-
Tak Teda Newim....
No tak já teda newim ale byla sem na tom a jelikož sem četla i knížku tak mě to teda trošku zklamalo....jako natočený to bylo pěkně ale přišlo mi jako by prostě vyndali nějaký části z filmu, upravili je a pak je poskládali do toho filmu...prostě to byl strašně chaotický a ubec...a Harry byl jak zhulenej xD *15* myslim že tenhle díl se asi upe nejmín shoduje s tou knížkou... *9* *9* *13* -
hodně vtipu a lásky
mno byla jsem v kině na harryho pottera a princ dvojí krve a docela mě zklamalo že tam byly věci jiné než ve knížce ale jinak v poho *3* trochu jsem si zabrečela i zasmála *1* *1* jinak super jako každej díl harryho *3* *1* *14* *14* -
Re: Re: kino:D
ano draco byl úúúúžasnej, mám ho ze všech nejradši *14* -
Re: Kino
Byla jsem teda v kině a sranda to byla velká! Lekla jsem se(a taky celý sál) když ho stáhli ty mrtvoly, takový to napětí a pak vylezla ta ruka!!! A když zabili Brumbála, tak se mi chtělo brečet. -
Trochu jsem zklamaná ,ale jinak docela dobrý!
Byla jsem na tom v kině!Abych pravdu řekla od toho dílu HP6 jsem čekala víc , jsem trochu zklamaná ,ale je pravda že u toho konce mi už tekly slzy *4* !!! Moc se těším na HP7! -
Kino
Dneska jdu na to do kina a moc se těším! Četla jsem knížku, ale film je vždycky jinej, aspoň mám ale představu o čem to bude! -
Re: kino:D
hh já byla taky včera na tom v kině..:-d a Draco tam byl nejlepší!! -
kino:D
včera jsem byla v kině.....musím říct, že jsem byla trochu zklamaná *9* , hodně tam toho chybělo a bylo trošku chaotický....ale jinak sem hodně moc zasmála *15* ....bylo to ale super, prostě Harry *14* ...těším se na další film.....no, který bude až v roce 2011....taková dobáááá -
Re: Kniha
Jesli chceš já ti to pošlu přes e-mail nebo icq, mám to stažený, tak jestli chceš tak se ozvi e-mail : Kordijana@seznam.cz a nebo icq 499-732-907 zatím papa *4* -
Včera
Včera jsem na tom byla v kině. Je to úplně super. Strašně se mi to líbilo.U toho konce jsem se málem rozbrečela.Moc se těším až to bude na DVD. -
harry
ahoj lidi prave sem byla na harry potter 6 a bylo to uplne super ale nejlepsi bylo kdyz jak ron byl na osetrovne a volal hermiono to bylo drsny ale smutny zase bylo jak brumbal zemrel *9* -
už zítra
už zítra.....jedeme do prahy na Harryho *14* nemužu se dočkat, snad neusnu..... *4* *1* *4* *14* -
Re: Re: efdf
každej má svůj názor -
Re: Re: Kniha
no uz je to dobry..sem si knihu koupila..tak du cist *14* ale jinak diiiik *3* *1* -
Re: Kniha
no pochybuju ze to nekde bude, si to stahni jako e-book *3* -
Re: pirates7
Ten film už tak byl sám o sobě dlouhý.A ve všech filmech si můžeš všimnout,že tam toho chybí spoustu.Podle mě se toho zhostily velmi dobře a ten důležitý děj zůstal.To je to hlavní. -
Kniha
Ahoj chtela bych se zeptat jestli tu nekdo nema odkaz na HP 6 ale knihu online... to nikde nemuzu najit... sem videla HP 6 film tak se chci pokochat i knihou...vim ze sem to mela nejdriv precist aleee.. tak diky moc *1* -
Re: cho
Dobrá otázka to by mě taky zajímalo -
Zítra
Zítra jdu na to do kina tak jsem zvědavá. *7* *14* *3* -
Re: Re: trapna otazka
tak někdy to jde tak že se ani líbat nemusej a můžou mít děti *15* *15* *15*