-
kino:D
ja si teda myslím ze Draco byl trochu srab kdyz nechtel zabit toho Brumbala asi protoze ze se bal *1* -
-
Re: kino:D
ty by jsi ho snad dokázala zabít ? jo jo blbý kecy ! -
natalinea.rose ma pravdu,draco byl statecnej kdyz sova na neho poslala sectumsempra a prezil(chudacccccccceeeeeeeek) ale aspon je hodnej kdyz nechtel,nedokazal zabit brumbala!!!!!!!!!!!!!
to je muj DRACO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
srab????? *16* to že nechtěl zabít člověka teda rozhodně není zbabělost *8* *16* *13* chtěla bych vidět tebe,kdyby si musela zabít nevinného člověka, jen tak... -
-
Re: Re: kino:D
ale brumbál nařídil snaepovi že ho má zabít ( scéna jak se hádají) pokud ste četli relikvii smrti tak více vše -
-
Re: Re: Re: kino:D
sKODA JEN ZE VE FILMU NEBYLA TA VETA Z KNIZKY CO SE TAM HODILA PRED TIM NEZ REKNE ANO POTTERE JA JSEM PRINC DVOJÍ KRVE :
Ano, oči máte sice modré po matce, ale jste stejně tupý jako váš otec *15* -
Heeeeeeeeeeeej lidi proč prozrazujete děj?Kdybych nečetla knížky,tak by mě to asi dost naštvalo. -
*4* jo snape byh hodnej celou dobu a Harryho chránil,byl to fajnovej chlap *15* *1* škoda,že umře tolik se snažil,riskoval svůj život a nakonec zemře *5* to si určitě nezasloužil *9* -
-
Re: Re: Re: Re: kino:D
Právě to je na tom nejhorší a nejvíc mě to štve!!! Ti nejlepší vždycky zemřou... *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kino:D
Severuse mi bylo nejvíc líto...ale byl jsem ráda,že se z něho vyklubal charakter,už od prvního dílu jsem mu věřila *4* A nezklamal *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: kino:D
To mmě taky štve...když jsem přečetla sedmičku tak mi ho bylo líto...Nestačilo že zemřel Cedric,Sirius a Brumbál. Musel zemřít Severus a taky Remus *9* *9* Navíc mě štve že Snape byl v šestce vidět celkem málo. Určitě mi chyběla nějaká scéna z jeho hodiny černý magie... *9* *8* Doufám že něco je aspon ve vystřižených scénách...
-
-
-
-
-
-
kino
No já na ten film pudu teprv do kina takže sem to ješě neviděla. *4* -
Web-prosba
Mohla bych mít prosbu? nemáte někdo odkaz na něakou stránku o novinách z HP ,nebo přímo o Severusi Snapeovy(Alan Rickman) Kromě : alanrickman.cz a snapeova.blog.cz(tyto stránky mám očíhlé)
Nezáleží na tom,v jakém jazyce stránky jsou..budu ráda za cokoli.Kdyžtak se prosím ozvěte na dark-dragon.blog.cz (tam trávím nejvíce času) děkuji. -
Vysílání
ahojky,nevíte kdy se bude film vysílat v česku? děkuju moc za odpověd :o) -
-
Re: Vysílání
Premiera je planovana myslim na 16.7.2009..
-
-
fakt?
Je pravda že ten film bude až od 15?? jestli jo tak si půjdu stěžovat!! *16* *16* -
-
Re: fakt?
Ten film bude od 16.7. *10* -
-
Re: Re: fakt?
*1* to se s tebou nikdo nehádá...
jo a jinak jsem nešlyšela nic o tom, že by to mělo být věkově omezené.... i tak... mi to může být jedno
-
-
Stejně tam pusí i malé děti, tak co to řešit :) kdyby tam nepouštěli, tak prodělají a v dnešní době jde jenom o peníze, takže nemějte strach, pusí vás tam tak jako tak:) -
jo holka tak to máš smůlu, bohužel...ne že bych byl škodolibý... *1* -
to jako fakt?? *9* esi jo tak nasrat *15* stejnak pudu nezájem *15* *8* -
Jo,tak to nwm...nedivila bych se,ale zas by měli menší zisky,takže to je hodně velkej otazník *7* každopádně ať tak,či onak,mně to může být jedno,ale kdyby mi bylo míň jak 15,tak jsem taky naštvaná:Dale beztak to bude někde zase online...na nějakym portálu *1*
-
-
super
já sem na tom byla v kině nedávno a pudu na to ještě jednou,ale myslim si,že to mohli udělat trošku víc temnější....je to spíš jak komedie ae moc supeeer!!! už se těšim na DVD xD -
-
Re: super
s tím souhlasím 100% *1*
-
-
pěkný
Mě se to líbilo...Byla jsem na tom v kině, ale mohlo tam být víc akce. Celej film byl super, ale akse poslední čtvrt hodiny. -
....
Já se tak těším na premiéru.H.P. sleduju od 8 let.Je to fakty super film *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Fotky
Jenom víte že ve fotkách jsou i fotky z 5 a tak? -
???
KDO BUDE HRÁT TOHO PRINCE DVOJÍ KRVE? *7* -
-
Re: ???
princ dvojí krve je Snape víš *15* -
Re: ???
Jak to myslíš kdo ty nevíš kdo to je? *7*
-