Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana

FILM 25.3.2008 
428 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terezzka14

mne se hana moc moc libi a je taky moc moc dobra *4* *14* *14* *14*
    • luida

Re: terezzka14

me se taky libi! A nevite nejdo, kolik meri Rico(Moises Arias) z HM?? Je mu 15 a je hrozně malej!
  • OD 3.9.2011 v 8:40 Hannah Montana na onvě od začátku! *8* *8*
  • vikikiky
    Nevite jak se jmnenje ta holka co hraje syenu ?jacksonovu holku ?...................b-b-b-b-b-bikiny modelku ?
  • staniczek120

HM is best

Nejlepsi serial jaky znam MILUJU HO!!!
    • Re: HM is best

To neznáš Přátelé *1*
      • Re: Re: HM is best

to jo no .. *1*
    • hannah-montana-miley-cyurs

Re: HM is best

Jj moje řeč ... Teda ta Miley to dobře hrála ... hlavně s tím kyblíkem a s vejci v tom kurníku !!! *14* *14* *1* *1*

mALEY JE SKVĚLÁ.

Zahrát to umim i já!V kurníku jsem taky byla ! *1*
  • brutus7

web

Ahoj podivte se na web http://serialy7.iplace.cz/ jsou tam serialy ke shlédnutí taky i hannah montana
    • Re: web

i na youtube.com napiš Hannah Montana česky klikni na nějaký díl co má 1/3 pak klikneš vedle na 2/3 a 3/3
  • Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?

nevite, kde mam sehnat dvd hannah montana??? ja to nemuzun nikde sehnat! *9*
    • Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?

V Americe.
    • misisek

Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?

Před chvílí vyšlo "Hannah Montana: Na scéně" a ve středu vyjde kompletní první sérijka *4*
      • Re: Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?

v prdely
    • Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?

V Česku to asi neseženeš a asi to nikde neseženeš ani s českou podporou. V zahraničí by se to určitě dalo objednat, stoprocentně to tam vyšlo, ale počítej s tím, že tam nebude ani český dabing, ani české titulky. Já to řeším tak, že si to nahrávám přes DVD rekordér na DVD s českým dabingem ze stanice Jetix, takže až to budu mít kompletně nahrané, tak bych mohl přepálit, pokud by nevadilo TV logo stanice Jetix...
      • sophia007

Re: Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?

Majú ho na DVD na Slovensku v hypermarkete Tesco.
        *1*
      • Re: Re: Nevite, kde sehnat DVD Hannah Montana?

ahoj hal prosimtě vypályla bys mi to taky dištak tady máš moje icq 426573859
        dám ti zatoo dyštak prahcy napiš nák se domluvíme díky moc
  • anule34

pokecáme

ahojik lidi pokecáme tady na diskusi *1* *1*
    • pajinka11

Re: pokecáme

jasny :)
  • moe oblíbená zpěvačka

mam ji hlozne radaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: moe oblíbená zpěvačka

hANNAH MONTANA JE HUSTÁ VŽDYCKY SE NASMĚJU KDYŽ JÍ DÁVAJ.A UMÍ NÁDHERNĚ SPÍVAT.LILI JE TAKY HUSTÁ A HESKÁ, Jackson JE SAMÁ SRANDA,A NENI JEDINEJ *4* *4* *1*
    • Re: moe oblíbená zpěvačka

já kaki *4*
  • wertulda

LEEDOVÉ OSTŘÍ 3

Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
    !!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!!
    !!!NA 100% SE NA NĚJ MRKNĚTE!!!
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší