-
čtěte
NEMÁ 32 LET MÁ 23 KDO NEVĚŘÍ TAK ZADEJTE NA SEZNAMU JASON EARLES A DEJTE TO HLEDAT VE VŠECH JAZYCÍCH A DEJTE TO PRVNÍ -WIKIPEDII A TAM JE DATUM NAROZENÍ 1985 2008-1985=??? 23 A BUDE MU 24 *3* TAK UŽ TO POCHOPTE!!!! *4* *5* *9* *16* *15* *4* *14* *3* *9* *3* -
-
Re: čtěte
kdyby neco mu je 33 ane 24 tak si to dej klidne na osobnosti a tam o uvidis. *7* *5*
-
-
HM:TM 11.června!!!
když dáte www.falcon.cz tk hannah montana u nás bude už 11.června!!! a tky tam sou česky ukázky *14* -
-
Re: HM:TM 11.června!!!
hannah montana je u nas v kine 9 cervence to psaly vsude
-
-
neviete nahodou jak sa vola oliver oken *14*
-
mitchel musso inak ja ho zerem
*14* *14* *14* -
Matt
čauky, hae nevíte jak se jmenuje ve skutečnosti ten kluk co hraje Matta Marcheta-nebo jak se to píše:D , tom díle jak udělá Miley z Lili tu super kočku:) ae on oní potom nestojí????:) děkuju moc... -
film
ahoj je to dobrej film *3* -
Blog
kuknete pls na muj blog:http://love-miley-style.blog.c z/ -
-
Re: Blog
ja se kukunu *3* *5*
-
-
trapnost nejvěčí
jako sryy já se na hannu dívám ae na tomhle foru mi příjde že tu píšou samý malý holčičky *1* *1* příjde mi to fakt trapný protože si tu snažíte nadávat :D když si to tak čtu tak mi to s prominutím směšnýý *1* *1* -
-
Re: trapnost nejvěčí
a kolik ti jako je? *9* -
-
Re: Re: trapnost nejvěčí
16 *5* *5* -
-
Re: Re: Re: trapnost nejvěčí
No jasně.Hraješ si na Miley -
-
Re: Re: Re: Re: trapnost nejvěčí
ježiiš :D nechápu vás
-
-
-
-
Re: trapnost nejvěčí
aq kolik ti jako je? *9*
-
-
Hannah Montana
Hannah Montana je vtipný serial hrozně ráda ho sleduji a nejlepší jsou Hanniny xichtíky ty jsou vždycky když se divý nebo cokoli vidí je to superrrrr *15* *15* *15* -
-
Re: Hannah Montana
jn hannah montana je nejoblibenejsi muj serial.....a myslim take ze nejsem jedina *3* ty jeji ksichtiky jsou taky dobry
-
-
SUPER
Pár krát jsem jí viděla na Jetixu jako Hannah Montanu,pak jsem slyšela její písničky a už jsem byla na tom seriálu závislá...je to vtipné,super a teď tam k tomu všemu je Jake..takže tam jsou i krásný kluci.. *1*