-
:(
Včera jsem na tom byla v kině a je to úžasný díl. Jen je mi moc líto, že Voldemort zabil Severuse, protože to byl ten nejčestnější a nejodvážnější člověk ze všech. Je úžasné, co udělal, i když to vyjde najevo až v tomto posledním díle!!! -
Ahojte lidi..
zde můj nový blog pro filmové fandy.. Mrkněte a popř. můžete okomentovat daný filmík.. budu ráda za vaše názory: http://film.eblog.cz/ *2* *15* -
-
Moje slovo. Nejlepší bylo když se Ron s Hermionou políbili v TAjemné komnatě. :-)To jsem se musela smát *15* *2*
-
-
bomba
já jsem tak natěšená na ten film knihu se ted chytám číst jako ale je mi líto že zemřel fred ( nebo pro mě teprv zemře) toho jsem měla hrozně ráda snape - tak toho jsem neměla moc ráda hlavně ho nenávidím od tý doby co zabil brumbála at už to měli nebo neměli domluvený nebo jak to je mno nic tak zatím pa simonka alias simist -
-
Re: bomba
Když umřel Fred tak jsem brečela víc než když umřel kdokoliv jinej protože je to moje druhá nejoblíbenější postava ( první je george *3* ). A uvidíš že až se dočteš ke konci tak budeš Snapa zbožňovat jako já teď *1* nakonci je vidět že je fakt borec *1* -
Re: bomba
Snape sem taky neměla ráda ale až se v tý knize dočteš jak to bylo a ty vzpomínky a že Harrymu pomochl aby získal ten meč-fakt dobrý
-
-
Nejlepší film na světě!!! *1*
-
Máte chutˇstudovat čára a máry?Jestli ano tak se zde zaregistrujte http://krusnohorska-skola-car-kouzel.webnode.cz/
Můžete i učit co chcete ale kromě černé magie. *3* -
Harry Potter
Nejvíc se mi líbí jak tam Protiva zpívá na konci:
Radujme se,veselme se,Potřík jim dal nářez!
Starouš Voldy už má utrum,tuhej jako
pařez.. *1* *1*
PS:Je to stejně nejlepší!!Ta knížka!!Ale i film:] -
...
Nevím, jestli si děláte srandu. Říkáte si fanoušci, ale takový bláboly, co tu někteří píšete, to zní skoro jako další parodie...
Sakra, tak buď si přečtěte knížku, nebo tady nemelte nesmysly! Asi nedokážete pochopit, že film má k originálu hoodně daleko? Sorry, ale dotaz- kdo je Fred? nebo jestli Harry umře,komolení jmen..-kde to jsme? Myslím, že J.K.Rowlingová by z některých z vás byla zklamaná, možná znechucená... -
-
to je dvojče george weasleyho
-
-
jejich děti...
Čau nevíte pls kolik dětí budou mít Ron a Hermiona? A jak se budou jmenovat? předem dík za odpověď... ;)) -
-
budou mít 2 a budou se jmenovat rose a hugo
-
Re: jejich děti...
2 jestli si četl knihu tak to víš a Harry a Ginny budou mít 3!!!(Lilly,Severus Albus,James-Harry a Ginny)(A Hermiona a Ron budou mít holku a kluka)!!! -
Re: jejich děti...
Ron a Hermiona budou mít dvě děti-Huga a Rose.
-
-
už v pátek
ty jo v jedu na 3D do kina na harryho jupíííí :) :* -
Ježiši marja
Bože vždyt je to anglickej film znáte to vůbec?
USA tak od nich vůbec není!!!
Dovolte abych se zasmála USA-HA HA HA!!!!