-
jste kokoti!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
-
-
teraz si zabil *1* *1* ..si pán *8*
-
-
Harry Potter
hej nevite někdo jestli harry na konci umře?? -
-
ne nezemře blbečku
-
Re: Harry Potter
ne neumře -
harry umře sám radcliffe říkal že to muselo přijít . -
-
Re: Re: Harry Potter
boze co to meles? nejdriv si precti knihu a pak tady roznasej svoje moudra neumre!!! -
ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *1* -
jo až na to že Radcliffe tu knižku nepsal takze to nemusí vědět , no teda tet uz jo kdys to natači ale Harry proste neumře ja to četla 10 takze pochbuju ze bych to něděla *3* -
Neumře...Radcliffe v jednom rozhovoru řikal, že si přeje, aby Harry umřel...ale taky jsem četla knížku a neumře...ale o zabíjení nebude nouze... -
-
Re: Re: Re: Harry Potter
jasně o zabíjení nouze nebude... vždyt zabijí jenom lupina a tonksovou freda a taky snapea který celý život miloval Lily - harryho matku *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Harry Potter
zapoměla si na Moodyho, Hedviku, Dobyho, Voldemorta -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Harry Potter
nene crabbe neumře. (škoda) A mám moc moc Snapea, je mi hrozne líto že umrel. *9*
preji hezký den :D -
ještě Crabe a Goyle no a samozřejmě Voldemort a další smrtijedi *3* -
no upřímně to, že zemřel Voldemort jsem přivítala s otevřenou náručí *3* -
Belatrix... a to by měli být všichni
-
-
-
-
NE NEUMRE NA KONCI BUDE MIT DETI S JINY WEASLY -
-
s Ginny Wesasley ne Jiny *13* *1* -
-
tysi takk chytra -
-
Teda tupý či kerí vred si... *1* *1* *1* *1* *1* -
A ty si tak tupá *1* *1*
-
-
parod s Ginny Weasley já napsala Wesasley
-
-
-
nE ON přece neumře % 100000000 protože sem četla knižku harryho pottr poslední díl a neumřel
-
-
harry neumre,umre jenom viteal co v sobe ma -
-
Harry má pravdu poter má v sobě neštasnou náhodou viteál ale pán zla o tom neví! -
-
Co je to ten viteál -
-
to je orgán který si kouzelník schovává ke své duši aby nezemřel když je proti němu pouzita ketba avada kedavra *1* -
-
ty jo ty ses taky dobre chytrej :D
-
-
hej ja nwm...co to tu porad resite.. ja jse do toho nechci plest....ale kazdopadne se podivejte na youtube a tam ma ty siny pojmenovane Albus,Sneap..a jeste nekoho joa ty fotky jsou fakt cudny na te strance ..................
*9* *9* -
viteál je věc do které Voldemort uložil část své duše-nemohl umřít ( ted on jich udělal 6) z Harryho ho uděla aniž by o tom věděl .Harry všech 5 vietálů zničí a ten 6 který má v sobě "zemře" když se ho Voldemort pokusí zabít. -
-
je jich 7 *1* -
hele, ja cetla vsechny dily a ze zacatku jsem to taky moc nepochopila, ale hned napodrohy perfektne. a pak jsem to cetla asi jeste 8x....Nemotej jim hlavu, kdyz to stejne nepochopi *15*
-
-
-
Harry Potter NEZEMŘE!!!To je na 100% že nezemře jsem to četla! A ano má v sobě ten viteál! A taky nakoci bude mít děti s Giny!A Ron a Hemiona budou spolu! *4* *14* *3* -
-
a hustý je že se jedno dítě bude menovat Albus Severus *3* *1* -
-
nahodou moni ma pravdu kdo necetl nebo nevidel snape je nejodvaznejsi tam snad ze vsech az se na to podivas nebo prectes tak poznas jak to bude !
*9* -
Iviště: Kdybys četla knížku nebo alespoň kapitolu O devatenáct let později, tak bys věděla, že Harry bude mít s Ginny tři děti: Jamese Siriuse, Albuse Severuse a Lily Moly. Dočetla by ses, co Harry Albusi Severusovi řekl o jménech, která nosí! Zatím tady jen meleš nesmysly a zbytečně se ztrapňuješ svou hloupostí a tím, jak si myslíš, že všechno víš nejlíp! Nejdřív si to přečti a pak tady vytahuj rozumy z rukávu! -
lviště: Dyť on se ale bude jmenovat Albus Severus! Jedinej kdo tu mele kraviny seš ty...a bude mít dvě děti takže, jo to druhý se bude jmenovat James! Ale když už tady někomu říkáš že to co řiká neni pravda tak si nejdřív ověřeš jestli to co řikáš ty! neni náhodou blbost *5* -
Harry Potter
Co to meleš??*13* Jeho syn se nebude jmenoval ALBUS SEVERUS.... proč by ho proboha pojmenovával podle SNAPEA?? Není blby, aby se jeho syn jmenoval podle někoho koho nenáviděl!! Když už tak spíš SIRIUS..A navíc mám pocit že to nebude ALBUS, ale JAMES podle otce, ale tím už si nejsem tak jistá *1*
-
-
-
-
-
-
z mého dobrého zdroje vím že tento díl neni poslední mají jic bít víc
pro více informacích napište na: hubave01@seznam.cz -
-
Byl poslední. Sama J.K. Rowlingová to říkala *3*
-
-
A to je škoda :-( Brala bych ještě dalších pár dílů navíc *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Harry
Nevíte náhodou někdo jak je ten film rozdělený?? -
-
Re: Harry
na 2 casti ta prvni cast nic moc ale ta druha je lepsi nechapu proc to vsichni ctete se radsi kouknete na film jo a v ty 2 casti ma pre potter chcipnout tak nwm -
-
Re: Re: Harry
ty chcipnes debile -
nezemře *1* *1* *1*
-
-
Re: Harry
1. část je až po to, kde je smrtijedi najdou a idvezou to sídla malfoyových... pak to končí a dál je to 2... ovšem to pohopíš jenom tehdy pokud si četl knihu.. papa lidi mějte se.. P.S.: k těm dohadům jestli harry umře nebo jak to všechno bude: harry neumře, jink umřou všichni co umřeli v knize a vyjímečně (což mě překvapilo) bude film dost podobný knize :-) pp MVR -
-
ja ale myslim, ze to bude jeste dal, protoze ve zverejnenych fotkach, je ta fotka, kde je lasturova vila a ten skret jak jim pomuze dostat se do te banky!!! *7* -
-
Re: Re: Re: Harry
hezky ty si tak chytry-a lol
-
-
-
-
Fred
No mě osobně naštvalo, dyž sem zjistila že má v sobě viteál ale ne tolik jako když umřel Fred to sem obrečela...to sem nečekala...:-( -
-
Re: Fred
já sem zas obrečela když v pětce zemřel Sirius Black a tvl jak se Belatrix smála vykřikovala:Zabila semSiriuse to mě fakt dostalo:( -
Re: Fred
Já jsem se rozbulela až u toho jak našel mrtvýho Lupina s Tonksnovou. To už jsem nemohla.. :(
-
-
klů.-§
cgkmkgsdbv cgftcvghhuujghjhjvhhuhfghfgjhkjghdt jhghjfvhgccgfdzffztdzufztftzftftzft ftfgufgftzfztdfzdt *15* -
-
Re: klů.-§
nespamuj!
-
-
Ahojky
Ahojky chtěla bych se zeptat kdo je ten fred?a umře Harry v tomhle dílu?? *10* -
-
Re: Ahojky
Hele asi takhle, já jsem taky nečetla knihy Harry Potter, jen 3. díl, ale teda určitě vim, kdo je Fred...., že je to jeden z dvojčat Weasly poznáš už v 1. díle -
Zabije ho smrtijed..Ale teď nevím kdo..Ale ještě zabijí Lupina a Tonksnovou.. -
Fred je přeci jednoo z dvojčat !!! ach joo tady někdo nečetl knížky -
-
Re: Re: Ahojky
Nemusím to číct stačíí se na to kouknout..Přečtu si radši něco užitečného do života... trochu vzdělání člověče :o) ;o) -
A ne jenom knížky! Vždyť i ve filmech to je!!!Myslím že to sem píší ti co film ani knížky moc neznají.....
-
-
ne harry potter ne zenrel zemre lord woldemort a fred ja starisi braha rona wisliho *5* -
-
píše se weasley
-
jak posím vás zemřel fred??byla bych moc ráda kdyby ste mi odpověděli moc děkuju. *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
ahojky freda nezabije žádný smrtijed ale zavalí ho rozbitá zeď -
Re: Re: Re: Ahojky
Myslim, že ho zabil nějakej ze smrtonošů -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
smrtijedu -
Re: Re: Re: Re: Ahojky
nebo prostě někoho z weasleyů moc si to nepamtuju
-
-
-
-
Harry neumře ! Tky trošku čti ! Fred je jeden z dvojčat, kteří jsou bratry Rona Weaslyho ... Na konec Harry bude s Ginny ... Hezký den ... -
-
Díky,promiň á to nečtu tak jen jsem se zeptala ale moc moc díky!
*5* *3*
-
-
-
harry potter
harry potter vihraje bitvu s lordem woldemordem proto zema slilu kterou panzla neza *8* *1* *1* *5* -
-
Re: harry potter
pise se voldemort :-) -
1) Voldemort s 'w'? Ale no ták...
2) Nevim o jaký síle to mluvíš, protože Harry vyhraje díky tomu, že bude mít hůlku která mu bude patřit, kdežto Voldemort bude mít hůlku která patří Dracovi... -
-
Re: Re: harry potter
kdyby jsi četla knihu tak by jsi věděla že harry bude mít hůlku kterou sebral dracovi a voldemort bude mít tu brumbálovu která už jak ona sama ví patří harrymu,proto se obrátí proti voldemortovi a zabije ho jeho vlastní kletba
-
-
tak to je jasný že harry vyhraje a voldemort chcípne
-
-
Tenhle ďíl je hrozně smutnej ale jinak je uplně super a i když Harryho Pottera dotočili v mém srdci ještě ne *1* *15* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *2* *2* *3* *14* *14* *14* *3* *2*
-
debil
simist ses idiot harry neumre tz pico *16* *8* *16* *16* *8* *8*