-
ex
mate tady picu *10* -
Re: Re: upe nej
No Draco je převelice šukézní chlapec. -
Re: upe nej
já má ráda draca malfoye -
upe nej
a upe nejlepší je Snape. Toho miluju. Ty jeho výrazy pohlavky mě fakt dostávaj. to je prostě týpek *1* *1* -
Re: fakt?
jo holka tak to máš smůlu, bohužel...ne že bych byl škodolibý... *1* -
Fotky
Jenom víte že ve fotkách jsou i fotky z 5 a tak? -
...
Harry je super mam všechny knížky a i filmy co zatim jsou. -
Mě posunutím taky naštvali
Už se nemůžu dočkat, až bude v kině!!! Doufám, že tam nebudu chybět... -
....
Já se tak těším na premiéru.H.P. sleduju od 8 let.Je to fakty super film *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: ahojky všem
ty myslíš jako knížky????Od kamene Mudrců - po Relikvii smrti???? *4* -
...
bože já se tak nehorázně těším...dnes jsem viděla v pořadí třetí trailer, a ten se mi líbí nejvíc..totálně mě dostal...sice mě naštvalo(co naštvalo, vytočilo mě to, ptz už o prázdninách sjem se nemohla dočkat listopadu a najednou byla premiera přesunuta na červenec, to znamenalo skoro další rok čekání) když přesunuli premieru, ale na druhou stranu jsem ted celkem ráda, ptz alespon se máme na co těšit a je fakt že ted byl fenomen Stmívání a tak by to všichni srovnavali ješět víc..no udělali dobře...takhle už bychom měli po premieře, ale ted se mužeme ještě pořádně těšit:) -
HP6.
Moc se těšim *14* *14* *14* -
tesim se!
uz aby to tu bylo! stejne by jim to vydelalo i kdyz je krize!!protoze ja na nej pojedu klidne za posledni prachy *1* -
to jako fakt?? *9* esi jo tak nasrat *15* stejnak pudu nezájem *15* *8* -
fan
Heej nikdo ten film neviděl a už má skoro 790 fanoušků!!! *4*
Já se těšim až bude konečně v kinech!
*4* -
Jo,tak to nwm...nedivila bych se,ale zas by měli menší zisky,takže to je hodně velkej otazník *7* každopádně ať tak,či onak,mně to může být jedno,ale kdyby mi bylo míň jak 15,tak jsem taky naštvaná:Dale beztak to bude někde zase online...na nějakym portálu *1* -
fakt?
Je pravda že ten film bude až od 15?? jestli jo tak si půjdu stěžovat!! *16* *16* -
ahojky všem
Ahojky lidičky,
chtela jsem se zeptat jestli nemate nekdo zajem o sbirku Harryho Pottera, jetli jo ozvete se na tmrachel@seznam.cz. . .papa *3* -
Čekám
No hlavně ať už to pustěj do kin nic víc nežádám a snad toho tolik nechce ne? *16* *9* -
...
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521