-
dodatek
ale je mnohem lehčí ten děj pochopit když si knížku přečtete doporučuju *3* -
..
Podle mě tohle byl asi nejlepší díl byla jsem na něm 2x a jdu ještě jednou xDD.. fakt mě dostal Harry jak byl jak zhulenej *15* *15* .. Jen škoda že tam nebylo víc scén s Harrym a Ginny ... jen půl minutová pusa.. a jinak nic víc .. Ron byl taky dobrej .. a je z něj ňákej svalouš!! xD .. ale Tom byl nejelpší a to ani moc nemluvil.. áá ta scéna v umývárně... jak tam brečel chudáák .. !!.. Jo a jak zabili Brumbála tak to bylo taky dojmený .. Už se těšim na relikvii smrti !! -
doufám...
Šestka byla dobrá to je fakt...ae doufám že daj do 7.pradu o Snapeovi..mno nwm jak to tady napsat ae kdo cetl tak asi ví o čem mluvim... -
-
Re: doufám...
Jj, taky bych uvítala kdyby to tam bylo... a co nejpodrobněji... *1* -
-
Re: Re: doufám...
Taky doufám, protože by nebylo fér, kdyby se všichni a hlavně Harry nedozvěděli pravdu...jaký je Severus ve skutečnosti hodný! Taky ti, co nečetli knížku si myslí, jaký je Snape hrozný a poslouchat pořád ty blbé poznámky už mě fakt nebaví *5* Vysvětlování je k ničemu....to prostě musí vidět sami!!! Taky doufám, že tam bude více vidět, v každém díle je možná tak nejvíc 10 minut, což je strašně málo. Podle mě je Severus nejlepší a vadí mi, když ho vídám málo, proto doufám, že mu v posledních dvou dílech dají více prostoru. *3* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: doufám...
je fakt že si každej myslí že je Snape ten zlej....myslim si ae že on to hraje fakt dobře tu roli....a je fajn že je k Harrymu s tim upřímnej a že Harry se dozví proč to všechno../tj podrobně by to tam mohli dat když už sedmičku rozdělujou na 2 filmy.../ten konec s dětmi by taky mohli dát.../stim Malfoyem by to taky mohli do toho filmu dát../mno uvidíme
-
-
-
-
Film
Myslím, že tento díl je zatím nej ze všech. Když jsem to viděla poprvý, tak jsem pak celý 2 dny přemýšlela, proč to bylo tak a ne jinak a takový blbosti. *4* Je fakt bezva. Některý scény good. Třeba jak je tu už zmiňováno, jak Malfoy brečí na toaletě *1* . A spoustu dalších -
Skvělý!
Naprosto povedený díl.....sestře se až tolik nelíbil, ale mně mooc *8* ... -
Hudba
Ještě jsem zapomněla dodat to, že se jim povedla i hudba. Ke každé scéně se to hodí. *1* *4* -
hoj
ahoj ve spolek :-) -
Je to jinak!
Nee, četla jsem na internetu že to posunuli proto že 7 díl se bude vysílat v listopadu 2010 a mezi těma dvěma díly by byla víc jak 2letá mezera. Takže po 6 díle už budeme čekat jen necelých 18 měsíců. Což je taky výhoda. *3* -
Už se těším!
Moc se těším na premiéru tohohle filmu, akorát mě štve, že to posunuli!! *9* -
o nej blog a fotecku mesice
Hlasujte tady: http://twilarry.blog.cz/ o fotku mesice-zari§:)...A jste jednou upozornuji na soutez o nej blog tady:http://twilarry.blog.cz/0908/p rihlaste-se-do-souteze-o-nej-blog ....pripominam 3 nejlepsi dostanou od nas diplomky.Honem honem se prihlaste mista se plni(neni urceny!=D)....Papapa:):):)