Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana

FILM 25.3.2008 
428 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ei123
    prosím z jakého dílu je tato fotka. http://www.imdb.com/media/rm3365443840/nm0004854 díky
  • Milujem

M-I-L-U-J-E-M--H-A-N-N-A-H--M-O-N-T -A-N-Milujem hannah montana *14*
    • Re: Milujem

Trpíš rozdvojením osobnosti.
  • o-ren

ghg

Ahoj.Potřebovala bych se vás zeptat jestli se za tohle členství něco platí.Naléhavé prosím odepište. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • Re: ghg

ne neplatí *15* *15*
      • z.u.z.k.a

Re: Re: ghg

*15* *15* to je otazka *15* *15* *15* *15*
    • miley111

Re: ghg

za to se vůbec neplatí to je jasný !!!!!!!!!! *8*
  • Datum filmu Hannah Montana: The Movie

Ahojky lidi u nás se má Hannah Montana: The Movie objevit na plátnech tento rok přesné datuj je tohle 9.07.2009 *3*
    • Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie

jo u nás už je na Jetixu a je moc dobrá a zrandovní.
    • vashley

Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie

A kdyby to teď bylo na jetixu tak by Jetix dostal pokutu!!! *15* *15*
    • destiny-hope.cyrus

Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie

mas asik blbý zdroj ptž na jetixu to budou dávat ted 17 ledna a dvd uz se normálně prodávaj u nás v kine uz sou v prodeji takze sry ae zmen zdroj... *3*
      • vashley

Re: Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie

*13* No sorry ale na Jetixu to asi nebude když to ještě nemělo ani oficiální premiéru a ta je v dubnu 2009!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
        • lbgirl

Re: Re: Re: Datum filmu Hannah Montana: The Movie

aha, tak to asik newiš, zhe zrovna dneska na jetixu na to dělali reklamu zhe ? *1* *1* *1* *1* *14*
  • elis66

slyšela jsem...

dozvěděla jsem se že fil Hannah Montana má přijíd do českých kin..prý nějak kolem dubna nebo května!!! to je bestovýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!! ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
    • Re: slyšela jsem...

Nechci tě zklamat,ale já pochybuju že to bude v dubnu nebo květnu,protože v tý době to bude teprve v Americe. K nám se to teda dostane o pár měsíců později.

Hannah Montana: The Movie

Žánr: komedie / rodinný / hudební
      Země: Spojené státy americké
      Premiéra v ČR: 9.7.2009

http://www.fdb.cz/filmy/49089-hannah-montana-hannah-montana-the-movie.html

Je to pravda
    • dennyska

Re: slyšela jsem...

To asi těžko když v dubnu bude v americe u nás bude až 9.července *9*
      • Re: Re: slyšela jsem...

kdy že????????? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
        • Re: Re: Re: slyšela jsem...

Lidi.. srry že vám zakaluju vaše představy, ale Hannah Montana : Movie má knám dorazit až někdy na přelomu 2009/2010
  • jaaj

Hejj Někdo jí m rád a nekdo ne já v tom nevidim rozdíl a jestli jí někdo rád nemá tak at sem vůbec nechodí ...A ten kdo jí nemá rád a chodí sem tak je debil protože kdo bi chodil tam kde se mu nelíbí !!! de vidět že jste ještě malí miminka!!! *4* hele já nejsem nákej fanda miley nebo hanny ale má jako vážně dobrý písničky jako miley i jako hannah .. *4* *4* *4*
  • Hannah Montana

Nevite
  • miley1998

dopr

ach jo zajimalo by me proc hannah montana the movie byl jen v kine a neni na disney channel
    • Re: dopr

=OOO!!!óóóóóÓÓóÓ!!!!!!!!!! !!!HANKA MÁ FILM IN THE MOVIE??????!!!!!!! =OOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!....TO JAKO FAKT??!!!! A ODKDY???!!!!!! =OOOO!!!...TEN MUSIM VYDĚT!!!!! DÁVAJ HO NA DISNEY???!!!!!!!
      • Re: Re: dopr

ahoj tady nikca film the movie na disney nedavaj jenom v kine ale tam uz neni a nebo na dvd ja ho mam je to super hannah montana chysta nejakej film v kine ale vim kdy ale nereknu *1* *1* *3* *15* *8* *4* *13* *3*
  • mileynka22

Hannah

*1* Miley-Hannah je upe super! *4* nwm proč jí někdo nadává ae každopádně je to jeho názor *5* . Těšim se až o prázkách bude v kině Hannah Montana- the movie *5* . To bude SQvělíí *15* *15* *15*
    • Re: Hannah

hannah montana jako miley cyrus je nejlepší spěvačka a herečka co znám mám ji ráda a chtěla bych být jako ona mám ji moc ráda taky bych ji chtěla v praze poznat. terezka *4* *4*
    • billyray

Re: Hannah

jak kde v praze asi jo
  • HSM in H.M

Dívate se na Hannah Montana? Nevíte v jakém díle se tam objevují herci z HSM? Dík za odpověď.
    • dennyska

Re: HSM in H.M

V prvnim díle je Corbin Bleu a v díle Zase na cestě je Ashley T.
      • Re: Re: HSM in H.M

aha, já právě na youtube.com viděla Van, Zaca a Ashley v Hannah Montana.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší