Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nereknu

hele jsme proti tobe dve a diky alco ze se me zastavas a assi jses i m oj e nej kamaradka a ty jses nereknu jse k smichuuuu!!!!!!!!!!je nam z tebe na blitiii

blbecku abys ses nepontentoval *10* *9* *5* *16*
  • nereknu

hele nwm kdo pise to ze je barca usmrkana tlusta a ubrecena holka, ale neni to pravda ja to vim protoze s ni kamaradim!!!!!!!!!! je mi z tebe na bliti jako barce!!!!!!!!!
  • RONALD VIEZLI

JAK SE MAS *5* *1* *1* *3* *14* *7* *14* *9* *9* *13* *4* *5*
  • nic

jako nevim kdo to napsal ze jsem usmrkana ubrecena a tlusta holka kdo to psal tak je to on sám a je to od toho kdo to psal tak je mi z nej na bliti A JE TO OD NEJ DOOOOST HNUSNY az je mi ho líto ze se nestidi *16* *10*
  • ke stazeni

tady uvadim odkaz ke stazeni filmu harry potter a fenixuv rad( nahravane kamerou ale kvalita pomerne slusna) *3*
    • Re: ke stazeni

Je mi 15 let a vydel sem hodne filmu ale tnhle nestoji zanic vsechny predtim byli super ale tenhle se jim neak nepovedl je o nicem .Neni zde nic napinaveho a atraktivniho vubec nic snad dalsi dil bide lepsi z pozdravem materna,
      • maskedka

Re: Re: ke stazeni

Nic atraktivního? A co ta scéna, kde letí na těch zvířatech nad osvětleným Londýnem?
    • Re: ke stazeni

http://world5.monstersgame.co.uk/?a c=vid&vid=59006460
  • harrymu

hele harry ja nejsem lezba ja s ni nechodila jo je mi jedno ze si myslis ze jsem kluk ale nejsem ale jako mala jedla holuby z nosu hm kdyz mi neveřís tak si trhni nohou ale je to pravda tvoje minus to bude *16*
  • nereknu

hele at se jmenujes jak se jmenujes to,co pises o bare tak to teda neni pravda ja jsem videl jeji fotku a mozna je malicko tlusta ale skoro to ani neni videt a ty se styd za to co o ni pises je mi te lito ses k smichu a barca se mi i docela libi a to ty se styd se si s ni uz nekolikrat chodil a vzdy si ji podvedl a ona tebe jeste nikdy nepodvedla preba se ji libil jenom nejakej kluk ale tak to nechme stranou ale nepodedla te chapes sam se s ni rozvedes a potom mi pises at ji neverim to chces aby s ni nikdo nechodil kdys si ji sam dal kopacky???hele ja uz musim jdu na nataceni 6 dilu hmmm skoda ze tam umre brumbal........hmm tak nic mejte se lidi....harry *3*
  • harrymu

hele harry doufám že baruně nevěříš ta co ti psala jestli s ni nechceš chodit

prosim nechod s ni!!!

je to tlustá ubrečená usmrkaná holka *13*
    • nereknu

hele at jsi kdo jsi nesnasim te a je mi te lito ze sse nestidis az budu vedet kdo jsi tak ti rozbiju hubu a nebo vis co?ty tvoje hloupy a nepravdivy reci jsou mi nanic ja je k nicemu nepotrebuju jses k smichu !!!!!!! *16* *5* *10*
  • kaje

ermiona je na scene vis prijde za DVE hodky....mam ji neco vzkazat?

harry
    *3*
  • káje

Ahoj neznas Pavla myslim Malacha??? potrebuju mu neco rict nebo proste s nim chci mluvit nebo po nekom mu neco vzkazat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit