Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana

FILM 25.3.2008 
428 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wolverine13

HM

Kolik dílů má seriál Hannah Montana?
  • pozdrav

ahojky... jak se tu vsichni mate??*4* Hannah Montana je uplne neeej serial... *3* je u nej desna p*del *1*
  • domula007

Domula007

Ahojky lidičky Hannah Montana je Suprr filmík!!Docela jsem se do něj *14* !Tak kdo ho neviděl tak se podívejte ráno 9:30 a večer 17:30 na jetix tam ho uvidíte ale pozor nehraje vždy!!Papa Domula007 *3*
    • Re: Domula007

Hannah Montanu znam spiva nadherne *3*
      znam Hannu dost dlouho je pekna *3* *3*
    • zdenulinka

Re: Domula007

Ahoj lidičky taky se na to dívám pokud mám nato čas ikdyž jsem to neviděla od začátku co to začali dávát ale viděla jsem par dílu a mužu říct nato že jí je tak málo let tak je dost dobrá. *3* *3* *3*
      • zdenulinka

Re: Re: Domula007

a jo pokud by jste chtěli pokucat i o něčem jinem tak mužete i na icq-452-528-597 tak zatim páppápá *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • ..

Je to upe super film . Je to jeden s filmu u kterého se nejvíc nasměju !! *1* *1* *1* Mám ji ráda!!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ..

Menší detail je to seriál.
  • negri.baju

Miluju!

miluju miley cyrus a jeji hannah montanu...miluju jeji hlas a jeji songy...ona je proste nej! *14* *14* *5* *5*
  • Nevíte...

Nevíte,jak se jmenuje ten jeden díl Hannah Montana jak tam byl Mylow a Otis??Mě to strašně pobavilo,a chtěla bych se na to mrkat znovu,ale nevím který díl to je atak.Prosím napište...
    • Re: Nevíte...

Jo je to ten díl kde byly Jonas Brothers a je to díl: JÁ A PAN JONAS A PAN JONAS A PAN JONAS!!!!
    • Re: Nevíte...

Ten díl se jmenuje Já a pan Jonas a pan Jonas a pan Jonas muzes si ho stahnout tady: http://ulozto.cz/m/zuzka01/hannahMo ntana2serie/ *4*
  • hannah montana

I ♥♥♥♥♥♥♥ miley cyrus *14* *14* *14* hannah montana forewer *4* *4* *14* *14*
  • hanicka10

RE:Barunka

Máš tam samý chyby!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*
  • ahoj v šichny vite co jste debilove že nadavate haně mně to je uprdele jo a kdy by neco re BESTOWNII TY SE DI LEČIT *14*
  • billyray

miley

Ano oravdu Jason Earles ma 32 let ale nevypada na to co? jinak je super a do toho serialu se hodi a cely ten serial je proste super i vsichni herci v něm je to i dobre nadabovany myslim ze to nema chybu jen je jetix trochu pozadu pred disney channel tam už je 3 serie ale co se da delat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit