Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic moc

čekala jsem od toho víc *9*
  • nik011

great!

bylo to fakt mrte i srandovni ,ale nic moc se tam nedelo, a je hrozny jak zabili brumbala debil sneip , no to je jedno bylo to skveliii
    • Re: great!

Jak debil Snape?... Snape je nejlepší... a přečti sio sedmičku a pak něco říkej o tom jakej byl snape debil, když ho zabil, ju? *15* *5* *13*
  • kiki232

super film

ja sem na tom byla v kině v sobotu je to upně super *1* *3* *3* *4* *4*
  • aaavvvrrriiilll

♥Péta♥

Co dodat k tomuhle filmu.Mě se teda moc líbil a jsem s ním spokojena i s ostatními díly tohoto filmu.Když natočily úplně první díl Harryho Pottra,tak jsem si myslela,že Harry se zamiluje do Hermiony a on se zamiloval do Ginny a Ron se zamiloval do Hermiony.Určitě jste si všimli jak Hermiona žárlila,že Ron má jinou.Smutný bylo na tom,že ředitel Bradavic zemřel,protože ho zabil Snape on byl totiž princ dvojí krve.
  • viktoria.b

Kniha

Ahoj chtela bych se zeptat jestli tu nekdo nema odkaz na HP 6 ale knihu online... to nikde nemuzu najit... sem videla HP 6 film tak se chci pokochat i knihou...vim ze sem to mela nejdriv precist aleee.. tak diky moc *1*
    • Re: Kniha

Jesli chceš já ti to pošlu přes e-mail nebo icq, mám to stažený, tak jestli chceš tak se ozvi e-mail : Kordijana@seznam.cz a nebo icq 499-732-907 zatím papa *4*
    • zastynka

Re: Kniha

no pochybuju ze to nekde bude, si to stahni jako e-book *3*
      • viktoria.b

Re: Re: Kniha

no uz je to dobry..sem si knihu koupila..tak du cist *14* ale jinak diiiik *3* *1*
        • Re: Re: Re: Kniha

tak si kup relikvii smrti a budeš vědět co ostatní nevědí
  • terinka4

Trochu jsem zklamaná ,ale jinak docela dobrý!

Byla jsem na tom v kině!Abych pravdu řekla od toho dílu HP6 jsem čekala víc , jsem trochu zklamaná ,ale je pravda že u toho konce mi už tekly slzy *4* !!! Moc se těším na HP7!
  • katuska162

Tak Teda Newim....

No tak já teda newim ale byla sem na tom a jelikož sem četla i knížku tak mě to teda trošku zklamalo....jako natočený to bylo pěkně ale přišlo mi jako by prostě vyndali nějaký části z filmu, upravili je a pak je poskládali do toho filmu...prostě to byl strašně chaotický a ubec...a Harry byl jak zhulenej xD *15* myslim že tenhle díl se asi upe nejmín shoduje s tou knížkou... *9* *9* *13*
    • Re: Tak Teda Newim....

no je to pravda ale zase kdyby tam dali úplně všechno co bylo v knížce tak by to dopadlo asi jako s relikviema smrti
      • katuska162

Re: Re: Tak Teda Newim....

No Jasně já nečekala že tam daj uplně všechno ale třeba ten začátek je upe blbej a ubec tam nebyli Dursleovy.... ubec jako celkově se mi to moc nelíbilo.... *9*
        • Re: Re: Re: Tak Teda Newim....

je jasný že, ti kteří chtějí vědět vše tak si přečtou knížku
  • DVD

nevíte někdo kdy vyjde Harry Potter a Princ dvojí krve na DVD?? *7*
  • zicherka

nej

Tak tenhle dil byl asi nejlepsi :-D uz se tesim na sedmicku.... :)
  • wertulda

LEDOVÉ OSTŘÍ 3

Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
    !!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!!
    !!!NA 100% SE NA NĚJ MRKNĚTE!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší