-
lubosovi
hele ja sam chodil s hermionou a nevim kdo to psal ze je autor hermiona ona to nepsala kdys to co si cezla tak rikala ze je to pravda ze se ji opravdu libi jmeno lubos pavel se ji prej nelibi proc to mi nechtela rict ale uz to skoro bylo malem to rekla!! *7* ale uz jsem ji moc neotraoal protoze jsme musely natacet 6 dil...je to docela fuska hmm sorry musim natacet...mejte se lidi *4* *5* *5* -
hermiona
i kdys je pitr v cestine pavel spletla sem jse ale nchci te chci luboseeeee sorry pavle *5* *5* -
HERMIONA
PITR JE V ČEŠTINE PETR!!!!a miluju te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hermione
miluju jen tebe.moje lasko.jemi jako tobe. *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *5* *5* -
lubosovi
jo ja chci tebe a s pavlem nechci ani kamaradit je to blb s prominutim pavle mela jsem kluka a ten se jmenoval pitr a to je v cestine pavel...podvedl me!!! *5* chci lubose ikdys ma jinou""! -
hermiona
lubos ma jinou co kdybysme byli kamoši? *4* -
hermione
keca keca ja te miluju ajinou nechci mam te rad -
pavlovi
sorry ale pavel jmeno se mi nelibi nechci hooo!!!chci luboseee *13* *13* -
-
Re: pavlovi
si ty uplna pyca?
-
-
hermione
sorry ale mam jinou ale mozna bys chtela skusit pavla i kdys se ti to jmeno nelibi on ti jeste napise *4* -
lubosovi
lubos je pro me nej jmeno pavel se mi nelibi a nechces se mnou chodit?pise to za me kamaradka jsem americanka neumim psat cesky tak se mej a odepis *14* *14* *4* *8*