Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lucius

Teda musím se přiznat, že jsem se strašně těšila na konec až tam bude Lucius Malfoy. Ale jinak je to docela jiné než knížky. Těm se filmy nevyrovnají. Ale chápu, že něco se musí vynechat nebo pozměnit. Knížky jsou úplně nej. Možná tak nejlepší jsou opravdu ty první filmy.
  • SSSUUUUPEER!!!!!!!!

Tenhle film je prostě upe super nejlepší ze všech Harry Potter filmů!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Ahoj všem

ja sem taky četla tu knižku...ale co bys chtela kdyby to tam bylo přesne jako v knižce tak by se jim to neveslo ani na 3 hodiny....a to by asi lidi moc nechodili kdyby to trvalo takhle dlouho pze vydrzet sedet 3 hodiny to se mi zda dlouho...ale jinak je ta knizka i film good *3* *1* *15*
  • Re: Re: Opravdu skvělý film

jj presne...taky nevym proc nemaji radi tydle filmy!!! *10*
  • krása!!!!!

ten film se mi líbí hlavně kvůly danielovi *14* !!!! ale i tak je ten film úžasnej!
  • Ahoj všem

Nevím, kolik z vás, kteří viděli film taky četlo všechny knížky o Harry Potterovi. Myslím že Fénixův řád zas tak skvělej film nebyl. Spousta věcí je úplně otočená, vynechaná nebo změněná. Knížky čtu jedním dechem ale od filmu jsem čekala daleko víc, než mohl nabídnout. Snad se v PDK polepší...
  • wow

ahojte vsetci milujem tento film *1* je taky akurat premna ... milujem magiu a toto je prestne to o co sa zaujimam aj o svieckovu magiu a asi tie knihi su lebsie nez film no neviem... mne sa velmi s celeho filmu paci ema teda hermiona je super...zlatuna nie? *1*
  • Re: mě se to nelíbilo

*5* máš pravdu knížky jsou jiné ale to je dobře aspon se při čtení dozvíš něco jinýho
  • mě se to nelíbilo

omlouvám se všem...já HP jako knížky úplně milju, je to úplně úžasný, ale ty filmy!! to je hnus. Vůbec se to tý knížce nepodobá, udělaj z toho úplně něco jinýho...Hodně lidem tu příde, že se filmy rok od roku zlepšujou, mě úplně naopak. Rok od roku jsou horší. první až třetí díl jsou eště dobrý, ale od 4 je to hrůza... *9*
  • Re: Opravdu skvělý film

*9* nechápu lidi co říkají že Harry je pohádka vždyt to není vůbec pravda *14* miluji harryho *8* a ta pusa byla skvělá chci oby mi dal dan taky takovou *9* mrzí mě že někteří lidé nemají rádi tenhle film
  • HANS MATHESON:)))

VIDELI JSTE HO PROSIM NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14*
  • Opravdu skvělý film

Byl jsem na filmu a řeknu vám,že splnil mé očekávání.Mně se asi nejvíc líbila pusa Harryho s Cho a také bitva se smrtijedy na ministerstvu. *3* *5* *15* *3*
  • WOW

příde mi že ty filmy sou rok od roku lepší ale čím dál tim miň se podobaj knížkám, ale stejně sou SUPER!! *14* fénixův řád je prostě nej *4*
  • Super !!!!

Ten film je vážně dobrej !!!! Každej díl je lepší a lepší , jsem zvědavej na poslední dva ale ty budou určitě nejlepší *4* *4* *4*
  • hustý

úžasnej film .....super efekty prostě hezky udělaný a těch posledních 20 minut ve 3D hustýýý *1* zatim nejelpší ze všech
  • The best

Byl jsem na premieře a film byl prostě super!!!Rok od roku se to zlepšuje a díly jsou čím dál tím lepší *3* *3* *3* A navíc se mi líbí Emma Watson a ta tam zahrála parádně - je opravdu dobrá herečka a skvělá holka - prostě BEAUTIFUL!!! *4* *3* *14* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit