-
super
supéééééééééééééééé ééééééééééééééééé -
stránka
ten film je upe supéééééééééééééééé ééééééééééééééééé -
stránka
je to supéééééééééééééééé ééééééééééééééééé -
Nic moc
Mě osobně tedy film velmi zklamal. Je tu sice pár moc pěkných, vtipných okamžiků, ale zbytek filmu jsem se nudila. Od 4. dílů to jde s HP filmy z kopce. -
-
Re: Nic moc
*9* asi máš pravdu... *9* -
Re: Nic moc
loooool ty si trapak prej de z kopce od 4.dilu.....po 4 dilu to byl teprve 1.dil nubo!
-
-
nááááááááááádheráááá ááááááááááááááááá
krasa, krasa, krasa!!!!!!!!!!!!!!!
opravdu nadherny!!!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* ale taky mne to dost prekvapilo *8* *8* *8* *8* *8* -
Harry best
Harry Potter 5 se mi moc libil.Nejvic sem i tam libilo jak si dal harry pusu s cho.Ale stejne nejhezci je draco *14* *1* -
Harry potter!!!!
No film byl přímo úžasnej!!!!!!!!!! sice to to oškubali ale i tak to bylo fenomenální,krásný,hezky propracovaný a prostě skvělý!!!!!! jak knížka tak i film jsou fakt super!!! já prostě ságu o HP miluju!!!! *1* -
Byla jsem zklamaná
No tak od toh filmu jsem čekala mnohem víc,ale možná to bylo kuli tomu že jsem četla všechny knížka.Ten film se prostě knížce nevyrovna.Mohla to být horší. *4* -
Lucius
Teda musím se přiznat, že jsem se strašně těšila na konec až tam bude Lucius Malfoy. Ale jinak je to docela jiné než knížky. Těm se filmy nevyrovnají. Ale chápu, že něco se musí vynechat nebo pozměnit. Knížky jsou úplně nej. Možná tak nejlepší jsou opravdu ty první filmy. -
SSSUUUUPEER!!!!!!!!
Tenhle film je prostě upe super nejlepší ze všech Harry Potter filmů!!!!!!!!!!!!!!