-
Vysvětlení
1)Zemřou Voldemort a smrtijedi
2)Na Harryho je vyslána Voldemortem kletba Avada Kedavra, ale Harry dostane druhou šanci, a zemře pouze viteál, který byl v Harrym od zabití jeho rodičů.
3)1.část je do té doby, co Harry, Ron a Hermiona přepadnou banku u Gringottových.
Jasny? -
-
Re: Vysvětlení
a jak to víš,že harry nezemře -
-
Re: Re: Vysvětlení
pochop ze nekteri tady cetly knizky
-
-
Re: Vysvětlení
1. část je do toho, co veme brumbálovi voldemort hůlku
-
-
jako co to bylo?
Absolutně nechápu jak může režisér vypustit takovej debilní konec do světa - diť tam stáli jak sudičky. A o 19 let později? Naše celý kino vyprsklo smíchy když se tak objevil staroušek Harry. Líbací scény? No pardon ale nic moc... a až na výkony některých herců jako např. Maggie Smith nebo Alan Rickman to stálo na "velkolepé finále" docela za prd -
-
Re: jako co to bylo?
jop...mam na to asik podobnej nazor na to ze sme treba na pusu rona a hermiony cekali minimalne od zacatku to docela slusne pokonili...mely jim nechat bliceje videt a ten uchecht na konci byl blbej...a kdyby necetla knihu vubec bych treba nepochopila jakto ze ma Snape stejneho patrona jako mela Lily... -
-
Re: Re: jako co to bylo?
To jsem právě nepochopila! Jakto že má Snape stejného patrona jako Lily?! -
-
Re: Re: Re: jako co to bylo?
treba protoze ji miloval neeee!!!!!!!!!!!!! *5* -
-
Re: Re: Re: Re: jako co to bylo?
Aha...já jsem nečetla knížku tak jsem to nevěděla. A toho patrona si udělal stejného jako Lily nebo už ho měl takového odjakživa? Myslím tím, jestli je možné si toho patrona změnit. -
-
Nemůžetš si ho ty sám změnit :D Ale on sám se změnit může - Tonksnové se taky změnil, když se zamilovala do Lupina.
-
Re: Re: Re: Re: Re: jako co to bylo?
Však to nikdo nevyvrací. Byl to úžasný díl. Škoda jen, že už to skončilo. Ale mohlo by to ještě pokračovat ;-) Další díly:) -
Re: Re: Re: Re: Re: jako co to bylo?
Božééé Vy ste trapáci.. Jak kdyby ste to nemely jedno! Je to nejlepší dííl A nejlepší film a bylo fakt hustéé!! A nahodem ten konec byl zajimavej :DD
-
-
-
-
-
-
:D
Já jsem si myslela že tenhle díl bude docela smutnej a pak to byla docela komedie, hlavně ten konec :))))) -
50 Greatest Harry Potter
Děcka dneska na ITV1 bude od deváté hodiny do 23:00hod pořad o Herrym Potterovi, konkrétně s názvem 50 Greatest Harry Potter Moments. Tak kdyby jste chtěli, tak se můžete koukat. :) ZDE... http://www.freetv-watch.com/united- kingdom/itv1.html ..... A officiální stránky TV jsou zde -> http://www.itv.com/ -
Ke zhlédnutí...
Ahoj pls nevíte kde bych se na to mohla podívat s českým dabingem? -
Děj
Voldemort měl harryka zabít -
-
hele!!!
ty provokatére proč sem vůbec něco píšeš když se ti nelíbí nebo když řikáš že voldemor měl zabít DO PRDELE!!!
Dneska bude tak se nekoukej na Novu DEBŽOTE!!! *1*
-
-
Ja jsem na tom byla v kině:-) Nebrecela jsem, cely film jsem se spis smala:D, ale asi to bude tim, ze jsem Harryho nikdy moc neprozivala. Natoceny to je dobre:-)
-
premiéra
Myslim že to bude mít premiéru někdy v červenci nebo tak.. *7* *1* *1* *1* *7* -
hello hary potter my name is Sally and i am glad that this film is being shot love it *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Četla jsem článek a tam stálo něco jako ''Připravte si kapesníky, budou padat kapky slz'' a upřímně nevím proč. Všichni v kině spíš se smáli. A když říkala J.K. Rowlingová, že umřou 2 z hlavních postav, tak jsem myslela, že u toho dvojčete to bude víc dojatější a ne že tam jen takový kousek.. Tak jsem se vykecala ale jinak film byl dobrý ;D