-
nejlepší film
Hannah Montana je jeden z nejlepších seriálů i filmů. Doufám, že natočí další film i sérii. Už se těším, až budou dávat tu 3. sérii v televizi -
-
Re: nejlepší film
Přesně:) *4* -
jj,je to úplně spešl!!!!! *1* -
jójó to jo :)
-
-
Hannah Montana
Nevíte někdo, jestli bude zase Hannou a nebo zůstane Miely? -
-
Re: Hannah Montana
Kdyžtak mě napíšte odpověď na mail, ale může to být i sem -
-
Re: Re: Hannah Montana
Miley se rozhodne pro oboje !!
*3*
-
-
-
film
ahoj viděla jsem hanu montanu a je to i veselý i smutný ale je to nejlepší film na světě *14* *14* *14* *14* *14* -
NejVíííC,
*14* byla sem na to v kině a uplně LUXUSNÍ to je *14* Nejvíc ten začátek byl dobrej a konec mě dojal...HSM3?je oproti tomu blbost...tohle bylo fakt nej...a sorry fanouškům HSM3 taky se mi to líbí ale tohle bylo lepší... *3* -
-
Re: NejVíííC,
A co je to HSM 3? -
-
Re: Re: NejVíííC,
Film =D hraje tam Zac Efron Vanessa Hudgens...no prostě jinými slovy High school musical 3 =D pokud by si nevěděl/a
-
-
Re: NejVíííC,
Také souhlasím se tvým názorem.HSM3 je sice nááádhere,ale Hannah je o moc lepší.Také se omlouvám dalším fanouškům. -
-
Re: Re: NejVíííC,
Ja nesnasim HSM protoze sem videla prvni dil a uplna s....a Ja se divam na HM na jetixu a vzdycky se muzu zblaznit smich *1*
-
-
-
peníze
Já bych dal klidně 1000 KČ za lístek, jenom abych to viděl -
-
Re: peníze
Za takovou sračku bych nedal ani korunu.
-
-
Hannah
Ja si myslim ze je to fajny film a je jeden z tech na ktery bych se urcite znovu podivala............. *4* *4* -
-
Re: Hannah
jj přesně *3*
-
-
Hannnah
Nejky film který sem kdy videla.... *3* -
Film bomba, Roby má lepší hlas v seriálu
Ahojky, ten film je fakt úžasnej a asi třikrát jsem se přitom rozbrečela! A ten Roby mluví (je nadabovanej) v seriálu mnohem, mnohem líp. Ale jinak upa bomba!! Už se nemůžu dočkat, jak budu mít DVDčko! *1* *14* -
-
Re: Film bomba, Roby má lepší hlas v seriálu
Hele nechtěla bys mi přepálit tu hannu ja ji tak miluju ale nemam jeji cede *9* -
Re: Film bomba, Roby má lepší hlas v seriálu
souhlasím
-
-
Kino
Včera jsem na tom byla v kině s kámoškou a můžeme obě dvě potvrdit,že je to nejkrásnější film na celém světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
The movie
Film je přímo skvělý už jsem se na něj dlouho těšila a jsem moc ráda že takhle dopadl, mnoho komických situací, někdy i smutnějších, ale vždycky to bude jedinečná MILEY CYRUS alias HANNAH MONTANA!!!!!! *14* -
-
Re: The movie
je to hnussss!!!!!!! *16* -
-
Re: Re: The movie
Debile *16* -
Re: Re: The movie
to tvrdíš ty, ale i jiní mají názor, tak tu nelez!!!!!!!!!!!!!! *10* *16* *5* -
-
Re: Re: Re: The movie
můj názor:) já sem třeba už trošku odrostlá na tyhle filmy apod. ale musím říct, že je miluju:) na Hannah se vždycky ráda podívám, je to vtipný a milý. Neznamená to přece, že je to ten neinteligentnější a nejfylozofičtější film, co sem kdy viděla.Má to být zábavné a taky že je. Kdo má odlišnej smysl pro humor, jeho problém, ale jak někdo říká že je to trapný a ubohý - no a? Svým způsobem aji má být, nehraje si to na nejkavlitnější film roku..Simpsonovi miluje v podstatě každej a jaáká je to pakárna *15* Jenom škoda že s tim chce Miley seknout no...
-
-
-