Přejít na výpis diskuzí

Hannah Montana: Ve filmu

FILM 5.1.2009 
462 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vendy1998

hannah montana je nej

hannah montana je nej filmík sice jsem ho neviděla ale bude to trhák at už jsou prázdniny slyšela jsem že by HM the muvie měla jít do kin v červenci ale nevím jestli to je jisté ale strašně se těším *1* *1* *1* *1* *1*
  • norie

blabla bala

podle me to bude trhak!! uz se moc tesim,az to budou davat v tv!!! *14* *14*
    • Re: blabla bala

neboj, třeba to poběží na jetixu hej:D:D
    • Re: blabla bala

V TV?:D:Dhmm tak kdyz na to chces koukat v tv_Dtak musis pockat aspon tak 4 roky mnO:D *15* *15* *15* *15*
      • parket..a

Re: Re: blabla bala

tjn:-D ale možná jen dva-tři, čtyři je dle mně moc...i když harry potter má v kinech už 6 dílů a v TV byli taky ztm jen tři:-D
        • Re: Re: Re: blabla bala

A mimochodem. Dali už 5 dílů Harryho Pottera a ne 3 *16* *16* *16*
  • Net

Nevíte něhdo stránku, kde je HM the movie ke shlídnutí zdarma? klidně i s titulkama *7* *14* Děkuju za odpověď. Mam vás ráda
    • Re: Net

HM ještě nemůže být zveřejněná protože premiéra v USA je kolem 10. dubna. U nás počítám o asi tři měsíce později.
  • norie

juchuuuu

hej jakoze ja se taky straaaasne moc tesim az bude hannah montana the movie u nas,pac sem videla ukazky na jetixu a byly moc super!!!! a k tomu mam moooocinky rada miley!!!! *14* *14*
  • hanna

nevite nekdo kdy v cesku bude hannah montana ve filmu (the monvie)???????
    dik za odpovet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4*
    • Re: hanna

Bude to buď v bravu, nebo v bravu girl. říkala to kamojda
    • kajushka96

Re: hanna

na jetixu ale řikali že toi nema byt 9.července ale 23.april-což je myslim že duben *15*
    • Re: hanna

Asi 9. čevence 2009 *3*
  • alentyna

Achji

TO NEMÁ CENU JÁ SEM NA TÁBOŘE se na to můžu vykašlat jedině to pak za půl roku někde stáhnout
  • pink.princess.-.

Těšiiim se

Já se už nemůžu dočkat, až to bude v kinech... škoda, že za tak dlouho... :( 9.července je děsná doba. K tomu se bojim, že až to bude v kinech u nás tak budu na dovolený, nebo něco.. xD *9* *3* *4* *14*
    • pink.princess.-.

Re: Těšiiim se

A vim jak to zkončííí tak kdyžtak napiště vzkaz a já vám dám ICQ a řeknu vám to a můžeme pokecaaat..xD :)
      • miley1995

Re: Re: Těšiiim se

tak jo byla bys tak hodná a řekla mi jak to dopadne?
      • Re: Re: Těšiiim se

Ahoj. Nemám ICQ, protože se mě tam pak nikdy nepodaří přihlásit ale bud to můžeš napsat sem a nebo na můj mail. ICQ mě nejde *16* *16*
  • Hannah Montana

Nevíte někdo, jestli bude zase Hannou a nebo zůstane Miely?
    • Re: Hannah Montana

Kdyžtak mě napíšte odpověď na mail, ale může to být i sem
      • houdas14

Re: Re: Hannah Montana

Miley se rozhodne pro oboje !!
        *3*
  • kde to stahnout

prosim vas kde se da stahnout hannah montana the movie ceskydiky!!! *8*
    • Re: kde to stahnout

no ty si normalna to sa neda stiahnut nikde ved 10 aprila je premiera v amerike a po tom max tyžden sa tu bude dat stiahnut ale len po anglicky po čeky to budeš mat až o 4 mesiace neskvor ak nie viac

tohle nikde nestahnes *9*

a to nemas penize na to aby si sla do kina???!!!!\ *10*
  • teri.x

Už se těším

Já se už nemůžu dočkat!!:o)) Bude to upe super filmík,ale je blbé,že to bude v kinech až za dlouho...:D...Hlavně,že už udělali trailer,aby to ty lidi do kin lákalo ještě víc...Jsem zvědavá co si Miley vybere..Jestli být Hannou Montanou nebo obyčejnou Miley....Už se moc moc moc těším..A nevíte jestli se to někde nedá stáhnout??? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit