-
ty mio mělas sex v 11letech? *7* *9* *13* *10*
-
:D
já tady tu krávu tak nesnáším...namyšlená p**a nic jiného! -
-
Re: :D
poslouchejte, miley je skvělá úspěšná a hlavně milá .nikdo z vás ji nezná, tak o ni nemluvta takové hlouposti.jenom závidíte -
no jistě. miley je super -
Tak proč sem lezeš??Když Miley jenom urážíš!!!Jdi do háje *10*
-
-
best
hannah je best *4* *4* *4* *4* *4* -
-
to teda neníííí ! :D
-
-
4.řada
4. rada hannah montana na mne moc nezaujala -
Velmi vypatlávací seriál, úplně mi je zle, když to vidím, nevěřím, že se tohle někomu může líbit nebo mu to dokonce přijít zábavné. Ukázka amerického humoru převedeného do extrému. Miley Cyrus je prostě amatérka
-
Díl
AhOji mzu se zeptat jk se menue ten díl se Sterlingem ?? =)) dekuju -
-
Re: Díl
Kluk mojí nejlepší kámošky nebo tak nějak :)
-
-
Jeden z nejhorších seriálů všech dob. Ještě nikdy sem neviděl tak nudnou zábavu. Je to otravné, je to nudné, je to trapné a o herectví se tu ani nedá mluvit. Každý má naučené dva výrazy a ty používá po celou dobu. Je to největší tragédie v dějinách televize *16* *16* *16* *16*
-
BeStOwNiIi
ToHlE, tO E UuUpA BeStOwNiIi fIlMiIiCzEk, ToTaAaLnE Ho lOwIiIsKuYu, PrOsTe uUuZhAsNeY. mUcQ!!!
dIiIwAaAm sE Na kAzHdYyY DiIiL A PoKaZhDyYy sE ToMu tLeMyYyM A Do sHkOlY NoSiIiM PlObNdAtOu pArUkU A ChOwAaAm sE StEyNe yAkO OnA A YsEm tOtAaAlNe cOoOoL!!! :-/ *MuUuUcK*
Aneb, normální člověk se na to nemůže dívat. *1* -
-
Re: BeStOwNiIi
jdi se léčit!
-
-
Hannah Montana je super NÁHODOU! *4* *13* *4* *3*
-
trapas
Ted jsem ten seriál viděla poprvé a musím říct,že je to ten nejtrapnější seriál,jaký kdy amíci natočili!
Miley je tam trapná!Celý je to trapný a o ničem..... -
-
Re: trapas
mas pravdu ten film je pro maly fakanti ktery nemaj paru coje to dobrej nebo jeste lip suprovej film jako je napriklad hairspray nebo hsm miley je odost trapna a lituju jejiho tatu ja sem cetla na intaku ze billy s ni uz nemuze vydrzet ze miley chodi kazdy den domu opila az ji sviti ti jeji velky ribi oci ja ji taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk nenavidim pica jedna skurvena vimrdana nejradsi bych ji zaslapla jako svaba ashley tisdale je ostokrat lepsejsi nez ta velka cerna americka tenesovska kokotska drzks *16* *16* -
-
Re: Re: trapas
Možná se ti ten seriál vůbec nelíbí: názor je názor, ae když už chceš teda nějakej psát, tak ho napiš aspoň trochu spisovně a ty věci typu že je to piča, držka, apod. si strč někam. Taky mě napadá jak si na tenhle seriál vůbec narazil(a), když se ti tak strašně "nelíbí". *9* Měj se xD -
Re: Re: trapas
Cože???? Hannah Montana možná je trapná,ale ne tolik jako ta největší pi.ovina na světě HSM...!!!! A Hairspray,to je taky trapárna! Jo a ta trapka Ashley Tisdale rozhodně není lepší než Miley!
-
-
Re: trapas
Hmm..to ty si trapná.. *1* *1* TOHLE NEBUDU RADŠI KOMENTOVAT JINAK BY ŠPATNĚ DOPADLO *9* prej amíci kdo to kdy slyšel *9* oUvEjj TrAApAAssS...YeAAAhh *5*
-