-
Nevíte o nějakém odkazu, na kterém bych si mohla přečíst zdarma knihu o Harry Potter a Relikvie smrti část 2?(i když vím že to blbá otázka předem děkuji)
-
-
druhá část není je to do hromady *3* *3*
-
-
Jaky mel proslov R. Lupin, nez zacala bitva o Bradavice? Řekl něco jako: Je na nas... (dal uz nwm) a potom ten cernoch v modrem habitu se zeptal: kdo to rekl? A Lupin odpověděl: Ja. *1*
-
f
film je jinny než knižka nedivil bych se kdyby harry ve filmu zemřel -
:D
ty vaše odpovědi tady *15* umírám *15* ten kdo to nečetl,at nekritizuje *15* a ostatní,co četli,at nefrajeří *15* PS: nejlepší kniha a doufám že i film,jestli ne,pošlu svoji sovu se stížností do Londýna *15* -
melo by to mit vic dilu ale jinak dobry rada se na to koukam
-
HP7
Říkejte si co chcete, ale tohle byl podle mě nejlepší díl, který natočili. Naprosto naprosto dokonalej. A ve 3D v IMAXU? Libózní :)) -
Ak mám povedať pravdu som strašne zdrtená že je koniec tejto éri. Je to už vyše polroka čo bola premiera posledného filmu ale práve vtedy keď som videla v kine ten filme uvedomila som si ako som s tým virastala. Bála sa pri 1 o Harryho behala po vonku s konárikom a kričala vingárdium leviósa. Kupovala knihy a lístky do kina. Teraz je tomu koniec a ja som i vyrástla. Spomienky mi nezoberie nikto, nedám si ich časť tochto čarovného sveta bude tíško spať v mojom srdci až do konca života. Tak teda Zbohom Harry Potter
-
relikvie smrti
lidi harry bude mit 3 deti 1 dite se bude jmenovat james sirius potter,2 dite albus severus potter,a 3 dite se jmenuje lili lenka potterova *3* -
-
Re: relikvie smrti
Oprava, není to Lily Lenka, ale Lily Moly.. -
-
kecáš je to lily lenka a neeeee lily molly
-
kecáš je to lily lenka a neeeee lily molly
-
-
-
Ahoj,už jsem na internetu viděla 1. část a věřím že 2. část tu bude taky.Nevíte někdo kde bych mohla 2.část zadarmo shlédnout?
-
-
Tak samozřejmě ulozto.cz to vede :-)
-
-
Na internetu lze najít povídky od nějakých autorů,dokonce i o dětech našich hrdinů.