Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • duvod prodlevi

No já se o odložení Harryho dozvěděl ze zpráv na Nově a tak vim ,že duvodem je stávkování scénaristů a následný posunutí kvuli finanční jistotě.
  • harry potter

myslim ze premiera je na 16.7.2009 pekne me stve ze to posunuli*9* ale asi za 7 mesicu to konecne uvidime zetim se muzeme spokojit s traileramaco nam warnwri serviruji
    *3*
  • Re: Vysílání

Premiera je planovana myslim na 16.7.2009..
  • Vysílání

ahojky,nevíte kdy se bude film vysílat v česku? děkuju moc za odpověd :o)
  • lolo85

Už se těším!

Moc se těším na premiéru tohohle filmu, akorát mě štve, že to posunuli!! *9*
  • Je to jinak!

Nee, četla jsem na internetu že to posunuli proto že 7 díl se bude vysílat v listopadu 2010 a mezi těma dvěma díly by byla víc jak 2letá mezera. Takže po 6 díle už budeme čekat jen necelých 18 měsíců. Což je taky výhoda. *3*
  • hoj

ahoj ve spolek :-)
  • Re: odpoved

aha tak to sem nevěděla dík
  • kevin91

odpoved

protoze letos ma Warner Bros vydelano ale pristi rok nema krome (jeste ke vsemu financne nejisteho) Terminatora IV nic jisteho a proto to posunuli...aby meli jistotu ze pristi rok neco vydelaji *9* neboj se me tim nastvali taky
  • ach jo

ahoj jako mě to celkem naštvalo že se ta premiéra 6.dílu posunula.Nevíte náhodou někdo proč??vždyť natočený už to je ne??
  • Re: Re: Re: filmy

ahoj..přesně..jsme na tom stejně.. *9* *9* *9* *10* *1*
  • wertulda

LEDOVÉ OSTŘÍ 3

Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
    !!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!!
    !!!NA 100% SE NA NĚJ MRKNĚTE!!!
  • l.enik

Re: Re: filmy

No to mně se nejvíc líbil Harry Potter a ohnivý pohár.Ale jinak jsem se těšila na další díl který měl přijít do kin v listopadu a oni to prý přesunuli až na léto 2009 *10* *8* *9* .Moc se ale těším protože podle ukázek se máme určitě na co těšit.Jinak souhlasím s tím že kniha je lepší kvůli tomu co je tu již napsané.Vadilo mi dost na pátém díle tolik vynechaných podstatných věcí,ale samozdřejmě chápu že se do filmu nemůže vlízt všechno *3*
  • Re: filmy

no to asik kazdymu *16*
  • filmy

Ahoj..zatím jsem četla všechny díly kromě 7.(ale už ho mám domy jen si ji nechávám na dovolenou)a můžu říct že knížka je o moc lepší než film..je tam víc děje a nikdo tě neovlivňuje tím jak to tam vypadá(jako prostředí lidé a tak).ale jinak i filmy nejsou k zahození a nejvíc se mě zatím líbil 3.(Harry Potter a vězeň z Azkabanu)
  • Re: Tom Riddle

kdo ho bude hrát máš tady napsané,bude to někdo jiný než posledně
  • l.enik

Tom Riddle

Ahojík,nevíte kdo bude hrát Toma Riddlea?Bude ho hrát ten stejnej jako v Tajemné komnatě?Dík za odpověď *3*
  • HP

Nikdo tu film ještě nehodnotil ty trdlo, nauč se číst a přemýšlet. *13*
  • Hodnocení filmu

Jak můžete hodnotit film když ještě neni ani v kině!!!!! *7* *7* *7*
    Jinak na film se m *4* c těšim *14* *14*
  • Harry

já taky.Dan je fakt suprovej a navíc se mi strašně líbili všechny předešlý filmy a
    knížky-sedmička byla nej a harrymu to tam s Ginny sekne
    *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit