-
nic moc
čekala jsem od toho víc *9* -
HP
Před chvilkou jsem dorazila z kina. Nevím co si o tom mám myslet. Na jednu stranu jsem umírala smíchy, jak Harry vypil Felix Felicis a jak mu Ginny zavazovala tkaničku (To bylo moc :D) a na druhou postrádám hodně scén. Hlavně Brumbálův pohřeb a bitku se smrtijedy. Taky Harryho ve vlaku našla Lenka a na Tonksová a Snape nestr Nebelvíru body za Harryho pozdní příchod. Taky Percy, Bill a Fleur se neobjevili a vůbec nebyla zmínka o změně ministra. Jo a hrozně jsem chtěla vidět scénu, jak Lenka komentuje fámfrpál a jak se McLaggen hádá s Harrym během zápasu, ale taky chyběla... A taky že Snape slyšel věštbu Trelawneyové...
Chápu, že se to všecko nemůže vlést do jednoho filmu, ale něco tam přidat mohli... Naopak mohli třeba dát pryč scénu s hořícím doupětem...
Jo a taky, jak už tu někdo zmínil, ve filmu nebyla řeč o diadému... škoda *9*
Ale zase jsme se totálně smáli tomu jak Harry vypil FF. To byla bezesporu nej scéna! :D
Takže shrnuto: "Super, vtipné, ale nedostatky" -
Re: můj názor 2.část
Teď si fakt řekla úplně přesně všechny moje slova,myslela sem si že to bude lepší a úplně mě zaskočilo,že tam některé naprosto podstatné věci vynechali... Třeba že Weasleyovým mohl shořet dům,že tam nebyl Bill,kydž ho pokousal Šedohřbet,nebo Brumbálův pohřeb a některé vzpomínky úplně vynechali...Nebo sem si taky myslela že tam bude víc scén s Harrym a Ginny, protože v knížce se píše že byly spolu mnohem častěji... Nebo taky si myslím že to dost divně skončilo... Ale každopádně sem zvdavá jak natočí 7,protože některé věci vůbec nebudou navazovat. Nebo tam taky vůbec nebyla Fleur. Myslím si že ten co četl knížku tak byl celkem zklamaný,každopádně já sem celkem byla... Ale jinak to bylo dobrý,některé scény sem si představovala jinak ale bylo to dobrý... Všichni mě teď určitě začnete kritizovat že to není pravda,ale je to můj názor... *4* -
HP6
Caute....wcera jsem byl na HP6 v kine.....pro me je to zatim nejlepsi Harry Potter ze wsech...akorat me trosku nastwalo to ze newiswetlil Snape co to walstne znamena Princ dwoji krwe....???....jinak ten film je fakt super!!! -
Zejtra na to jdu
Ahoj lidi, zejtra jdu na HP do kina. Už jsem si to kdysi přečetla ale když jsem zjistila že má bejt premiéra tak jsem si to přečetla znovu abych věděla o co tam jde. Vidím že jste několikrát napsali že jste u filmu brečeli to jsem zvědavá jestli se to stane i mě *3* -
Re: film
Kdybys četla knížku tak bys o tom smutným mluvila jinak *13* -
Re: Blby\Dobry
to je pravda taky sem četl -
Stahování
Ahoj lidi zrovna stahuju Harryho Pottera v češtině ale není to moc dobrá kvalita ale na podívání to stačí je to ze stránek
http://uloz.to/2149216/ha rry-potter-princ-dvoji-krve-cz-dabi ng.avi -
Re: good
jo souhlas...nejlepší...Ron s nápojem lásky a Harry se štěstim...xD xD...jinak fkt jsem byla překvapená...mylsela jsem že to bude kravina jako 5,ale dost se mi to líbilo...:)...nejdřív jsme byli vygebený :D a pak brečeli :( -
Re: brumbal
Ahoj.Je to pravda.Zabije ho profesor snape ale když si přečteš obsah sedmého dílu tak se dozvíš že to vlastně s tím Brumbálem domluvil aby ho zabil,že by prej stejně do roku umřel.Ten Snape se nakonec ukáže jako dobrej.Celou dobu chránil Harryho a to z důvodu že měl rád Harryho matku.Zkus si ten obsah přečíst sám. *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Byla jsem v kině v mladé boleslavy ma tomto díle a byl fakt good .Pokud jste tam ještě nebyli doporučuji tam jít.nejlepší je jak ron vypije nápoj lásky nebo harry kapku štěstí *1* *1* *1* *14* -
v kině
Taky jsem na tom byla včera v Brně se ségrou a obě dvě jsme na konci brečely, ae jinak super!!!! *14* *14* -
Re: :-)
jo bude aele bude to pokračování 7. dílu *3* -
Re: Recenze?
Jo ty joky stály vážně za to :D...první vtipnej Harry Potter ;)...výtlemy jsme tam chytali docela často :D (stejně ale něco napínavého by bylo lepčí, nebo aspoň půl na půl, chvíly akce a chvíli se tlemit)...premiéru jsem si nemohla nechat ujít ;), ale byla jsem tam teda jen jednou, páč už se chystám, jak si HPs táhnu :P -
HP
No já na tom byla včera...je pravda že sem od toho čekala asi víc,ale jinak dobrý,hodně sme se s kámoškou nasmáli, *15* ale jak sem slyšela z nějaky kritiky ,,nemá to žádnej děj a je to spíš hlavně o romantice a o sexu" tak s tím souhlasím *5* ae přišlo mě,že tam spoustu věcí z knížky vynechali,a některý co tam nebyli tam přidali *7* -
Re: DRSNE
Já už byla dvakrát...a klidně bych šla ještě několikrát..xD -
Re: Re: Re: Harry potter
JJ...a to je podle mě asi nejsmutnější část ze všech sedmi knížek...snad sem i nad knížkou brečela když zemřel Fred... -
Re: brumbal
Jo, bohužel zemře -
brumbal
neví te jestli zemře doopravdy Albus brumbál ....((-. xd potřebuji to vědět prosím *9* *9* -
Re: Re: Nejlepší HP
Chvílema je to komedie, chvílema drama, ale je to rozhodně nejdepresivnější film z celé řady. Už to není fantasy pohádka. Hlavně v té scéně jak Harry zabije Malfoe, teda dokud ho neoživý...No nebudu nic více říkat jenom to že umře tam Brumbál