-
vcera som na tom byla
vcera sem byla na harrym a sem docela zklamaná . cekala sem od oho vic . Co tam přebejvalo a co tam schazelo ? Nemusela tam byt scena jak ginny harrymu zavazovala tkanicku no to bylo trapny a taky nemusela byt 15 minutova prestavka . cekala sem od toho vic deje . misto tehlech scen tam mohl byt treba brumbaluv pohreb nebo mohl treba ron polibit hermionu . no nic moc ale uz se tesim na 7 dil . *1* *1* *3* *5* *1* -
Re: kino
Moje řeč!!! -
Re: Re: Tak Teda Newim....
No Jasně já nečekala že tam daj uplně všechno ale třeba ten začátek je upe blbej a ubec tam nebyli Dursleovy.... ubec jako celkově se mi to moc nelíbilo.... *9* -
Jituška
AhOoOj....bylAa jsemMm nAa...toOmHhHleEe díLle *14* UůÚúplně roMmantIickýÝý *14* JakK Hermiona cHhodÍí s Ronem *1* *14* *7* aLle raDdši byYchHh hHhtělLla abYy chHodiLaA sSs HaRrym PoTrEmMm *4* *3* -
DVD
nevíte někdo kdy vyjde Harry Potter a Princ dvojí krve na DVD?? *7* -
Harry Potter 6 nej!
Hey ty voe to bylo fakt....... *1* nelepčí byly ty dračí koule jak je Hermiona a ten blbeček snědli a nebo jak Harry chtěl tomu Brumbálovui dát tu vodu z jezera a ta MRTVOLA *8* *15* fakt hustý sice je to od 12ti a mě je 11 bylo to fakt *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: kino:D
Právě to je na tom nejhorší a nejvíc mě to štve!!! Ti nejlepší vždycky zemřou... *9* *9* -
Prostě Harry
Dneska jsem byla na Harrym a jak tu spousta vás píše spíše mě to zklamalo ,ale je pravda že do filmu se prostě vše nevleze.Ale když se jim tam vše nevleze proč tam musejí dávat ještě scény navíc ?Místo toho aby tam dali třeba Fleur A Billa nebo Dobbyho a Kráturu.Lidé,kteří přečtou knížku asi nikdy 100% spokojeni nebudou *3* .Teda myslím tím sebe.Ale jinak patří Harry Potter k mým favoritům proto se na něj nemůžu dlouho zlobit a na film se určitě ještě podívám. -
Re: Re: Re: kino:D
*4* jo snape byh hodnej celou dobu a Harryho chránil,byl to fajnovej chlap *15* *1* škoda,že umře tolik se snažil,riskoval svůj život a nakonec zemře *5* to si určitě nezasloužil *9* -
Severus FOREVER!!
Ahojky všichni, podle mě je i přes to všechno nejlepší Severus! Vím, že zabil Brumbála, ale nechtěl to udělat. Brumbál to tak chtěl...Severus byl vždy na jeho straně. Harry Potter je skvělý, ale tohle se mi na tom nelíbí a nejhorší na tom všem je, že Severuse nakonec zabije Voldemort *9* Teď jsem se dost držela, když zemřel Brumbál, ale to už fakt nedám =((( Severus a ty jeho kecy *15* Vždycky mě rozesměje nejvíc on! Je to nanic. Jinak je to skvělý díl!! Teď jsem se asi nejvíc nasmála! Severus je nej!!! *14* *14* P.S. nevíte, kdy to vyjde na divku *7* -
Tu knihu si musím přečíííst!!!
Mno.. z toho filmu jsem byla trochu zklamaná! A ted taky vím proč z toho co tu píšete a proto si tu knížku rozhodně PŘEČTU!!!*3*Jinak ten film nic moc se tam nedělo mno..ale jinak zasmála jsem se to je pravda a u nakonce mi vlastně tekly i slzy*4*!Takže Harry je prostě vždy nej! *1* -
Re: Re: Re: Kniha
tak si kup relikvii smrti a budeš vědět co ostatní nevědí -
Re: Tak Teda Newim....
no je to pravda ale zase kdyby tam dali úplně všechno co bylo v knížce tak by to dopadlo asi jako s relikviema smrti -
Re: souhlas
ale ty filmy nejsou pojmenovaný podle toho co se tam děje ale podle knížky *9* -
Re: Re: kino:D
ale brumbál nařídil snaepovi že ho má zabít ( scéna jak se hádají) pokud ste četli relikvii smrti tak více vše -
Re: kino:D
srab????? *16* to že nechtěl zabít člověka teda rozhodně není zbabělost *8* *16* *13* chtěla bych vidět tebe,kdyby si musela zabít nevinného člověka, jen tak... -
ČASOPIS HARRY POTTER ?!
MÁM ČASOPIS S HARRYM POTTEREM.JE SUPER !!! POUŽÍVÁM HO JAKO PLÁCAČKU NA KOMÁRY *1* -
kino:D
ja si teda myslím ze Draco byl trochu srab kdyz nechtel zabit toho Brumbala asi protoze ze se bal *1* -
souhlas
ano naprosto s vámi souhlasím, o proti knížce tam toho velká spousta chyběla *9* celé to bylo chaotické a kdo nečetl knížku mohl být docela zmatený názvem filmu- princ dvojí krve-a ve filmu to bylo možná to poslední o co se Harry zajímal *8* ....taky to nebylo moc napínavé,kvůli tomu chaosu... *13* ...ale i tak to byl prosrě Harry Potter, kterého miluju a jeho filmy a knížky budu mít vždy nejnejnejradšííí *14* *14* *1* *14* -
kino
no tky jsem byla v kině a zklamalo mě to....na konci má být podle knížky bitva,která tam není...Zato schoří Ronovo rodině důma to nemělo být ve filmu.A Bill(Ronův bratr)tam taky nebyl...a to se má v dalším díle ženit a tady ho měl pokousat vlkodlak...Skrátka ZKLAMALO MĚ TO.... *9* *9* *9* *9* *9* *9*