-
cho
víte že by mne zajímalo proč ve féniksove řáde byla cho changová a v tomhle díle ne?
*7* -
otázečka :D
hele lidi pls kdo má e-mail na bonni wright nebo na emmu watson pls pls pls pls......pls napište na e-mail jirka8877@seznam.cz nebo jana-pavel.cz pls dík zatim cs. *4* -
Super
Tenhle díl se mi líbil ze všech úplně nejvíc... bomba :D -
Re: trapna otazka
Jasně, když spolu budou mít děti :D Ale v šestce ještě ne... ;) -
Re: trapna otazka
jojo *5* -
pirates7
mno ja neim cetla sem knizku a videla film a podle me v tom filmu je pulka ty knizky jako nerikam ze se mi to nelibilo ja sem velkej fanda a navic bylo to vtipny jo.. jo ale prislo me ze tam toho bylo dost malo mno neim no... *3* *3* -
trapna otazka
peosim reknete mi Polibi Ron Hermionu ? *14* -
Re: mate nekdo odkaz?
No můžešš ho skouknou na mém blogu www.petrakindlova96.blog.cz a tam mám film HP a princ dvojí krve *3* -
harry
v sobotu jsme na tom byli v kině je to SUPROVÝ !!!!! osobně si myslim že ze všech dílů asi nejvtipnější. to prostě bomba... *4* *4* *14* -
mate nekdo odkaz?
ahoj vsichni mate nekdo odkaz na harryho pottera 6 jako aby sem se na to mohla kouknout doma -
Re: HP
Tak u těch dialogů jde taky o dabing. Těm herců se musej dabéři dostat do puy, aby tam ty dialogy seděly tak, aby o vipadalo, že to řikají opravdu česky. Proto některé tyhle překlepy *3* -
Re: HBP
Tys na tom byla v kině,tak to se máš.Nevíš náhodou,kdy vyjde film na dvd? *1* -
HBP
Na tomto filmě jsem byla včera je úžasný!! *15* *15* *14* *14* *14*
Moc se mi líbil a byla jsem mooooooc spokojená,ale vadila mi tam ta 10.minutová přestávka *13* *9* *9* -
♥Péta♥
Co dodat k tomuhle filmu.Mě se teda moc líbil a jsem s ním spokojena i s ostatními díly tohoto filmu.Když natočily úplně první díl Harryho Pottra,tak jsem si myslela,že Harry se zamiluje do Hermiony a on se zamiloval do Ginny a Ron se zamiloval do Hermiony.Určitě jste si všimli jak Hermiona žárlila,že Ron má jinou.Smutný bylo na tom,že ředitel Bradavic zemřel,protože ho zabil Snape on byl totiž princ dvojí krve. -
Re: Re: Harry
hm -
Re: hhhs
desetkrát to asi nestihneš když film má 2 a půl hodiny..to bys pak potřeboval/a 25 hodin..den má ale o hodinu méně -
Re: Re: můj názor 2.část
já tě kritizovat nebudu protože cítím to samé..pro lidi, kteří četli knihu je to celkem zklamání..navíc by mě fakt zajímalo jak na to navážou v dalším díle..třeba, kde bude svatba když doupě zhořelo?..nemluvě o to mže Fleur tam nebyla vůbec.. -
Re: Re: brumbal
teď už to snad ani číst nemusí :D -
Re: Zejtra na to jdu
taky jsem se rozhodla to přečíst pár dní předtím než jsem na to šla, ale stejně to bylo jedno, protože polovina věcí v tom filmu stejně nebyla.. -
Re: HP
naprosto souhlasím..scénu s hořícím doupětem sem upřímně vůbec nepochopila,kdyby místo těch 5 minut dali raději bitvu nebo nějakou další vzpomínku, kde brumbál harrymu říká jaké jsou další viteály..pro někoho kdo nečetl knihu, tak neví o co tam vlastně jde...podle mě taky mělo být základem šestého dílu, že harry už alespoň bude vědět co má být jako další viteály, což tam vůbec nebylo..ale bylo to hodně vtipné..scény stylu felix felicis,ron pod nápojem lásky apod. byly opravdu vtipné..