Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • harry

ahoj lidi prave sem byla na harry potter 6 a bylo to uplne super ale nejlepsi bylo kdyz jak ron byl na osetrovne a volal hermiono to bylo drsny ale smutny zase bylo jak brumbal zemrel *9*
  • tereza009

Včera

Včera jsem na tom byla v kině. Je to úplně super. Strašně se mi to líbilo.U toho konce jsem se málem rozbrečela.Moc se těším až to bude na DVD.
  • natali.rose

kino:D

včera jsem byla v kině.....musím říct, že jsem byla trochu zklamaná *9* , hodně tam toho chybělo a bylo trošku chaotický....ale jinak sem hodně moc zasmála *15* ....bylo to ale super, prostě Harry *14* ...těším se na další film.....no, který bude až v roce 2011....taková dobáááá
    • Re: kino:D

hh já byla taky včera na tom v kině..:-d a Draco tam byl nejlepší!!
      • natali.rose

Re: Re: kino:D

ano draco byl úúúúžasnej, mám ho ze všech nejradši *14*
  • luida

Kino

Dneska jdu na to do kina a moc se těším! Četla jsem knížku, ale film je vždycky jinej, aspoň mám ale představu o čem to bude!
    • luida

Re: Kino

Byla jsem teda v kině a sranda to byla velká! Lekla jsem se(a taky celý sál) když ho stáhli ty mrtvoly, takový to napětí a pak vylezla ta ruka!!! A když zabili Brumbála, tak se mi chtělo brečet.
  • hodně vtipu a lásky

mno byla jsem v kině na harryho pottera a princ dvojí krve a docela mě zklamalo že tam byly věci jiné než ve knížce ale jinak v poho *3* trochu jsem si zabrečela i zasmála *1* *1* jinak super jako každej díl harryho *3* *1* *14* *14*
  • natali.rose

souhlas

ano naprosto s vámi souhlasím, o proti knížce tam toho velká spousta chyběla *9* celé to bylo chaotické a kdo nečetl knížku mohl být docela zmatený názvem filmu- princ dvojí krve-a ve filmu to bylo možná to poslední o co se Harry zajímal *8* ....taky to nebylo moc napínavé,kvůli tomu chaosu... *13* ...ale i tak to byl prosrě Harry Potter, kterého miluju a jeho filmy a knížky budu mít vždy nejnejnejradšííí *14* *14* *1* *14*
    • Re: souhlas

ale ty filmy nejsou pojmenovaný podle toho co se tam děje ale podle knížky *9*
  • ČASOPIS HARRY POTTER ?!

MÁM ČASOPIS S HARRYM POTTEREM.JE SUPER !!! POUŽÍVÁM HO JAKO PLÁCAČKU NA KOMÁRY *1*
    • dracousek

Re: ČASOPIS HARRY POTTER ?!

mam taky je supr!!!!!!!!
  • ...zuzika...

Severus FOREVER!!

Ahojky všichni, podle mě je i přes to všechno nejlepší Severus! Vím, že zabil Brumbála, ale nechtěl to udělat. Brumbál to tak chtěl...Severus byl vždy na jeho straně. Harry Potter je skvělý, ale tohle se mi na tom nelíbí a nejhorší na tom všem je, že Severuse nakonec zabije Voldemort *9* Teď jsem se dost držela, když zemřel Brumbál, ale to už fakt nedám =((( Severus a ty jeho kecy *15* Vždycky mě rozesměje nejvíc on! Je to nanic. Jinak je to skvělý díl!! Teď jsem se asi nejvíc nasmála! Severus je nej!!! *14* *14* P.S. nevíte, kdy to vyjde na divku *7*
    • ...zuzika...

Re: Severus FOREVER!!

Jo a ještě něco...když jsem byla v kině na Harryho a Snape zabil Brumbála, půlka sálu na to řekla:,, to je hajzl". Myslela jsem, že už jim něco řeknu... *5* beztak nečetli knížku a pak mají takové blbé kecy! Když jsem pak řekla mojí kámošce, že je Severus chudák, jedna ženská mě málem zabila pohledem *7* *8* Jaaaaj když už nechcou číst knihy, tak ať se aspoň kuknou na wikipedii, tam je postava Severuse dost dobře popsaná. Aspoň by pak všichni věděli, jaký je Severus ve skutečnosti hodný a nekritizovali by ho pořád!!! Sorry za šíleně dlouhý komentář, ale musela jsem to ze sebe dostat *1* *3*
      • Re: Re: Severus FOREVER!!

Naprosto s tebou souhlasim!!! *3* Severus je fakt chudák...a navíc mě naštvalao,že 6.díl byl vlastně o něm...konečně dostal místo učitele obrany proti černé magii a nebyla tam žádná hodina s nim...to mě fakt mrzelo. Nebo v pětce to byl ON kdo řekl, že se Harry vydal na ministerstvo a proto tam přišli všichni z řádu a ve filmu o tom nebyla ani zmínka... *13* *13* *8* *8*
  • Prostě Harry

Dneska jsem byla na Harrym a jak tu spousta vás píše spíše mě to zklamalo ,ale je pravda že do filmu se prostě vše nevleze.Ale když se jim tam vše nevleze proč tam musejí dávat ještě scény navíc ?Místo toho aby tam dali třeba Fleur A Billa nebo Dobbyho a Kráturu.Lidé,kteří přečtou knížku asi nikdy 100% spokojeni nebudou *3* .Teda myslím tím sebe.Ale jinak patří Harry Potter k mým favoritům proto se na něj nemůžu dlouho zlobit a na film se určitě ještě podívám.
    • Re: Prostě Harry

Mě vadí že tam dali scénu z tý kavárny nebo jak ginny zavazuje Harrymu tkaničku...místo toho tam mohli dát třeba i Dursleyovi...vlastně dudley se změnil po tom co ho napadl ten mozkomor z 5. Nebo jiný scény byli moc zdlouhavý...
  • Harry Potter 6 nej!

Hey ty voe to bylo fakt....... *1* nelepčí byly ty dračí koule jak je Hermiona a ten blbeček snědli a nebo jak Harry chtěl tomu Brumbálovui dát tu vodu z jezera a ta MRTVOLA *8* *15* fakt hustý sice je to od 12ti a mě je 11 bylo to fakt *14* *14* *14* *15* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit