Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana

FILM 25.3.2008 
428 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adela13

Nej díly

Jaký je váš nejoblíbenější díl? Já mám všechny díly mezi oblíbenýma,protože se vždycky u všem natlemim *14* *1* a hlavně tam kde je Jake *14*
  • misisek

New DVD!!!

Asi před měsícem vyšla "Hannah Monatana: Na scéně" a je to fakt super. Je tam i rozhovor, zajímavé ukázky, video, jak byla Miley Cyrus na castingu a ještě super video THE BEST OF BOTH WORLD! A taky první čtyři epizody. Jsem z toho naprosto nadšená a poslouchejte: VE STŘEDU VYJDE KOMPLETNÍ PRVNÍ SÉRIE! Jsem moc šťastná! *14* *14* *14*
  • :(

škoda že už skončila....tedka tady nebudou moc komentáře tak jen pišu tohle no jo zachvíli skončej kouzelníci:(.......
  • tut

Když už jsme u Miley nebo u Hanny,ne že bych byla její velká fanynka ale víte zpívá náhodou skvěle a i když třeba tokio hotel vůbec nemusim tak o nich nebudu psát jaký jsou idioti nebo co!!!!!!!!!!! *3* *10*
  • 21.4.1993

Re: ...

prosim vas nevite kdy budou davat na jetixu treti radu Hanny Montany??..diky mooc a napiste..jinak Miley je super.. *14*
    • kaca007

Re: Re: ...

3.řadu budou dávat až v září *3*
      • hannah3

Re: Re: Re: ...

jak to vis???ale naopak uz se na ni tesim
    • Re: Re: ...

ahoj kamaradka rikala ze nekdy v červnu taky se tesite????????? *3*
  • norie

prosba

ahoj lidi muzete pro mne prsim hlasnout na adrese http://www.karaoketexty.cz/soutezni texty/vzplanuti-1090
    diky moc.
  • ahojky
  • i-hate-you

Tričko s Hannah

Chcete tričko s Hannah? Tak v Takku jsou ale jen do velikosti 140. Ale já jsem sehnala dámský na tržnici, je oranžový, je na něm Hanna jak zpívá a část text Best of Both Worlds... No a trička k Hannah Montana Movie se možná objeví v CA, páč k HSM 3 tam taky byly...
  • ahoj

ahoj Emmo ja jsem taky Emma neviš kdy bude hannah montana ve filmu v ČR v kinech????
    • Re: ahoj

9 CERVENCE JE TO U NAS V KINE
  • naruto3

Seriál

Nevie niekto kde sa daju stiahnuř časti seriálu Hannah Montan po česky aspon vo formáte AVI
    • Re: Seriál

já to vim ale neřeknu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší