-
terezzka14
mne se hana moc moc libi a je taky moc moc dobra *4* *14* *14* *14* -
-
Re: terezzka14
me se taky libi! A nevite nejdo, kolik meri Rico(Moises Arias) z HM?? Je mu 15 a je hrozně malej!
-
-
OD 3.9.2011 v 8:40 Hannah Montana na onvě od začátku! *8* *8*
-
Nevite jak se jmnenje ta holka co hraje syenu ?jacksonovu holku ?...................b-b-b-b-b-bikiny modelku ?
-
HM is best
Nejlepsi serial jaky znam MILUJU HO!!! -
-
Re: HM is best
To neznáš Přátelé *1* -
-
Re: Re: HM is best
to jo no .. *1*
-
-
Re: HM is best
Jj moje řeč ... Teda ta Miley to dobře hrála ... hlavně s tím kyblíkem a s vejci v tom kurníku !!! *14* *14* *1* *1* -
-
mALEY JE SKVĚLÁ. -
Zahrát to umim i já!V kurníku jsem taky byla ! *1*
-
-
-
web
Ahoj podivte se na web http://serialy7.iplace.cz/ jsou tam serialy ke shlédnutí taky i hannah montana -
-
Re: web
i na youtube.com napiš Hannah Montana česky klikni na nějaký díl co má 1/3 pak klikneš vedle na 2/3 a 3/3
-
-
Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?
nevite, kde mam sehnat dvd hannah montana??? ja to nemuzun nikde sehnat! *9* -
-
Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?
V Americe. -
Před chvílí vyšlo "Hannah Montana: Na scéně" a ve středu vyjde kompletní první sérijka *4* -
-
Re: Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?
v prdely
-
-
V Česku to asi neseženeš a asi to nikde neseženeš ani s českou podporou. V zahraničí by se to určitě dalo objednat, stoprocentně to tam vyšlo, ale počítej s tím, že tam nebude ani český dabing, ani české titulky. Já to řeším tak, že si to nahrávám přes DVD rekordér na DVD s českým dabingem ze stanice Jetix, takže až to budu mít kompletně nahrané, tak bych mohl přepálit, pokud by nevadilo TV logo stanice Jetix... -
-
Majú ho na DVD na Slovensku v hypermarkete Tesco.
*1* -
ahoj hal prosimtě vypályla bys mi to taky dištak tady máš moje icq 426573859
dám ti zatoo dyštak prahcy napiš nák se domluvíme díky moc
-
-
-
pokecáme
ahojik lidi pokecáme tady na diskusi *1* *1* -
-
Re: pokecáme
jasny :)
-
-
moe oblíbená zpěvačka
mam ji hlozne radaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: moe oblíbená zpěvačka
hANNAH MONTANA JE HUSTÁ VŽDYCKY SE NASMĚJU KDYŽ JÍ DÁVAJ.A UMÍ NÁDHERNĚ SPÍVAT.LILI JE TAKY HUSTÁ A HESKÁ, Jackson JE SAMÁ SRANDA,A NENI JEDINEJ *4* *4* *1* -
Re: moe oblíbená zpěvačka
já kaki *4*
-
-
LEEDOVÉ OSTŘÍ 3
Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
!!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!!
!!!NA 100% SE NA NĚJ MRKNĚTE!!! -
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!