Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hustééé

Byla jsem na to včera v kině v 3D(málo to ho je) Ale prostě Hruubééééééé Mega!!!! Hej já sa teď na to budu dívat teď pořád dokola Prostě nejlepšíí díll!!! A samozřejmě i nejlepší byl RON!!! :DDD ÁÁhjo... mega bomba!!!! A kolik lidí tam bylo!! :D Mohla bych fakt vyprávět! :D
    • rapidash

Re: Hustééé

Já byla včera také na 3D v Hradci v CineStaru ;) je to fakt bomba
      • Re: Re: Hustééé

Jo jééé!!!:D ://
  • mileycyruska

Miluju ty filmy ♥ Nedokážu bez nich být ! jsou mé dětství :'( Doufám že J.K.RO.. bude pokračovat ! :( ♥ I love this movie ♥
    • Re: Rowlig

Ve vydání Harry Potter pokračovat nebude, skus si přečíst Tajemstvínesmrtelného Nicolase Flamela, není to ale od J.K Rowling :)
  • Lily Potterová měla jako patrona taky laň, právě proto že jí snape miloval měl taky laň...
  • Draco Malfoy Love *14* *14* *14* *14* *2* *2* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *14*
  • Tento díl je hustý. A taky se mi líbí Draco Malfoy a Harry Potter. Je mi to líto že v pátým díle nebo jaký to byl že Harry přišel o kmotra. *9* Ale v tomhle dílu bych se přidala k Voldemortovi !!! *3*
  • nevite kterej dil zacina tim ze belatryx zdrhne z azkabanu???? (nevim jiste ze to tim zacina ale nekde to tam je) ???? *1* *1* *1* *9*
    • Fénixův řád (Order of Phoenix nebo tak nějak :D)
    • Je to v 5tém dílu a je to nkde uprostřed
  • ne harry neumře ale voldemort chcipnea dávej pozor!!!!!!!!!!! A ještě fred je dvojče george
  • vasinato
    Chcete studovat kouzla a nebo je učit zde máte možnost http://krusnohorska-skola-car-kouzel.webnode.cz/.
  • Chvála bohu že už tyto nesmysly skončí,není to ke koukání.
    • Tak tohle může říct jen fanoušek Twilight!!!!!! *11* *11* *11* *12*
    • Harry Potter největší fenomén všech dob. Tento film fascinoval v posledních 10 letech publikum na celém sevětě a určil novou generaci diváků. Harry Potter se dostal asi do 200 zemí, byl namluven přes 69 jazyky a dotkl se života více než 400 milionů lidí. Je to fenomén , který ignoruje rasu, věk, pohlaví nebo vyznání a přivedl nás všechny na vzdory všem našim rozdílům. MY JSME GENERACE HARRYHO POTTERA !!
  • sabusa.a
    http://www.facebook.com/pages/Harry-Potter-CZ/247731261914277

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit