-
Emma?????
Kde je Emma??ted je tam mysto ni njaka divna holka!!!!!?!??Emma byla lepší!!!! -
-
Re: Emma?????
*1* *1* *1* *1* *1* To jsi řekla moc hezky Bella to je ta nová holka je divná od pohledu a ty její písničky jsou vážně trapný! Hrozně mě vadí jak se s ní Cleo a Rikki skámošili nechci bý proti Rikki a Cleo ale připadá mi že teď mají jenom tu svou Bellu a na Emmu zapoměli schválně ať natočíjou pokračování a ať tam příde Emma to ybch chtěla bědět co by ta chudinká Bella dělala XD *15*
-
-
kouknete na muj blog
Ahoj,jestli chcete tak se muzete kouknout na muj blog www.p-tonkin.blog.cz je to blog pouze o H2O (hlavně o holkach) tak vas prosím navstivte muj blog a piste mi komenty co si myslite a co bych mela vylepsit a hlasujte do anket ..diiiki pls navstivte *3* *4* -
-
Re: kouknete na muj blog
A co Emma??
-
-
Emma?
Ahoj :-). Co s stalo s Emmou, že již není ve 3. sérii ? -
-
Re: Emma?
Emma je tehotná poroto musela skončit. -
-
Re: Re: Emma?
diky;). A co tam řekli, že někam odjíždí nebo co ? -
-
Re: Re: Re: Emma?
Ema neni těhotná! Vy idioti! To věříte všemu co napíše bulvár???!!!! Pitomci! Ema skončila protože právě natáčí nový film s názvem The Beautifel City,a prý jí H2o už nebavilo. -
-
Re: Re: Re: Re: Emma?
vy trouby nectete casaky ani zpravy ste nekoukali??? vsak ona zemrela *8* budes nam chybat emusko mneli jsme te radi *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Emma?
Prej umřela... *1* Tyvole vy máte ale bujnou fantasii....=D kdyby umřela tak se neobjeví ve 4 řadě !! -
narodila sa krasna holcicka...otec ju hodil v porodnici o zem nebo neco takovyho..mnela totiz barvu oci po sve matce a to mu ji pripomenulo.... a menuje jse Paradise *9*
-
-
je ty trubko a to nemam s casaku -
-
Neni!!!!!! jo AniQo mas pravdu,všichni sou tu blby njn
-
-
-
Re: Re: Re: Emma?
Ema neni těhotná! Vy idioti! To věříte všemu co napíše bulvár???!!!! Pitomci! Ema skončila protože právě natáčí nový film s názvem The Beautifel City,a prý jí H2o už nebavilo. -
-
promiň ale co si to řekla?idioti?komu tady jako nadáváš? *10* je těhotná ...a žádnej ten tvůj "The Beautifel City" neexistuje..si najeť na Google.cz *9* -
no já nwm jak to doopravdy je a bulváru taky nevěřim, ale všude píšou že je těhotná a nic jinýho na svět nevyplavalo! *15* *15*
-
-
-
-
-
h2o stačí přidat vodu
no viděla jsem dneska a včera new díly a jsou super a bella taky -
-
Re: h2o stačí přidat vodu
No dovol? Bella je naprostá kráva a tahle znělka h2o zatím uplně nejhůř nazpívaná! 1 znělka děs ale ušlo to díly byli skvělí a holky taky 2 znělka uplně ta nejlepší krásně nazpívaná díly ještě lepší než předtím děj lepší a holky ještě lepšííííí 3 nejhorší znělka co byla, děj docela dobrej holky super až na Bellu ta je děsná a ta Willova sestra taky !
-
-
kde?
nevíte kde bych mohla skouknou h2o 3 sérii? ae s českýma titulkama...prosím *7* -
-
Re: kde?
kromě na disney channelu prosím -
-
Re: Re: kde?
budou je dávat na youtube.cz/h2oserie3
česky *3* -
-
dilylyly
prosim posli my ty dily ze 3 serie na email
-
-
-
-
né od 10.4 ale od 1.4 !!!
nevim jak vy, ale já dneska koukala jak blázen, když sem viděla že místo 10.4 dávaj novou řadu od 1. protože tam byla ta nová Bella a né Emma. Takže ať neprošvihnete do 10.4 spoustu dílů. Dávaj je totiž od 1. asi se spletli!!!!!!! -
-
Re: né od 10.4 ale od 1.4 !!!
Ne, 3.série začíná 10. dubna. Nespletli se, pořád dokola teď vysílají H2O Sneak Peek, což je první díl. Nicméně další díly jsou až od 10.4.
-
-
super...
Už jste viděli tu supéér reklamu na Disney channelu na h2o? Je uplně supér *14* -
3.serie
třetí série h2o bude 10.4 na disney chanlu -
hjhjhhjj
od dubna budou nejspíše dávat už 3.sérii v pravidelných intervalech -
H2o
kde dávají 3 sérii ?:)