-
HM
Kolik dílů má seriál Hannah Montana? -
pozdrav
ahojky... jak se tu vsichni mate??*4* Hannah Montana je uplne neeej serial... *3* je u nej desna p*del *1* -
Domula007
Ahojky lidičky Hannah Montana je Suprr filmík!!Docela jsem se do něj *14* !Tak kdo ho neviděl tak se podívejte ráno 9:30 a večer 17:30 na jetix tam ho uvidíte ale pozor nehraje vždy!!Papa Domula007 *3* -
-
Re: Domula007
Hannah Montanu znam spiva nadherne *3*
znam Hannu dost dlouho je pekna *3* *3* -
Re: Domula007
Ahoj lidičky taky se na to dívám pokud mám nato čas ikdyž jsem to neviděla od začátku co to začali dávát ale viděla jsem par dílu a mužu říct nato že jí je tak málo let tak je dost dobrá. *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Domula007
a jo pokud by jste chtěli pokucat i o něčem jinem tak mužete i na icq-452-528-597 tak zatim páppápá *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
-
..
Je to upe super film . Je to jeden s filmu u kterého se nejvíc nasměju !! *1* *1* *1* Mám ji ráda!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ..
Menší detail je to seriál.
-
-
Miluju!
miluju miley cyrus a jeji hannah montanu...miluju jeji hlas a jeji songy...ona je proste nej! *14* *14* *5* *5* -
Nevíte...
Nevíte,jak se jmenuje ten jeden díl Hannah Montana jak tam byl Mylow a Otis??Mě to strašně pobavilo,a chtěla bych se na to mrkat znovu,ale nevím který díl to je atak.Prosím napište... -
-
Re: Nevíte...
Jo je to ten díl kde byly Jonas Brothers a je to díl: JÁ A PAN JONAS A PAN JONAS A PAN JONAS!!!! -
Re: Nevíte...
Ten díl se jmenuje Já a pan Jonas a pan Jonas a pan Jonas muzes si ho stahnout tady: http://ulozto.cz/m/zuzka01/hannahMo ntana2serie/ *4*
-
-
hannah montana
I ♥♥♥♥♥♥♥ miley cyrus *14* *14* *14* hannah montana forewer *4* *4* *14* *14* -
RE:Barunka
Máš tam samý chyby!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
ahoj v šichny vite co jste debilove že nadavate haně mně to je uprdele jo a kdy by neco re BESTOWNII TY SE DI LEČIT *14*
-
miley
Ano oravdu Jason Earles ma 32 let ale nevypada na to co? jinak je super a do toho serialu se hodi a cely ten serial je proste super i vsichni herci v něm je to i dobre nadabovany myslim ze to nema chybu jen je jetix trochu pozadu pred disney channel tam už je 3 serie ale co se da delat