Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dvd

sice nevim kdy vyjde na dvd ale zato se mrknete na ULOŽ.TO a zadejte harry pot...
    no a pokud mate dobrej mobil tak si to hodte doi mobilu.
    *4* *1* *3* *5* *3*
    jo a super schemata najdete na OWNSKIN(google)
  • ex

mate tady picu *10*
    • doris

Re: ex

hm tak vítej
  • ivanchuska123

Brumbál

Nejblbější je že tam Brumbál umře.Brečela jsem u knížky takže určitě budu brečet i u filmu *9* *9* *9*
    • alficka

Re: Brumbál

no to asi jo...ale tesim se az to bude v kinech...ja teda u šestky nebrečela ale u sedmičky jo...hlavně jak tam zemřel fred... *9* *9*
      • Re: Re: Brumbál

*4* já jsem břečela jak u 6, tak u 7... a v sedmičce jsem břečela nejvíc, jak zabil Voldemorta... nevím proč, ale bylo mi to líto... *9*
      • nikous22

Re: Re: Brumbál

Jo v sedmičce celkově všichni umírají...ae je taková nejbrutálnější proto se na ní těším nejvíc *15*
  • pomoc please!

Kolikátý rok Harry studuje v Bradavicích?
    • Re: pomoc please!

Ahoj myslím že už 6. *3*
    • t.d.vera

Re: pomoc please!

V tomto díle je v šestým ročníku.
      • Re: Re: pomoc please!

No nekecej ! *1* *1*
  • poiu

mě se líbí hra ale ujde to *3* *15* *3*
    • deniskka

Re: poiu

já tu hru možná budu mít :)
  • Ahoj

AShoj nevíte jestli bude hp rozdělenej do kin na dva díoi někdo říká že první díl bude 16.7.a druhý prej 18.11. tak děkuju za odpověd *4*
  • nemám slov užasné bomba paráda prostě super *14* *14* *14* *14* *14*
  • efdf

kravina
    • xx-paula-xx

Re: efdf

Kravina? Viděl/la si to vůbec, že to říkáš??? *16* *16* jak něco takovýho můžeš říct? Asi si to neviděl/la protože kdyby jo tak bys takhle nemůuvil/la. *13* *9* *8*
      • Re: Re: efdf

každej má svůj názor
  • p4jk4

GOOD!

Byla jsem na předpremiéře (00:00.2:30) fakt mazec :D!! nehorázně se těšim na sedmičku!!!!!!!!! nejlepší když jedli nějaký dračí koule :D výtlem.. nebo přiteplenej ron.. a není to nějak smutný (brečela sem jedním okem) xD
    • Re: GOOD!

Jojo vtipný scény vážně stáli za to :) taky jsem se hodně zasmála :D, ale zas tam na druzhou stranu nebyla žádná akce ani bitka :((( to přišlo smutný mě :(((
  • film

taky sem byla na premiere...ten film se mi moc libil,ale jelikoz sem cetla knizku,tak sem byla trochu zklamana...ze nektery veci mohly yt trochu vic podle ty knizky
    • jirkas007

Re: film

Kdybys četla knížku tak bys o tom smutným mluvila jinak *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší