚ SE MI LÍBÍ A HLAVNĚ EMMA GILBERT *3* *1* -
Mohla bych se zeptat proč tamj je Bella a né Ema?? prosím odepište *4*
-
-
Protože Claire Holt je těhotná a nemůže tam hrát :D :D :D
-
-
H2O
čau lidi chci se zeptat jestli někdo z vás ví jestli bude čtvrtá řada -
-
Re: H2O
vraj ne ale doufam ze jj
-
-
charalk
Ahoj mrkněte na můj doporučuju novinky je tam třeba že Emmu bude hrát Indiana Evans, Charlotta bude s Lewisem a Chelli zase se Zanem! Cheli je Charllotina sestra a stane s sní taky mořská! panna. *3* *3* *3* *3* *14*
www.charalk.wbs.cz *4* -
-
Re: charalk
CO??????? To už jich jako bude 5
-
-
Ahoj, strašně bych si přála, kdyby jste natočily nové díly. Prosíííím =o)
-
-
Jo kéééž je to nejnej seriál
-
Nové díly ti natočím ale popravdě o mně jak jsem se stala mp otázky a odpovědi odepište na nikijir@email.cz
-
-
h2o je nejjjjjj
h2o je ten nejlepší seriál na světě.Už se těším na nový díly, který budou u nás vysílat už na nové stanici Disney channel v září. No, ale je blbý že tam nebude Emma prostě mi ju ta Bella nenahradí!A podle mě je Claire těhotná píše se to všude a určitě by si to nevymysleli, kdyby to nebyla pravda tak by se o tom tolik nepsalo a určitě by Claire řekla že to není pravda.Jinak natáčí horror The messengers 2 : The Scarecrow *3* -
-
Re: h2o je nejjjjjj
jo h2o je nejjj seriál na jetixu ale carlotte je kráva ale emma a cleo s rikki jsou superr ale cleo je nejj *14* *14*
-