Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xaloe

skvělý

ja knížku čet a moc tam toho z ní nebylo ale bylo to zpracovaný prostě úžasně ikdyž mi chyběla ta akce která je psaná v knížce na konci ale jinak špice moc se těšim na sedmičku *3*
  • zicherka

nej

Tak tenhle dil byl asi nejlepsi :-D uz se tesim na sedmicku.... :)
  • terinka4

Re: Re: Tu knihu si musím přečíííst!!!

JJJJJJJJJJJ!!!!! Už tu knižku čtu a je opravdu o dost lepší než film hodně moc moc moc věcí vynechali a nebili ve filmu!!!Je to škoda. *9* Ale jinak je to super díl prostě Harry Potter je Harry Potter!!!
  • natali.rose

Re: HBP

úplně s tebou souhlasím,Tom je tam vážně náááádhernej a jak brečel v koupelně mě taky dostalo*14* ale docela mě překvapil i Ron a to jeho vypracované tělo *15*
  • natali.rose

Re: sssss

hmmmm, chcípne možná za 50 let,ale rozhodně ne v žádném dílu Harryho *8*
  • sssss

Vy picusaci dete do kundy film je pecka a uz se docela tesim a harry chcipne *1* *16*
  • HBP

Tento díl se mi celkem líbil, řekla bych, že byl zatím nejvtipnější. Což je trošku škoda, neboť sem se těšila na pořádnou akci a té tam moc nebylo. Jinak hlavní postavy už konečně dospěly. Hlavně Tom Felton, na tom sem upřímně mohla oči nechat a podle mě svoji roli zahrál fakt úžasně a scény s jeho trápením mi přišly dojemnější, než smrt Brumbála. Knížku sem sice nečetla, ale i tak souhlasím, že některý scény se pěkně vlekly a nebo tam nemusely být vůbec, ale to už je názor člověka :)
  • kino

No já na ten film pudu teprv do kina takže sem to ješě neviděla. *4*
  • Re: Prostě Harry

Mě vadí že tam dali scénu z tý kavárny nebo jak ginny zavazuje Harrymu tkaničku...místo toho tam mohli dát třeba i Dursleyovi...vlastně dudley se změnil po tom co ho napadl ten mozkomor z 5. Nebo jiný scény byli moc zdlouhavý...
  • Re: Tu knihu si musím přečíííst!!!

No knížku si přečti je o hodně lepší a napínavější...Od filmu sem čekala víc tajemna... *16*
  • Re: Re: Severus FOREVER!!

Naprosto s tebou souhlasim!!! *3* Severus je fakt chudák...a navíc mě naštvalao,že 6.díl byl vlastně o něm...konečně dostal místo učitele obrany proti černé magii a nebyla tam žádná hodina s nim...to mě fakt mrzelo. Nebo v pětce to byl ON kdo řekl, že se Harry vydal na ministerstvo a proto tam přišli všichni z řádu a ve filmu o tom nebyla ani zmínka... *13* *13* *8* *8*
  • Re: Re: good

No mě se zdá, že je lepší 5.díl. *14* je fakt že to byl nejvtipnější díl ale čeho jemoc toho je příliš...4ekala bych, že to bude temnější a ono je z toho skoro komedie *9* *9* *9* Některý scény úplně zdlouhavý nebo úplně zbytečný...škoda že tam neni scéna kdy učí Snape...ale jinak bylo dobrý když ho tamten klub poblil *1* *1* Na můj vkus příliš dětský...Je lepší než jednička a dvojka ale to je všechno...snad ta sedmička bude lepší no...I když David Yates se neukázal jako moc dobrý režisér. a když hráli famfrpál tak sem nikde nevidělá nikde hrát Harryho nebo Draca... *8* *7* Jinak Tom Felton alias Draco předvedl skvělí výkon!! *4*
  • Re: Re: HP6

No já to taky nechápu..navíc knížka byla zajímavější a napínavější *3* Nechápu jak pro někoho ten díl může být pro někoho nejzajímavější...vlastně se dá říct že o ničem nebyl...hlavně kvůli zbytečným a zdlouhavým scénám... *8* *8* *8* Chtělo by tam dát víc scén se Snapem!!!!!!!!!!!!!!Vždyť je to vlastně díl o něm!!!!!!!!!!!! *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: kino:D

To mmě taky štve...když jsem přečetla sedmičku tak mi ho bylo líto...Nestačilo že zemřel Cedric,Sirius a Brumbál. Musel zemřít Severus a taky Remus *9* *9* Navíc mě štve že Snape byl v šestce vidět celkem málo. Určitě mi chyběla nějaká scéna z jeho hodiny černý magie... *9* *8* Doufám že něco je aspon ve vystřižených scénách...
  • ...

No jsem dneska ten film viděla a spíš mě zklamal...jak se řiká že, čím novější díl, tím temnější, tak se to nepotvrdilo. *13* Sice film pobavil a dokonce snad všichni diváci nadskočili při scéně jak Harry chtěl dát Brumbálovi tu vodu z jezera...Podle mě některý scény se moc protahujou až to je nudný a některý scény jsou zbytečný...Místo toho tam mohli zařadit víc scén se Snapem (třeba hodiny černý magie) nebo Lupinem... *3* Ale Draco byl fakt super!! *3* *14*
  • alficka

SUPER!!!!!

suprovej suprovej suprovej film...ale v knizce toho napeti bylo o neco vic mno ale neva moooc supr *14*
  • Re: Re: Re: Tak Teda Newim....

je jasný že, ti kteří chtějí vědět vše tak si přečtou knížku
  • ...zuzika...

Re: Severus FOREVER!!

Jo a ještě něco...když jsem byla v kině na Harryho a Snape zabil Brumbála, půlka sálu na to řekla:,, to je hajzl". Myslela jsem, že už jim něco řeknu... *5* beztak nečetli knížku a pak mají takové blbé kecy! Když jsem pak řekla mojí kámošce, že je Severus chudák, jedna ženská mě málem zabila pohledem *7* *8* Jaaaaj když už nechcou číst knihy, tak ať se aspoň kuknou na wikipedii, tam je postava Severuse dost dobře popsaná. Aspoň by pak všichni věděli, jaký je Severus ve skutečnosti hodný a nekritizovali by ho pořád!!! Sorry za šíleně dlouhý komentář, ale musela jsem to ze sebe dostat *1* *3*
  • Re: HP6

nechapu jak sto mohl/a pochopit kdyz si necetl/a knizku *8* *16* *10* *13* *5*
  • aaaaaaaaaa

me taky ten film zklamal ale naopak me taky hodne rozesmal jako treba kdyz ron snedl cokoladu napustenou napojem lasky nebo kdyz harry vipil napoj pro stesti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší