-
hannah
ahoj, chtěla jsem se zeptat, hrála vůbec v nějakém díle Brooke Shields (jako maminku Miley Stuart)? nikde jsem ji tam neviděla. -
-
HANAH:máma
vdyť umřela už když Miley byla malá *15* -
-
Re: HANAH:máma
jo, hrála v 5.díle ve 2.sérii *15*
-
-
-
Proc??
newite proc zas davaj stary dila hanny??jako minulej tejted v sobotu a v nedeli byly novy dila jako ten jak Oliver chodil s nakou holkou a Lili ji nesnasela a pak nakej uz nwm tag proc zas davaj tyhle stary?? -
Seriál
Nevie niekto kde sa daju stiahnuř časti seriálu Hannah Montan po česky aspon vo formáte AVI -
jo Jessico jsi p;ča
-
Otazka
Ahoooj lidicky divam se na Hannah Montana na jetix je to dobrej serial ale nedavno me doslo proc tamneni jeji mama nebo so se sni stalo nejak me to uteklo predem dik za odpoved zatim se mej te *4* -
-
Re: Otazka
její máma umřela -
Re: Otazka
její máma totiž umřela...(jako jenom ta seriálová *15* )
-
-
BBBBBBBBLLLLLLLLLEEEEEEEEE!!!!!!!!
*10* *5* *16* *8* -
HNUS
Tenhle seriál je pro debily!!! *13*
Lepší jsou Přátelé!!! *14* -
-
Re: HNUS
drz uz pyska konecne.nekecej porad o tech blbych pratelich uz ses trapna tak co sem lozis když ju nesnašiš.tak si zarizni slipy a vypal ty trapko!!!!!! *16* *5* *10* *13* *9* -
To určitě! ty přátelé sou největší kravina na světě! *16* *8* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* -
no tak to pratele je pro debily *13* -
co *7* *7* *7* *7* -
STEJNĚ JSOU PŘÁTELÉ NEJLEPŠÍ SERIÁL!!!HANNAH MONTANA JE O NIČEM!!!! -
-
Re: Re: HNUS
ne!!!!!!!!!!! -
jj...viděla jsem jeden díl...a stačilo mi to...je to jednoduché...pro debily=)
a ta holka je namyšlená kravka *1* -
-
Re: Re: Re: HNUS
ty jsi namyšlená kravka *1* *1* *1* -
ty jsi namyšlená kráva -
hele není hele kdybych byla blbá žekla bych že je to na opak možná jsem blbá a le hannah ne -
-
Re: Re: Re: Re: HNUS
presne hannah je nejlepsi pratele jsou o nicem kdyz jsem to videla tak jsem se ani nezasmama...hannah je lepsi
-
-
jj mas pravdu ze hana je krava *1* *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: HNUS
opačně trubko *15*
-
-
A JAK VIS ZE JE NAMYSLENA ONA TO TAKY NEMA LEHKY DYS JE HANAH I MILEY I KDYS NEKDY MA TRAPASY ALE TO MA KAZDEJ A DOTOHO NAM NIC NENI -
JAK MUZES VEDET ZE JE KRAVKA POCHYBUJU ZE JU ZNAS KRAVA SES SPIS TY A NE ONA JA SI MYSLIM ZE POSTE ZAVIDIS ZE ONA JE SLAVNA A TY NE ZE ONA JE ZPEVACKA A TY SES NIC *13* *5* -
přesně *5*
-
-
-
debil seš spíš ty *16*!!!!!Hannah Montana je best of best *14* *14* *14* *14*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
to ty ses debil
*16* -
-
tak já se aspon na seriál hannah banana nedívám -
-
bud sticha vždyt ani neumíš psát *15* *15* *15* *5* *5* -
píše se to hannah montana nauč se psat
-
-
-
-
hanah montana je best holka
ahoj strasne mam rada hanu montanu a chtela bych bejt jako ona a mit tolik fanousku jako ona ze je dobra?? a este se mi libi jak spiva snazim se ji napodobit a pak bejt hvezda jako ona ae strasne s tim otravuju kamosky *1* ae vubec nejsem jak kopirka mam i svuj styl *3* -
HANNAH MONTANA
HANNAH °°°°°MONTANA°°°°°°°°° °°°°°°°
JE SUPR: Viděla jsem plakat.tv mini programu................ je supr žena.... aj slečna .sexy...... proč uražet nuslušnima. slovama.zvlažtě ženy . na p. na č. na.k *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
fujfujfuj...
fujfujfujffujfujfujfujfujfujfujfujf ujfujfujfujfujfujfujfufujfujfujfujf ujfujfujfujfujfujfujfujfujfujfujfuu j a ještě jednou fuj -
-
Re: fujfujfuj...
drz uz pyska konecne.porad nekecej o tech blbych pratelich uz ses trapna.tak co sem lozis kdyz ju nesnasis tak si zarizni slipy a vypal ty trapko!!!!!!!! *16* *16* *16* *10* *10* *10* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *9* *5* *5* *5* -
Re: fujfujfuj...
shellby drž hubu seš trapná
-