-
..♥♥♥
tohle je ten nej serial který mohli stvořit ☺♥♥♥lowuju muck :o* -
Kdo hraje Willa?
Ahojky prosím vás, nevíte někdo jak se jmenuje ten herec co hraje Willa? Předem díky za odpověď -
-
Re: Kdo hraje Willa?
Jmenuje se Luke Mitchell je nádhernej -
-
Re: Re: Kdo hraje Willa?
Moc děkuju ;-)
-
-
-
Emma není těhotná!
Při pročítání příspěvků na této stránce mě udivuje že si stále tolik lidí myslí, že Emma odešla kvůli tomu, že je těhotná *1* . To je ale naprostá pitomost. Emma (Claire Holt) jak už tu někdo zmínil sama odešla kvůli natáčení tohoto konkurenčního filmu: http://www.csfd.cz/film/43019-prokl eti-domu-slunecnic-2/ Emma nikdy těhotná nebyla to si jen zase vymysleli v nějakém z těch časopiů typu Popcorn,Bravo atd. A jestli někdo nevěří, tak ať najde nějakou fotku nebo oficiální informaci o tom že je těhotná *3* -
nikola
vi ste blbí všichni co tady píšete hnusně vo H2O voni jsou nejlepší,to vám řeknu všem kdo tady naně nadává a hnusně naně píše,a vůbec kolik vám je,když ste tak chytrý ste fakt pitomí kdo jim nadává,náhodou sou nejhesčí a líbí se mi ema,klio,riky a ta nová holka bela,a mimochodom jestli si myslíte že ste frajeři a frajerky co tady tak hnusně píšou vonich tak sou paka,to vám řeknu kdo sem nou souhlasí at mi tady napíše a vodhodnotímě ale já si myslím že asi všichni protože mám pravdu. *1* *3* *14* *7* *14* *13* *13* *13* *13* -
vim kde se da koupit
holky jestli ten medailonek chcete napište na email pragakom@volny.cz pro obednavku toho medailonku -
3.série
Mě vůbec nevadí že už tam není Emma mě se stejnak v celém seriálu ani moc nelíbila.Podle mě je lepší Bella a to o hodně.Nidky jsem moc Emmu ráda neměla.Ale ej to jen můj názor!3.série je nejlepší!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: 3.série
Asi nak tag wistihla si to mocq dobře *4* prostě obsazená televize v 17:00 (na disney chynnel) =) ♥♥ -
Re: 3.série
naprosto souhlasím *4* *4*
-
-
Bella
Ahoj!
Vím že si to nemyslíte, ale je to můj názor.Já si myslím že tam Bella zapadla úplně v pohodě a že se tam hodí. *3* *4* -
-
Re: Bella
JN.... *1* -
Re: Bella
Ahoj taky mě štve , že tam není Emma, ale Emma sama odešla , protože dostala nabídku na nějaký horor a proto odešla ale Bella mezi ně zapadá skvěle je taky dobrá ,ale Emma je prostě lepší ,ale Emma se má v čtvrté serii vrátit tak nevím *16* -
-
Re: Re: Bella
Jak víš že má být ve 4 serii. -
Re: Re: Bella
Promiň ale Emma odešla kvůly tomu že je těhotná.. *13* -
-
Re: Re: Re: Bella
A proč pořád píšete co se stalo s Emmou?..prostě tam není..a každej říká něco jinýho...ale myslím že těhotná fakt není...odešla prý kvůli jinýmu filmu... tak to neřešte...prostě tam není... *9* *7*
-
-
-
-
Emma!
Taky mě štve, že už tam Emma není, jo a jak jsi napsala, že je Bella hezčí, tak víš tady o to nejde..byli větší kámošky..Bella je jinačí než ony..ona k nim prostě nepatří, ale pořád se na ten seriál dá koukat :-) I když je mi smutno po Emmě, *3* -
Bella
Seriál je fantastickej a skvělej! *1* Mooc se mi líbí a abych pravdu řek.. Bella je podle mě o dost lepší než Emma. *14* Asi semnou někteří nebudete souhlasit, ale podle mě je prostě lepší a i hezčí! *15* prostě 1! Potom je i dobrá Cleo a Ricky taky fajn.. *4* -
-
trojka
ema ricky a cleo sou nejlepsi ane
zadna blba bella *5* *5* *5* *5*
ricky ema a cleo *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: trojka
Přesně Emma Cleo a Rikki to je a navždy bude pravý H2O stačí přidat vodu ! Myslete si co chcete! Ta 3 série je úúúžasnááá parádní záběry atd ale prostě Bez Emmi a s těma novýma hercama to není ono ! No když Claire (Emma) už nechtěla hrát tak buď měli natočit něco jenom Phoebe a Cariba a nebo vůbec nic ! Jo když by asoň na konci nechali Emmu jako že se už vrátila a kdyby aspoň měli ty svoje medailonky jako v seriálu to je vůči Emmě nefér ani se o ní myslím nemluví uplně je odřízlá!
-
-
-
???
poc emma skoncila? -
-
Re: ???
Mám za to že je Emma těhotná. Psali to na netu! *3* -
-
Re: Re: ???
Jo no má mít mimčo ale už je má nebo né? Já už se h2o nevěnuju kdysi jsem měla blog no kdysi né ještě někdy v září ale potom mě to přestalo bavit protože tam nasadili tu Bellu! To už nění h2o co bývalo kokám se na ně jenom že tam je Cleo a Rikki no ještě Lewis ale jinak bych se na to nedívala!
-
-
Re: ???
Mám za to že je Emma těhotná. Psali to na netu! *3*
-