Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sabusa.a
    ..http://www.facebook.com/pages/Harry-Potter-CZ/247731261914277..
  • Newtonova
    Nevíte někdo datumy premiér HP 1, 2, 3, 4, 5, 6?
  • janik16

hustýýýýý

fakt mazec film sem se mohla pochčít smíchy .... a na konci sem ae brečela ... ten fénixův nářek mě dojal
    • simist

Re: hustýýýýý

mě taký
    • Re: hustýýýýý

Jojo taky jsem se hooodně mega moc nasmála :D to bylo na tom filmu asi úplně nejlepčí :D to, že to vážně bylo vtipný ;)
  • můj názor 1.část

Na tenhle filmek jsem se vážně mega moc těšila a taky, že jsem hnedka 16. šla na jeho premiéru. Když ale Harry zkončil, měla jsem docela smíšené pocity. Musim uznat, že některé scény byly vtipné :) a myslim, že zasmát se není vůbec špatné. Však HP6 mi chvílema přišel jen jako romantický film, přičemž některá "romantika" byla podle mého spíše trapná.(např jak Giny zavazuje Harrymu tkaničku xD ) Co se mi ale opravdu nelíbilo, byla scéna, kdy smrtijedi nechají shořet Doupě. Co to jako mělo být? Zbytečně to v celém filmu zabralo akorát několik minut, které se dali určitě využít mnohem lépe. Také jsem HODNĚ postrádala ňákou pořádnou akci. Je pravda, že ta cesta za viteálem do jeskyně, byla celkem povedená a z celého filmu se mi líbila tahle část asi ze všeho nejvíc. Konečně to mělo ňákou action a napětí :). Každopádně kam se ZTRATILA závěrečná bitka? Fénixův řád proti smrtijedům přeci na hradě bojovali. Tenhle moment ale BOHUŽEL ve filmu vůbec nenajdete :(((. Poté taky Brumbálova smrt mohla být mnohem lépe udělaná. Třeba trochu dojemnější, nevím, ale takle jsem si to opravdu nepředstavovala a na to, jak jsem nad knížkou brečela, mi tady neukápla ani slza.
  • faltas

brumbal

neví te jestli zemře doopravdy Albus brumbál ....((-. xd potřebuji to vědět prosím *9* *9*
    • rominka1995

Re: brumbal

Ahoj.Je to pravda.Zabije ho profesor snape ale když si přečteš obsah sedmého dílu tak se dozvíš že to vlastně s tím Brumbálem domluvil aby ho zabil,že by prej stejně do roku umřel.Ten Snape se nakonec ukáže jako dobrej.Celou dobu chránil Harryho a to z důvodu že měl rád Harryho matku.Zkus si ten obsah přečíst sám. *4* *4* *4* *4* *4* *4*
      • Re: Re: brumbal

teď už to snad ani číst nemusí :D
    • Re: brumbal

Jo, bohužel zemře
  • avrilka279

v kině

Taky jsem na tom byla včera v Brně se ségrou a obě dvě jsme na konci brečely, ae jinak super!!!! *14* *14*
    • Re: v kině

LoL .. Já sem na konci umírala smíchy ... div jsem se nesmála přes celé kino..... Vubec nwm co bylo na Brumbálově smrti tak smutné..... to prostě byla strašná srynda.... Seve & Bella 4ever *14* *1*
  • rominka1995

Byla jsem v kině v mladé boleslavy ma tomto díle a byl fakt good .Pokud jste tam ještě nebyli doporučuji tam jít.nejlepší je jak ron vypije nápoj lásky nebo harry kapku štěstí *1* *1* *1* *14*
    • Re: good

jo souhlas...nejlepší...Ron s nápojem lásky a Harry se štěstim...xD xD...jinak fkt jsem byla překvapená...mylsela jsem že to bude kravina jako 5,ale dost se mi to líbilo...:)...nejdřív jsme byli vygebený :D a pak brečeli :(
      • Re: Re: good

No mě se zdá, že je lepší 5.díl. *14* je fakt že to byl nejvtipnější díl ale čeho jemoc toho je příliš...4ekala bych, že to bude temnější a ono je z toho skoro komedie *9* *9* *9* Některý scény úplně zdlouhavý nebo úplně zbytečný...škoda že tam neni scéna kdy učí Snape...ale jinak bylo dobrý když ho tamten klub poblil *1* *1* Na můj vkus příliš dětský...Je lepší než jednička a dvojka ale to je všechno...snad ta sedmička bude lepší no...I když David Yates se neukázal jako moc dobrý režisér. a když hráli famfrpál tak sem nikde nevidělá nikde hrát Harryho nebo Draca... *8* *7* Jinak Tom Felton alias Draco předvedl skvělí výkon!! *4*
  • jirkas007

Stahování

Ahoj lidi zrovna stahuju Harryho Pottera v češtině ale není to moc dobrá kvalita ale na podívání to stačí je to ze stránek
    http://uloz.to/2149216/ha rry-potter-princ-dvoji-krve-cz-dabi ng.avi
  • peggy20

lulu

júúúú bylo to mrtě nejlepší je tam stejně ron tvl upe ho žeru týjo už sem myslela že umře ale aspon že ne no bylo to tkový jko funky no ale hlavní je že mě to bavilo a byla sem tam s mojí lasenkou!
  • avril122

Kino Alfa

Ahojky včera jsem na tom byla v kině,a bylo to hezky,ale s tim brumbálem to bylo fakt smutný,až se mi chtělo brečet..! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit