Přejít na výpis diskuzí

H2O stačí přidat vodu

FILM 4.2.2008 
781 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lilinka007

Emma?????

Kde je Emma??ted je tam mysto ni njaka divna holka!!!!!?!??Emma byla lepší!!!!
    • Re: Emma?????

*1* *1* *1* *1* *1* To jsi řekla moc hezky Bella to je ta nová holka je divná od pohledu a ty její písničky jsou vážně trapný! Hrozně mě vadí jak se s ní Cleo a Rikki skámošili nechci bý proti Rikki a Cleo ale připadá mi že teď mají jenom tu svou Bellu a na Emmu zapoměli schválně ať natočíjou pokračování a ať tam příde Emma to ybch chtěla bědět co by ta chudinká Bella dělala XD *15*
  • kouknete na muj blog

Ahoj,jestli chcete tak se muzete kouknout na muj blog www.p-tonkin.blog.cz je to blog pouze o H2O (hlavně o holkach) tak vas prosím navstivte muj blog a piste mi komenty co si myslite a co bych mela vylepsit a hlasujte do anket ..diiiki pls navstivte *3* *4*
    • Re: kouknete na muj blog

A co Emma??
  • Emma?

Ahoj :-). Co s stalo s Emmou, že již není ve 3. sérii ?
    • Re: Emma?

Emma je tehotná poroto musela skončit.
      • Re: Re: Emma?

diky;). A co tam řekli, že někam odjíždí nebo co ?
        • Re: Re: Re: Emma?

Ema neni těhotná! Vy idioti! To věříte všemu co napíše bulvár???!!!! Pitomci! Ema skončila protože právě natáčí nový film s názvem The Beautifel City,a prý jí H2o už nebavilo.
          • Re: Re: Re: Re: Emma?

vy trouby nectete casaky ani zpravy ste nekoukali??? vsak ona zemrela *8* budes nam chybat emusko mneli jsme te radi *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Emma?

Prej umřela... *1* Tyvole vy máte ale bujnou fantasii....=D kdyby umřela tak se neobjeví ve 4 řadě !!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Emma?

narodila sa krasna holcicka...otec ju hodil v porodnici o zem nebo neco takovyho..mnela totiz barvu oci po sve matce a to mu ji pripomenulo.... a menuje jse Paradise *9*

je ty trubko a to nemam s casaku
            • avril-nely

Re: Re: Re: Re: Re: Emma?

Neni!!!!!! jo AniQo mas pravdu,všichni sou tu blby njn
        • Re: Re: Re: Emma?

Ema neni těhotná! Vy idioti! To věříte všemu co napíše bulvár???!!!! Pitomci! Ema skončila protože právě natáčí nový film s názvem The Beautifel City,a prý jí H2o už nebavilo.

promiň ale co si to řekla?idioti?komu tady jako nadáváš? *10* je těhotná ...a žádnej ten tvůj "The Beautifel City" neexistuje..si najeť na Google.cz *9*
          • celebrita222

Re: Re: Re: Re: Emma?

no já nwm jak to doopravdy je a bulváru taky nevěřim, ale všude píšou že je těhotná a nic jinýho na svět nevyplavalo! *15* *15*
  • h2o stačí přidat vodu

no viděla jsem dneska a včera new díly a jsou super a bella taky
    • Re: h2o stačí přidat vodu

No dovol? Bella je naprostá kráva a tahle znělka h2o zatím uplně nejhůř nazpívaná! 1 znělka děs ale ušlo to díly byli skvělí a holky taky 2 znělka uplně ta nejlepší krásně nazpívaná díly ještě lepší než předtím děj lepší a holky ještě lepšííííí 3 nejhorší znělka co byla, děj docela dobrej holky super až na Bellu ta je děsná a ta Willova sestra taky !
  • kde?

nevíte kde bych mohla skouknou h2o 3 sérii? ae s českýma titulkama...prosím *7*
    • Re: kde?

kromě na disney channelu prosím
      • andreak

Re: Re: kde?

budou je dávat na youtube.cz/h2oserie3
        česky *3*
        • dilylyly

prosim posli my ty dily ze 3 serie na email
  • michalinda222

né od 10.4 ale od 1.4 !!!

nevim jak vy, ale já dneska koukala jak blázen, když sem viděla že místo 10.4 dávaj novou řadu od 1. protože tam byla ta nová Bella a né Emma. Takže ať neprošvihnete do 10.4 spoustu dílů. Dávaj je totiž od 1. asi se spletli!!!!!!!
    • Re: né od 10.4 ale od 1.4 !!!

Ne, 3.série začíná 10. dubna. Nespletli se, pořád dokola teď vysílají H2O Sneak Peek, což je první díl. Nicméně další díly jsou až od 10.4.
  • super...

Už jste viděli tu supéér reklamu na Disney channelu na h2o? Je uplně supér *14*
  • 3.serie

třetí série h2o bude 10.4 na disney chanlu
  • hjhjhhjj

od dubna budou nejspíše dávat už 3.sérii v pravidelných intervalech
  • bench

H2o

kde dávají 3 sérii ?:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit