-
H2O
Ta 3.séria je skvělá ale chybí mi tam Emma ta Bella je taky dobrá ale lepší byla Emma *3* -
Idiana Evns
Prosím dejte tam místo Emi Bellu hraje ji Indiana Evns *3* -
gIRL kLUb H2o'!!!!!!!!!
AhojíQ..hey moc bych si přála mít kámošky jako v H2o!!!!!!!!!!!! nezaložíme klub h2o? jako kámošky? -
-
Re: gIRL kLUb H2o'!!!!!!!!!
super nápad a kolik ti je? -
-
Re: Re: gIRL kLUb H2o'!!!!!!!!!
je mi 11,bude 12 -
-
Re: Re: Re: gIRL kLUb H2o'!!!!!!!!!
a to si jako budete hrat na morsky panny
-
-
-
-
3.série byla dneska
řeknu vám, všichni vy, co jste dneska neviděli H2O, jste hodně ztratili:-)...Byla premiéra 3.série a fakt stálo za to si tu půlhodinku času najít:-) -
-
Re: 3.série byla dneska
Jo bylo to fakticky dobrý -
JO TO JO KOUKALA JSEM SE A TĚŠIM SE NA DALŠÍ DÍLY JO A MÁŠ SUPÉÉR WEB -
nevíš kdy bude další nový díl dneska v 11:50 byl ten starý -
jj viděla sem...super!
Mno ikdyž sem to viděla už asi před měsícem všechny díly...anglicky s titulkama xD -
-
Re: Re: 3.série byla dneska
a kde s titulkama?
-
-
-
hurááá
dneskadneska konečně 1.díl 3.serie no hurááá *1* -
-
Re: hurááá
jo super ale jako když to nedají ani do ukázek jak to máme vědět že to je nApsaný v Programu?! Žádný ukázky hlavně že tam jsou na play house Disney s nějákým b.... Mickeymousem a h2o tam nedají ukázku kvůli tomu jsem to neviděla a ještě nám přesunuli Hannah Montanu kvůli sněhurce kterou mají dávat ráno a né teď! Až to bude na youtube tak se určitě´podívám protože kdyby to měli zase dávat to bysme se dočkali až za rok....... *8* -
-
Re: Re: hurááá
proč tam je ta Bella lepší byla emma pry ze tam je,protože emma ma mamimino to bylo v cesaku tak nevim. *9* -
-
Re: Re: Re: hurááá
JJ CLÁIRE NEWIM JESTLI ČEKÁ NEBO UŽ MÁ MIMINKO JO EMMA BYLA O MOC LEPŠÍ AE INDIANA NENI PODLE MĚ ZAS TAK ŠPATNÁ -
-
Re: Re: Re: Re: hurááá
no myslim si ze indiana je lepšíí a hezci
-
-
-
-
-
H20 3 série
Neví někdo kdy už bude na disney channel h2O 3 série? -
medailonky h2o
prosim prosi napiste mi kde bych mohla sehnat medailonky h2o -
-
Re: medailonky h2o
daji se sehnat vsedu ale ty stejne ale podobne... podobne jsem uz videla -
Re: medailonky h2o
Já ho mám, ale nevím kde se dá sehnat mě ho dala kámoška k těmhle Vánocům.... *3* -
-
Re: Re: medailonky h2o
a to ti mam jako verit???? se ji zeptej a pak totu napis ale jestli nenapises tak si kecala *13*
-
-
-
Premiéra na Disney Channel CZ
Je možné, že bude premiéra 3.série už 8.března, ale ještě to není oficiální! -
-
Re: Premiéra na Disney Channel CZ
no jo jenze jenom 1 díl a na ty dalsi si musime pockat jeste tak rok!!!!!!!!!! *9* *9*
-
-
please
Ahoj jak se tu pouští filmy třeba H.2.o stečí přidat vodu prosím napiste my *9* *9* -
jeden díl
Ahoj pls nevíte jak se menuje ten díl jak Riki nosí ty ryby tomu chlapovi co je pak dal do juice baru?dik pište na cela@seznam.cz nebo i sem děkuju!