-
HP
Na fílmek se mocky těším,knížka se mi mocko číst nechce,moc mě nebaví ten začátek jak je u Křiklana..a tím pádem mě nebaví ani celá knížka...ale nevadí HP7 mámpřečtený po 2. a vbc to nevadí!Hezky propracovaný,dojemný,a krásný!!!Jako u 7. sem brečela když umřel Moody,Fred...a pak jak se tam ještě mluvilo o tom že Lupin a Tonkosová umřela!!!Moc krásný knížky píše Rowlingová!A na Sneapovi se mi nejvíc líbí,jak dává pohlavky..ty sou užasný=>V HP4 jak tam Harry seděl u stolu s Ronem a pak na ně přišel Sneape<<Nejlepší!!!A ještě se mi líbí na HP7...Jak se tam Harry pohádá s Lupinem!A pak jak Ron odejde<<Je to smutný,ale přece jenom je na tom něco legračního!!!A taky se mi moc líbí,jak Hermiona políbí Rona..a jak tam Harry říká /"Hej,tady se válčí...."/!To mu sem se musela smát,pže představit si Ronův víráz při tomdle!!Ale musim říct,že Ron je strašně kráááásnej,nelhezčí ze všec co tam sou!!!Tak pp -
moooooc se těším
Je to možná divný,ale já se nejvíc těším na Snapea a Draca Malfoye.Severus je jedna z mých nejoblíbenějších postav,v sedmičce jsem kvůli němu brečela,chudáček malej *9* Viděl jsem ukázky v kině a už se nemůžu dočkat.Půjdu na to určitě na 100%.Těším se na souboj Harry-Malfoy a Harry-Snape a úplně na všechno.Podle všeho to vypadá,že by to mohlo být lepší než 5.díl.Ten se mi líbil nejmíň,protože si myslím,že se mohli držet více podle knížky a příjde mi,že je vynechaných až moc podstatných scén.Tak snad 6ka bude lepší,když už nás nechali víc jak o půl roku déle čekat *9* *4* -
už se to blíží
*15* *15* uuuuuuuuuuuž se to blíží, premiéra hp 6-jeeeee *14* nemužu se dočkat *14* *14* doufam že neřeknou že to zase o rok prodloužíí...nee to určitě ne *1* MILUJUUUUUU HP....MOOOOOOOC SE TĚŠÍÍÍÍÍÍM....BUDE TO BOMBA,ÚŽASNÝ,KRÁSNÝ,NAPÍNAVÝ,ALE I SMUTNÝ-HLAVNĚ NA KONCI, BUDU MOOOOC PLAKAT.......HP-LUXUS *1* *1* *14* *4* -
jaký dva díly proboha???
Hej co to tady blábolíte o dou dílech 6.dílu??? Dva díly bude mít Relikvie Smrti a ta se teprv bude točit!!! *16* -
-
Re: jaký dva díly proboha???
ne , relikvie už je dotočená (celá) *3* -
-
Re: Re: jaký dva díly proboha???
tak to těžko. první díl se začal točit v lednu tohoto roku, do kin půjde koncem příštího roku a druhý díl Relikvie ještě zdaleka není natočen -
-
Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???
Pardon ale jsem z toho zmatená.Lelikvie smrti má 2 díly *7* -
co to meles ti pico skurvena *9* -
-
Re: Re: Re: Re: jaký dva díly proboha???
jo sedmička film je rozdělený na dva díly a proč tu jako nadáváš? když si to ani neumíš vyhledat a jediné co umíš je si otvírat hubu, tak si raději najdi nějakou hodně hlubokou jámu a tam zůstaň..
-
-
jj relivie smrti je na 2 díly to jako nevíš jo??? *1* *13*
-
-
-
-
jooo
aaaa dneska sem si koupila listky na premieru...uz se megasticky tesim!!!lovuju pottera *14* *14* *14* -
-
Re: jooo
ahoj ja jen potrebuju vedet asi predpokladam ze se jdes divat do palace cinemas,kde vubec? v brne nebo v praze? a dalsi jak jsi to vubec stihla takle koupit brzy mista ja potrebuju totiz pomoc kdyz hodlam jit na premieru abych za 1.nasla misat a za2. aby to bylo co nejdriv koupeny ze jo x) diky za odpoved (nejlepsi b bylo kdybyste mi vsisi napsali a nejlip ke mne do posty) DIKY -
jjj *4* ... už jdu taky na to... -
hej a kolik stály a kde si je koupila? já je nemůžu sehnat *10*
-
-
sem zvědavá
na cfsd.cz je film zatím hodnocený nejlíp z celé série,tak sem teda moc zvědavá,jak se mi bude líbit *7* nejvíc se těším na alana rickmana (snapea) *1* *1* *14* už mám s kamarádkou rezervovaný lístky na čtvrtek,to je u nás aji premiéra,že? *7* -
-
Re: sem zvědavá
A taky tam jsou už první 3 recenze, které tomu daly taky vysoké hodnocení. -
Re: sem zvědavá
csfd.cz ... přehodila jsem si písmenka *15*
-
-
DRSNE
musim souhlasit je to opravdu hodne dobry film a premiera byla narvana za jsem malem mńesehnal listky ale nakonec jo a byla to hodne dobra volby jit na tento film.dobre bylo jak harry vypil to tekute stesti a byl sfetovany ale je mi lito albuse brumbala a jeste se mi libilo ja bellatrix behala po stole a rozkopavala ty talire atd. zajdu si nato aspon jeste 2x minimalne -
-
Re: DRSNE
Já už byla dvakrát...a klidně bych šla ještě několikrát..xD
-
-
:-)
ej muzu se jen zeptat jestli bude wubec 8 dil ?,.... -
-
Re: :-)
jo bude aele bude to pokračování 7. dílu *3*
-
-
HP
No já na tom byla včera...je pravda že sem od toho čekala asi víc,ale jinak dobrý,hodně sme se s kámoškou nasmáli, *15* ale jak sem slyšela z nějaky kritiky ,,nemá to žádnej děj a je to spíš hlavně o romantice a o sexu" tak s tím souhlasím *5* ae přišlo mě,že tam spoustu věcí z knížky vynechali,a některý co tam nebyli tam přidali *7* -
-
Re: HP
já ne
-
-
HP6
Caute....wcera jsem byl na HP6 v kine.....pro me je to zatim nejlepsi Harry Potter ze wsech...akorat me trosku nastwalo to ze newiswetlil Snape co to walstne znamena Princ dwoji krwe....???....jinak ten film je fakt super!!! -
-
Re: HP6
nechapu jak sto mohl/a pochopit kdyz si necetl/a knizku *8* *16* *10* *13* *5* -
-
Re: Re: HP6
bože já jsem si taky knihu přečeta až po filmu jinak bych byla sklamaná a přectav si opochopila jsem to '!!!!!!!!!!!!!! *16* -
Re: Re: HP6
No já to taky nechápu..navíc knížka byla zajímavější a napínavější *3* Nechápu jak pro někoho ten díl může být pro někoho nejzajímavější...vlastně se dá říct že o ničem nebyl...hlavně kvůli zbytečným a zdlouhavým scénám... *8* *8* *8* Chtělo by tam dát víc scén se Snapem!!!!!!!!!!!!!!Vždyť je to vlastně díl o něm!!!!!!!!!!!! *4*
-
-
Re: HP6
žeby byl jen jeden z rodičů kouzelník? panebože, vůbec nechápu, jak se na to může dívat, když nečetl knížku...vždyˇt ste to nemohli pochopit!!!!!! *8*
-