Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: vsem

stejne si myslim ze pravej harry potter nejses ale ikdyz harry potter je muj nej ilm a myslim ze krome knizky princ dvoji krve bude lepci nez knizka kterou sem cetla n nic tesim se na filmik papa mno hary *4*
  • harrymu

hele harry ja nejsem lezba ja s ni nechodila jo je mi jedno ze si myslis ze jsem kluk ale nejsem ale jako mala jedla holuby z nosu hm kdyz mi neveřís tak si trhni nohou ale je to pravda tvoje minus to bude *16*
  • nereknu

hele at se jmenujes jak se jmenujes to,co pises o bare tak to teda neni pravda ja jsem videl jeji fotku a mozna je malicko tlusta ale skoro to ani neni videt a ty se styd za to co o ni pises je mi te lito ses k smichu a barca se mi i docela libi a to ty se styd se si s ni uz nekolikrat chodil a vzdy si ji podvedl a ona tebe jeste nikdy nepodvedla preba se ji libil jenom nejakej kluk ale tak to nechme stranou ale nepodedla te chapes sam se s ni rozvedes a potom mi pises at ji neverim to chces aby s ni nikdo nechodil kdys si ji sam dal kopacky???hele ja uz musim jdu na nataceni 6 dilu hmmm skoda ze tam umre brumbal........hmm tak nic mejte se lidi....harry *3*
  • harrymu

hele harry doufám že baruně nevěříš ta co ti psala jestli s ni nechceš chodit

prosim nechod s ni!!!

je to tlustá ubrečená usmrkaná holka *13*
  • kaje

ermiona je na scene vis prijde za DVE hodky....mam ji neco vzkazat?

harry
    *3*
  • káje

Ahoj neznas Pavla myslim Malacha??? potrebuju mu neco rict nebo proste s nim chci mluvit nebo po nekom mu neco vzkazat
  • lubosovi

hele ja sam chodil s hermionou a nevim kdo to psal ze je autor hermiona ona to nepsala kdys to co si cezla tak rikala ze je to pravda ze se ji opravdu libi jmeno lubos pavel se ji prej nelibi proc to mi nechtela rict ale uz to skoro bylo malem to rekla!! *7* ale uz jsem ji moc neotraoal protoze jsme musely natacet 6 dil...je to docela fuska hmm sorry musim natacet...mejte se lidi *4* *5* *5*
  • Re: super

jo nekdo si mysli neco jineho film je lepsiiiiii *3*
  • hermiona

i kdys je pitr v cestine pavel spletla sem jse ale nchci te chci luboseeeee sorry pavle *5* *5*
  • HERMIONA

PITR JE V ČEŠTINE PETR!!!!a miluju te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • hermione

miluju jen tebe.moje lasko.jemi jako tobe. *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *8* *8* *8* *5* *5*
  • lubosovi

jo ja chci tebe a s pavlem nechci ani kamaradit je to blb s prominutim pavle mela jsem kluka a ten se jmenoval pitr a to je v cestine pavel...podvedl me!!! *5* chci lubose ikdys ma jinou""!
  • hermiona

lubos ma jinou co kdybysme byli kamoši? *4*
  • hermione

keca keca ja te miluju ajinou nechci mam te rad
  • pavlovi

sorry ale pavel jmeno se mi nelibi nechci hooo!!!chci luboseee *13* *13*
  • hermione

sorry ale mam jinou ale mozna bys chtela skusit pavla i kdys se ti to jmeno nelibi on ti jeste napise *4*
  • lubosovi

lubos je pro me nej jmeno pavel se mi nelibi a nechces se mnou chodit?pise to za me kamaradka jsem americanka neumim psat cesky tak se mej a odepis *14* *14* *4* *8*
  • hermiona

cauky hermiono.ten co ti pise to je labil jmenuje se pavel malach nevěrmu!!je to devkar a miluje avril lavigneee
  • Hermiona Grangerová

ahoj hermiono jsem tvuj nej fanoušek *3* .pro mě
    si nej postava z harryho pottera.nechtela by si se
    mnou chodit..................... *14*
  • hermiona granchova

ahojky hermiono.promin za tamten blbej dopis.vis ja jsem tvuj nej..fanouseka chtel bych abys mi dala tvuj email.a rekni mi koho maas rada????????odepis
    *3* *4* *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit