Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H2O - 3. série na Disney Channel CZ

Oficiálně: Pokračování seriálu "H2O: Stačí přidat vodu" bychom měli s největší pravděpodobností vysílat tento rok, avšak bližší termín není zatím znám.
  • ahoj jak se mate napište nikolka *1* *1* *1* *1* *1*
  • michalinda222

né od 10.4 ale od 1.4 !!!

nevim jak vy, ale já dneska koukala jak blázen, když sem viděla že místo 10.4 dávaj novou řadu od 1. protože tam byla ta nová Bella a né Emma. Takže ať neprošvihnete do 10.4 spoustu dílů. Dávaj je totiž od 1. asi se spletli!!!!!!!
    • Re: né od 10.4 ale od 1.4 !!!

Ne, 3.série začíná 10. dubna. Nespletli se, pořád dokola teď vysílají H2O Sneak Peek, což je první díl. Nicméně další díly jsou až od 10.4.
  • h2o stačí přidat vodu

no viděla jsem dneska a včera new díly a jsou super a bella taky
    • Re: h2o stačí přidat vodu

No dovol? Bella je naprostá kráva a tahle znělka h2o zatím uplně nejhůř nazpívaná! 1 znělka děs ale ušlo to díly byli skvělí a holky taky 2 znělka uplně ta nejlepší krásně nazpívaná díly ještě lepší než předtím děj lepší a holky ještě lepšííííí 3 nejhorší znělka co byla, děj docela dobrej holky super až na Bellu ta je děsná a ta Willova sestra taky !
  • andrej5

CO SI MYSLÍM O H2O

H20 STAČÍ PŘIDAT VODU SLEDUJU PRAVIDELNĚ A JE SUPER SERIÁL HROZNĚ SE MI LÍBÍ A HLAVNĚ EMMA GILBERT *3* *1*
  • Mohla bych se zeptat proč tamj je Bella a né Ema?? prosím odepište *4*
    • Protože Claire Holt je těhotná a nemůže tam hrát :D :D :D
  • H2O

čau lidi chci se zeptat jestli někdo z vás ví jestli bude čtvrtá řada
    • nia

Re: H2O

vraj ne ale doufam ze jj
  • charalk

Ahoj mrkněte na můj doporučuju novinky je tam třeba že Emmu bude hrát Indiana Evans, Charlotta bude s Lewisem a Chelli zase se Zanem! Cheli je Charllotina sestra a stane s sní taky mořská! panna. *3* *3* *3* *3* *14*
    www.charalk.wbs.cz *4*
    • hanka2341995

Re: charalk

CO??????? To už jich jako bude 5
  • Ahoj, strašně bych si přála, kdyby jste natočily nové díly. Prosíííím =o)
    • Jo kéééž je to nejnej seriál
    • Nové díly ti natočím ale popravdě o mně jak jsem se stala mp otázky a odpovědi odepište na nikijir@email.cz
  • alusqa99

h2o je nejjjjjj

h2o je ten nejlepší seriál na světě.Už se těším na nový díly, který budou u nás vysílat už na nové stanici Disney channel v září. No, ale je blbý že tam nebude Emma prostě mi ju ta Bella nenahradí!A podle mě je Claire těhotná píše se to všude a určitě by si to nevymysleli, kdyby to nebyla pravda tak by se o tom tolik nepsalo a určitě by Claire řekla že to není pravda.Jinak natáčí horror The messengers 2 : The Scarecrow *3*
    • Re: h2o je nejjjjjj

jo h2o je nejjj seriál na jetixu ale carlotte je kráva ale emma a cleo s rikki jsou superr ale cleo je nejj *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší